Mladí a plnoletí

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
13.2.17 13:47

@Russet Jj, ty narozeniny žádným mezníkem fakt nejsou.

• Citovat
  • Upravit
10243
13.2.17 14:05

@Russet @rokris Pokud budu soudit podle sebe, tak dospělý se člověk stává teprve, když je nejen schopný se sám o sebe postarat, ale fakticky to i dělá. Tedy bydlí ve svém, domácí ráce jsou na něm a žije ze svého příjmu. Pak je člověk dospělý, ale ještě nemá zkušenosti. Je zdravé si pak párkrát,,nabít hubu," aby člověk věděl, co je opravdu důležité, co má mít prioritu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.2.17 17:36
@Premek_Orac píše:
@Russet @rokris Pokud budu soudit podle sebe, tak dospělý se člověk stává teprve, když je nejen schopný se sám o sebe postarat, ale fakticky to i dělá. Tedy bydlí ve svém, domácí ráce jsou na něm a žije ze svého příjmu. Pak je člověk dospělý, ale ještě nemá zkušenosti. Je zdravé si pak párkrát,,nabít hubu," aby člověk věděl, co je opravdu důležité, co má mít prioritu.

Právě tak. Moc hezky napsané. :kytka:

Příspěvek upraven 13.02.17 v 18:46

• Citovat
  • Upravit
53518
13.2.17 18:29
@rokris píše:
Prěvě tak. Moc hezky napsané. :kytka:

Souhlasím, jen to rozbití h.by se mi naštěstí v období rané samostatnosti nestalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.2.17 18:36

@Russet Tak to je štěstí. A spíš vyjimka myslím. Často se opravdu musí stát něco zásadního, a ne zrovna příjemného, aby člověk dospěl. Razitko by mělo být spíš až od těch jednadvaceti.

• Citovat
  • Upravit
24992
13.2.17 18:39

Nevíte někdo kvůli čemu nechali zplnoletnit toho kluka? ted nedavno to bylo ve zpravach, ale moc jsem toho nepochytila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.2.17 18:41
@debra.morgan píše:
Nevíte někdo kvůli čemu nechali zplnoletnit toho kluka? ted nedavno to bylo ve zpravach, ale moc jsem toho nepochytila…

Myslíš toho stěžovatele? Aby mohl mít datovou schránku a komunikovat s úřady, myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.2.17 18:43
@rokris píše:
@Russet Tak to je štěstí. A spíš vyjimka myslím. Často se opravdu musí stát něco zásadního, a ne zrovna příjemného, aby člověk dospěl. Razitko by mělo být spíš až od těch jednadvaceti.
Štěstí mám určitě víc než rozumu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
13.2.17 18:46

@Russet ja toho právě moc nepostřehla, ale vypadal hádavě :-) vím jen, že říkal, že o něco žádal, soud mu myslím nevyhověl, pak se to někdy seklo… no moc jsem nedavala pozor… chtela jsem si to pak vyhledat, ale zapomnela jsem a toto tema mi to připomnelo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.2.17 18:48
@Russet píše: Štěstí mám určitě víc než rozumu ;)

Jo, já myslím, že to má takhle kdekdo, jen ne každý to přizná. :)

• Citovat
  • Upravit
53518
13.2.17 19:08
@debra.morgan píše:
@Russet ja toho právě moc nepostřehla, ale vypadal hádavě :-) vím jen, že říkal, že o něco žádal, soud mu myslím nevyhověl, pak se to někdy seklo… no moc jsem nedavala pozor… chtela jsem si to pak vyhledat, ale zapomnela jsem a toto tema mi to připomnelo :-)

Idnes - zprávy Olomouc- Jakub Čech (10.2.) Počti si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
13.2.17 21:48
@rokris píše:
Zdravím všechny :kytka: Jak tak dlouhodobě pozoruju, je hranice plnoletosti podle mě vážně nízká a může to nadělat fakt hodně škody - občas. :) Je to ale individuální, takže by možná neškodilo nějaké testování, kdo může být v osmnácti puštěn mezi dospělé. Taky znáte takové, kteří by nejspíš neprošli? Založeno opravdu pro pobavení. :kytka:

je mi 18 a věřím, že bych prošla na klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
13.2.17 22:01

Jo nejake testovani by se hodilo :-D protoze jak to dneska sleduju, tak vypadaji na dvacet, ale rozumu maji jako deseti lete deti, ale i u dospelych, kteri uz prosli :-D bych to videla podobne, nekteri ve ctyriceti maji rozumu jako decka :-D ale ruku na srdce, nekdy bych taky neprosla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.2.17 22:50
@onajeblond píše:
je mi 18 a věřím, že bych prošla na klid :)

Však to je dobře. :) Gratuluju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
rokris
13.2.17 22:52

@frame Tak ony by ty výsledky testů vůbec asi byly zajímavý. :think: :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak