Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Russet @rokris Pokud budu soudit podle sebe, tak dospělý se člověk stává teprve, když je nejen schopný se sám o sebe postarat, ale fakticky to i dělá. Tedy bydlí ve svém, domácí ráce jsou na něm a žije ze svého příjmu. Pak je člověk dospělý, ale ještě nemá zkušenosti. Je zdravé si pak párkrát,,nabít hubu," aby člověk věděl, co je opravdu důležité, co má mít prioritu.
@Premek_Orac píše:
@Russet @rokris Pokud budu soudit podle sebe, tak dospělý se člověk stává teprve, když je nejen schopný se sám o sebe postarat, ale fakticky to i dělá. Tedy bydlí ve svém, domácí ráce jsou na něm a žije ze svého příjmu. Pak je člověk dospělý, ale ještě nemá zkušenosti. Je zdravé si pak párkrát,,nabít hubu," aby člověk věděl, co je opravdu důležité, co má mít prioritu.
Právě tak. Moc hezky napsané. ![]()
Příspěvek upraven 13.02.17 v 18:46
@rokris píše:
Prěvě tak. Moc hezky napsané.
Souhlasím, jen to rozbití h.by se mi naštěstí v období rané samostatnosti nestalo ![]()
@Russet Tak to je štěstí. A spíš vyjimka myslím. Často se opravdu musí stát něco zásadního, a ne zrovna příjemného, aby člověk dospěl. Razitko by mělo být spíš až od těch jednadvaceti.
Nevíte někdo kvůli čemu nechali zplnoletnit toho kluka? ted nedavno to bylo ve zpravach, ale moc jsem toho nepochytila…
@debra.morgan píše:
Nevíte někdo kvůli čemu nechali zplnoletnit toho kluka? ted nedavno to bylo ve zpravach, ale moc jsem toho nepochytila…
Myslíš toho stěžovatele? Aby mohl mít datovou schránku a komunikovat s úřady, myslím.
@rokris píše:Štěstí mám určitě víc než rozumu
@Russet Tak to je štěstí. A spíš vyjimka myslím. Často se opravdu musí stát něco zásadního, a ne zrovna příjemného, aby člověk dospěl. Razitko by mělo být spíš až od těch jednadvaceti.
@Russet ja toho právě moc nepostřehla, ale vypadal hádavě
vím jen, že říkal, že o něco žádal, soud mu myslím nevyhověl, pak se to někdy seklo… no moc jsem nedavala pozor… chtela jsem si to pak vyhledat, ale zapomnela jsem a toto tema mi to připomnelo ![]()
@Russet píše: Štěstí mám určitě víc než rozumu
Jo, já myslím, že to má takhle kdekdo, jen ne každý to přizná. ![]()
@debra.morgan píše:
@Russet ja toho právě moc nepostřehla, ale vypadal hádavěvím jen, že říkal, že o něco žádal, soud mu myslím nevyhověl, pak se to někdy seklo… no moc jsem nedavala pozor… chtela jsem si to pak vyhledat, ale zapomnela jsem a toto tema mi to připomnelo
Idnes - zprávy Olomouc- Jakub Čech (10.2.) Počti si
@rokris píše:
Zdravím všechnyJak tak dlouhodobě pozoruju, je hranice plnoletosti podle mě vážně nízká a může to nadělat fakt hodně škody - občas.
Je to ale individuální, takže by možná neškodilo nějaké testování, kdo může být v osmnácti puštěn mezi dospělé. Taky znáte takové, kteří by nejspíš neprošli? Založeno opravdu pro pobavení.
je mi 18 a věřím, že bych prošla na klid ![]()
Jo nejake testovani by se hodilo
protoze jak to dneska sleduju, tak vypadaji na dvacet, ale rozumu maji jako deseti lete deti, ale i u dospelych, kteri uz prosli
bych to videla podobne, nekteri ve ctyriceti maji rozumu jako decka
ale ruku na srdce, nekdy bych taky neprosla ![]()
@onajeblond píše:
je mi 18 a věřím, že bych prošla na klid
Však to je dobře.
Gratuluju ![]()
@Russet Jj, ty narozeniny žádným mezníkem fakt nejsou.