Mladé snažilky 2012 - Praha

4396
27.2.12 09:58

Mladé snažilky 2012 - Praha

Ahojky Všechny mladé snažilky z Prahy, podobných témat je tu sice hodně ale většinou jsou všechny rozjeté a i při dobré vůli je těžké se začlenit :,( . Chcete se podělit o zkušenosti nebo si prostě jen tak potřebujete pokecat. Snažíte se už dlouho a zatím jste jen pokukovali nebo začínáte a chcete si pokecat a zjistit jak tomu trochu pomoci ;) Všechny prostě potřebujeme někoho komu bychom mohli povědět co nás trápí ;)

Příspěvek upraven 27.02.12 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
27.2.12 10:09

Ahoj Lithien, nejsem teda mlada snazilka :) … ale jsme z Phy a snazime se pomerne dlouho, tak se pridavam, jestli mohu :)

A vy se jak dlouho snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.2.12 10:39

Ahojky, to máš jedno mladá je relativně dost širokej pojem :-D Přidat se samozřejmě můžeš já budu jen ráda. My se snažíme teprve od prosince a zatím neúspěšně tak doufám, že to brzy vyjde, ale chtěla bych tomu nějak napomoct takže teď studuju jak to vlastně funguje s BT a ovu testama.. Jak dlouho už se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
27.2.12 10:42

Lithi, my se snazim (mam to v podpise) od svatby - tedy listopad 2009, coz je vazne docela doba :) … ale nevzdavame to, mame za sebou i prvni pokus o IVF, toto leto - pokud se nepodari prirozene - tak jdeme do druheho pokusu.

Jinak BT nemerim, ja pouziva Clear Blue monitor, kde curam na tycinku vzdy cca (7-16 DC) a ten mi rekne, kdy a jestli ovulka probiha presne, takze tak u nas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.2.12 10:51

Tak to tě vážně obdivuji. Když vidím svoje nervy po dvou měsících snažení tak si to nějak nedokážu představit vydržet to takhle dlouho. Ale na druhou stranu asi nic jiného než se kousnout nezbývá. Co děláš třeba pro odreagování? Já vyšívám a chodím na lekce sebeobrany. Doufám, že se Vám to brzy podaří. Je vidět, že jsi asi velká bojovnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
27.2.12 10:56

Taky vysivam :) … jinak zahradnicim - v zime nic moc :mrgreen: - cvicim doma pilates a naprosto zboznuji vareni - takzi si vykrmuji manzilka :) .. tim se hodne zabavim - varenim, to je parada :)

Ja jsem si prave vzala na rok volno, abychom se pokouseli o cipiska, protoze mame oba dva s manzelem praci - kdy jsme pres tyden mimo CR a vidime se vzdy jen o vikendu zpet v Pze, takze takto se mimisek tezko tvoril :mrgreen: … takze ted jsem doma, manzel zmenil praci - kazdy vecer je doma, takze se snazim ostosest :dance: … no uvidime, jak rikas, nic jineho nam nezbyva, nez vydrzet :palec:

Neboj, druhy mesic, to je parada, to se brzy zadari - ale urcite je rozumne zjistit, kdy u Tebe nastava ovulace, at se „snazite“ v prihodnou dobu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
27.2.12 11:02

Zdravím Vás…
Tak já jsem mladá snažilka z Prahy :-) taková snažilka nesnažilka. Poprvé jsme otěhotněla hned na první pokus, vlastně jsme se ani nesnažili, jen jsme se přestali první měsíc chránit. Bohužel se nezadařilo a já o mimi v 9tt přišla. ZT. Na revizi jsem byla 23.12. takže krásný dárek :-( No.. chtěli jsme se začít snažit hned po první ms, ale dostala jsme nabídku na novou práci, která nešla odmítnout a řekla jsme si, že to posuneme trošku .Teď tam jsem 2 měsíce, vše je super, ale touha po otěhotnění sílí a tak nic odkládat nebudeme. Takže tomu necháváme opravdu volný průběh..

Petruš, jsi fakt bojovnice, je to opravdu dlouhááá doba :-( je super, že pořád nezvdáváš naději, však ono se zadaří, když to nejmíň budeš čekat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
27.2.12 11:04

Barunko, moje slova - zadari se, kdyz to nebudume cekat - hmmm, sice si rikam, ze to bude tim padem ne drive nez v 60, ale co, zejo :mrgreen:

Kazdopadne, to vis, ikdyz mas novou praci, otehotnet, uspesne donosit a zdrave porodit - to je jeden velky zazrak a tak to urcite neodkladejte a pekne zkousejte, taky hodne stesticka! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.2.12 11:07

Vyšívání je fajn krásně si u toho vyčistím hlavu. Zahradničení je taky fajn ale bohužel v bytě se zahradničí špatně takže mám alespoň takovou malou bylinkovou zahrádku mezi okny. Vaření je super taky pořád něco kuchtím a vykrmování známe taky až se někdy bojím že on bude vypadat těhotnej dřív než já :-D.

To máš pravdu takhle se špatně dělá vlastně skoro cokoliv :-D. I když něco podobnýho znám, manžel je taxikář a jezdí v noci takže se doma občas spíš míjíme, ale není to tak hrozný na snažení o miminko si čas vždycky najdeme :lol: :dance:

Do teď jsem to nějak neřešila a první zjištění co jsem si přečetla na netu že ovulace je přibližně asi 13-16 den po začátku cyklu tak jsem zjistila že to je jinak. Pro mě trochu šok mno ale nevadí takže teď to budu hold muset trochu proštudovat pořádně jak to vlastně je… :zed: Připadala jsem ji jak totální trubka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
27.2.12 11:10

Lithi, to je normalni - my, nez jsme zacali resit mimi, tak jsme se proste meli radi v tu chvili, kdy nam to bylo po chuti - takze, kdy je ovulace, jsem vubec netusila, az jsem narazila tady na emimino a vse se dozvedela odsud - je to fajn web:) - tady se dozvis veeeeeeeci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
27.2.12 11:11

Lithien, nemusíš si připadat hloupě.. já jsem sice věděla kdy jsou plodné dny, ale to je tak vše.. studování plodného hlenu mi do dnes moc nejde :-) nějak to nepoznám.. ani mě nebolí žádný vaječník.. žádná změna.. takže si nemusíš připadat hloupě, myslím, že nejsi určitě sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
27.2.12 11:12

TAdy zjistíš uplně cokoliv :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.2.12 11:12

Ahoj Barunko já byla taky původně snažilka nesnažilka, ale nějak se to ve mě zlomilo a prostě si nemůžu pomoct! Jo touha po miminku i hory přenáší :-D Práce nepráce :-D. Já jsem ve své práci asi půl roku a když mě brali tak s ústní podmínkou, že je to min na dva roky atd. Mno šéf asi nebude nadšený až se podaří a já za ním přijdu s tím že čekám mimi … ale ta touha je prostě silnější. Prostě hold pud je pud :-D že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.2.12 11:17

Díky holky za podporu! :hug: seděla jsem u emimina skoro celý víkend a nestačila jsem vycházet z údivu. 6 let jsem brala HA takže MS vždycky přesná jako hodiny, první měsíc po vysazení to bylo taky tak a teď najednou nic. Zpoždění o 3 dny na TT stále jedna / takže jsem byla trochu v šoku jak to, takže jsem zasedla k emiminu a zjistila jsem jak to vlastně je takže místo klasických 28 dní cyklu jako jsem měla vždycky je to najednou 31 dní a všechny moje teorie byly v čoudu :-D. Manžel si doma ze mě střílel když mě viděl jak si měřím BT :-D Jsem zvědavá jak dlouho to vydržím než si začnu připadat jako cvok :-D :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
27.2.12 11:24

Lithi, přesně jak píšeš, touha je až moc silná, i když rozum radí malinko něco jiného. Něco na způsob, máš čas děvče, atd. Taky až přijdu s tíím, že jsme těhotná, tak to bude celkem vtipný, ale zase si říkám, že se to třeba podaří až za rok, nechci čekat, když jsem před tím otěhotněla, byl to neskutečný pocit, chci ho zase cítit.. ach jo :-) E mimino je nehorázně nakažlivý :-) Jinak mě se po revizi cyklus zkrátil, asi na 24 dní, takže taky nevim jak to budep okračovat, spíš doufám, aby další MS nedorazila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí