Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lelio tak to ja budu kupovat autosedacku cybex aton po jednom mimcu. Prijde mi zbytecny rvat do ni tolik penez tak jsem toho na jednom bazarku vyuzila. Jinak postylku a prebalovak mam vybrany a vyhlidly..jenom staci zajit do obchodu a kocarek budeme kupovat taky novy a je to JEDO fyn classic. to uz jsem si pozjistovala a pohledala a myslim ze za ty penize je duper:) a obleceni nejak hrotit nebud. Kdyz budu neco potrebovat tak lehko prikoupim a myslim ze toho stejne hodne dostaneme on nasich a tchyne a tak:)
@Lucii92 Já nepočítám s tím, že bychom něco dostali
Takže musím nakoupit. Oblečení taky nechci hrotit, ale něco mít musím
v lednu ho nahaté nechat moc nemůžu. A postýlku ani nic jiného vybrané nemám, měla bych na tom začít pracovat ![]()
Ahoj holky
ja teda nejsem těhotná ale s přítelem se snažíme o mimco
je mi 22 za měsíc 23
preju zdravá miminka ![]()
Ahojky me letos bude 24,ale prvni jsem porodila ve 20 skoro 21,chlapecka a ted v unoru 24.2 cekame druhe a vypada to ze to bude zase chlapecek
snad se vekove jeste vejdu
aspon budu moci treba i poradit ![]()
@Lucii92 To asi je, ale on bude sakra rychle utíkat
Navíc mi v pondělí začíná škola, takže toho času už moc nebude a nakupovat pak v rychlosti se mi nechce.
Ahoj holky, můžu se přidat? Taky čekáme miminko, jsem zatím na úplném začátku a za měsíc mi bude 24
Jj, hlavně zdravíčko, to je nejdůležitější..
No mě čeká ve středu prohlídka, kde už nám snad konečně bude bít srdíčko:)..Kdy jste byli holky vy a šlo už něco vidět?
@Mirinda2 Já byla 7+3 podle MS, ale měla jsem o týden později ovulaci, takže 6+3, nicméně miminko odpovídalo 5+6 (do UTZ v 13. týdnu to dohnalo a odpovídalo podle ovulace) a už bylo krásně vidět srdíčko
Ale někteří ho mají mnohem později a rozhodně to není špatně, v těch začátcích se každé vyvíjí jinak
naše maličká teď třeba je prohlídku od prohlídky menší a menší
Už je zase o týden pozadu oproti termínu podle ovulace a screeningu v 1. trimestru ![]()
Ja jsem treba byla 5+4tt a uz jsme meli srdicko. Je to individualni ![]()
A chojky holky, muzu se pridat? Je mi teda 27 a prcka cekame v unoru ![]()
@Angels A chcete vědět?
My to vědět chceme, ale miminko úplně nespolupracuje
Akorát nám doktoři říkají, že neviděli žádnou známku, že by to měl být chlapeček… No tak doufám, že je to ta holčička, i když jsem ještě nic typicky holčičího raději nekoupila a počkám na UTZ ve 30. týdnu
Snad se konečně umoudří