Mladé snažilky 2012 - Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6653
27.2.12 11:25

No já když si dnes měřila BT v posteli, přítel ještě ležel, teploměr začal pípat.. říká, Ty jsi nemocná, není Ti dobře? Sáhnul do podpaždí, teploměr nikde.. Koukal na mě jak na blázna :-) ale na BT kašlu, nechci zatím nic hrotit, to přijde třeba časem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.2.12 11:33

Taky se BT asi vykašlu. Spíš potřebuji zjistit jak to je s tou mojí ovulací abychom se snažili taky v tu příhodnou dobu takže asi začnu ovulačníma testíkama a uvidíme jak to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
27.2.12 11:42
Barunka88 píše:
Lithi, přesně jak píšeš, touha je až moc silná, i když rozum radí malinko něco jiného. Něco na způsob, máš čas děvče, atd. Taky až přijdu s tíím, že jsme těhotná, tak to bude celkem vtipný, ale zase si říkám, že se to třeba podaří až za rok, nechci čekat, když jsem před tím otěhotněla, byl to neskutečný pocit, chci ho zase cítit.. ach jo :-) E mimino je nehorázně nakažlivý :-) Jinak mě se po revizi cyklus zkrátil, asi na 24 dní, takže taky nevim jak to budep okračovat, spíš doufám, aby další MS nedorazila :-)

No to máš pravdu to by rozhodně teda nemusela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janka09
13.4.12 01:03

Ahoj holky, muzu se taky pridat? Koukam, ze uz jste tady dlouho zadna nebyla, ale tak snad jste jeste na tuto stranku nezanevrely ;-)
Ja jsem ted momentalne taky z Prahy, i kdyz je to slozitejsi, jezdim domu a jeste uplne mimo republiku za manzelem…
Jak jsem na tom ja - minulz rok jsem vysadila HA, ze se zacneme snazit, a ona mi vubec spontanne neprichazi mrcha cervena… Bez injekce ani ranu :-( Zkousela jsem vydrzet i dele nez pul roku, ale cyklus proste sam nenaskocil. Navic mi pred nedavnem zjistili zvysenou srazlivost krve, takze se me doktor boji hormonalne stimulovat pro dosahnuti ovulace, musim ted dva mesice cekat, nez na me dojde rada na hematologii, aby se vyjadrili, co a jak mi gyndar smi podat… Ach jo :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex