Mladší přítel 10 let a více

1.6.17 09:02

Mladší přítel 10 let a více

Ahojky asi tech témat už tu bylo nebo i je více ale najde se tu někdo kdo má o hodne mladšího partnera? Zajímali by mě zkušenosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5425
1.6.17 09:07

Vlastní zkušenost nemám, ale známá měla přítele o 15 let mladšího. On 20let, ona 35 let a 3 děti. Vydrželo jim to pár let soužití, pochvalovala si sex, nakonec mu utekla se 40ti letým. Říkala mi že si cizí lidé myslí, že jeho máma ;) Ale každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.6.17 09:09

@Natalka2005 můj táta si před třiceti lety našel paní o 13 let starší… jsou spolu dosud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 09:10

@Borůvka1990 já mám mladšího přítele poprvé..me je 35 a jemu 25..je to rozumný a pracovitý kluk..někdy až moc… :mrgreen: v září máme svatbu..tak snad je to u mě ten pravý…po těch všech špatnych zkušenostech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 09:11

@Regina Hero Tak to je krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.6.17 09:12
@Natalka2005 píše:
@Borůvka1990 já mám mladšího přítele poprvé..me je 35 a jemu 25..je to rozumný a pracovitý kluk..někdy až moc… :mrgreen: v září máme svatbu..tak snad je to u mě ten pravý…po těch všech špatnych zkušenostech..

držím palce… my jsme s manželem jen o osm let, jsme spolu už třináctý rok… věk je jen číslo, záleží hlavně na povaze a na tom, jak to má člověk v sobě srovnané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
1.6.17 09:12

Mam mladšího 8 a ctvrt roku. Cekame miminko. A nemenila bych :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 09:14

@Aotearoa tak to moc gratuluji… :) já bych teď už taky nemenila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.17 09:15

@Regina Hero Povahu má super…a ví hlavně co chce a dela proto. maximum co žádný jiný nedělal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
1.6.17 09:19

Věřím, že láska překoná vše. Já osobně bych ale o hodně mladšího chlapa nechtěla. Pro můj pocit. Ráda vypadám vedle svého protějšku hezky a mladě, což bych vedle zajíce asi nevypadala :lol:. Ale jak říkám, je to můj pocit. Vždy jsem měla věkově k sobě. U nás v blízkosti žije pár, kdy je mezi nimi větší odstup a paní je hodně oplacaná a její muž štíhlý chlapecký, tam jsem myslela delší dobu, že je to matka se synem. Ale věřím, že někomu to vyhovuje a vydrží dlouho. Ale například u Lucie Bílé nemám ten pocit, že je to na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.6.17 09:21
@Natalka2005 píše:
@Regina Hero Povahu má super…a ví hlavně co chce a dela proto. maximum co žádný jiný nedělal

jo, to je fajn… já to měla podobně… bylo mi 34 a manželovi tenkrát 26… rozumný a zodpovědný byl daleko víc než můj ex, který byl o tři roky starší než já… obdivovala jsem ho, jak to má v hlavě srovnané a jak ví, co chce, já v jeho věku jsem zdaleka neměla tak jasno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
1.6.17 09:25

Já měl manželku o 5 měsíců starší a bylo to strašné. Teď mám o 3 měsíce mladší a super, nedá se to srovnat :mrgreen:
Chlap musí mít mladší ženu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
1.6.17 09:27

@Natalka2005 a mate spolu dite, ci planujete? Ty jiz nejake svoje mas?
Ja mam mladsiho o 5,on bezdetny, ja jedno skolkove…a resim budoucnost, ma na sve cas ale ja za 5 let budu vekove jinde - 34 a pozdrji ditko uz nechci.
Podobny dotaz na @Regina Hero ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.6.17 09:34

@kve-tinka máme spolu dvě děti, takže celkem čtyři… ale ty dvě už jsou dospělé a naše společné mají 9 a 6 let… já jsem si vždycky říkala, že děti do čtyřicítky, později už ne a to mi vyšlo… a jasně, že když jsem se s ním seznámila, tak jsem měla až nad hlavu těch svých puberťáků, takže jsem říkala, že žádného chlapa a žádné dítě už nikdy ani omylem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
1.6.17 09:42
@zoidberg píše:
Já měl manželku o 5 měsíců starší a bylo to strašné. Teď mám o 3 měsíce mladší a super, nedá se to srovnat :mrgreen:
Chlap musí mít mladší ženu!

No jiste, jiz se pomalu dostavame do veku, kdy je kazdy mesic znat :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí