Můj chlap nechce další dítě kvůli mojí postavě!

Anonymní
31.5.17 14:49

Můj chlap nechce další dítě kvůli mojí postavě!!

Holky tak jsem docela dost v šoku. Ujistila jsem se že chlapy jsou fakt vzhledově založení :roll: Máme 2letého synka, jsme spolu 4 roky. Můj manžel je hrozně hodný člověk, moc mě a syna miluje. Vždycky nám to dával najevo. Když jsem porodila, zůstalo na mě 88kg. Nešlo mi to dolů. Chlap mi tedy na to nikdy nic neřekl že jsem tlustá, že bych měla zhubnout. O to víc mě dnes šokovalo jeho přiznání dnes ráno. Šla jsem tenkrát sama od sebe do sebe a zhubla cvičením a stravou na 60kg. Můj manžel mě moc podporoval. Říkal jak jsem šikovná odhodlaná, každé kilo pochválil co šlo dolů. Jsem na sebe taky pyšná, asi to dávám najevo i navenek. Starám se o sebe i doma, chodím namalovaná, jsem více vyrovnanější. Už asi před půl rokem jsme se začali bavit o druhém dítěti. To manžel jen na to: ty chceš být zase tlustá :roll: Nějak jsem se nad tím nepozastavila ale dneska mě totálně odrovnal. Sedíme, bavíme se a já navrhla že bysme příští rok mohli zadělat na sourozence pro synka. A on na to že neví jestli další dítko chce a jako důvod uvedl že se bojí že už ty kila nesundám a budu silná 8o Že když jsem byla tlustá, byla jsem nevyrovnaná, nespokojená, u sexu jsem se styděla(to vím sama dobře)Já mu na to řekla že to přece zas všechno zhubnu ale docela čuměl. A já nad jeho odpovědí taky. Pořád ve mě hlodá taková blbost že fakt mi vše zůstane a já budu zase z toho špatná. Manžel od té doby co jsem zhubla tak se ke mě chová úplně jinak. každý měsíc nějaký pěkný hadříky, naušnice, každý týden kytku. Několikrát do týdne mi řekne že ho horzně přitahuji a že nás moc miluje. Řeším asi kraviny a on taky, setkala jste se s tímhle vůbec některá? Jsou fakt všichni chlapi tak hotový do vzhledu a postavy? Další dítě určitě chci ale nevím co si mám o něm myslet když mi řekl tohle

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PHV
1319
31.5.17 14:57
@Anonymní píše:
Holky tak jsem docela dost v šoku. Ujistila jsem se že chlapy jsou fakt vzhledově založení :roll: Máme 2letého synka, jsme spolu 4 roky. Můj manžel je hrozně hodný člověk, moc mě a syna miluje. Vždycky nám to dával najevo. Když jsem porodila, zůstalo na mě 88kg. Nešlo mi to dolů. Chlap mi tedy na to nikdy nic neřekl že jsem tlustá, že bych měla zhubnout. O to víc mě dnes šokovalo jeho přiznání dnes ráno. Šla jsem tenkrát sama od sebe do sebe a zhubla cvičením a stravou na 60kg. Můj manžel mě moc podporoval. Říkal jak jsem šikovná odhodlaná, každé kilo pochválil co šlo dolů. Jsem na sebe taky pyšná, asi to dávám najevo i navenek. Starám se o sebe i doma, chodím namalovaná, jsem více vyrovnanější. Už asi před půl rokem jsme se začali bavit o druhém dítěti. To manžel jen na to: ty chceš být zase tlustá :roll: Nějak jsem se nad tím nepozastavila ale dneska mě totálně odrovnal. Sedíme, bavíme se a já navrhla že bysme příští rok mohli zadělat na sourozence pro synka. A on na to že neví jestli další dítko chce a jako důvod uvedl že se bojí že už ty kila nesundám a budu silná 8o Že když jsem byla tlustá, byla jsem nevyrovnaná, nespokojená, u sexu jsem se styděla(to vím sama dobře)Já mu na to řekla že to přece zas všechno zhubnu ale docela čuměl. A já nad jeho odpovědí taky. Pořád ve mě hlodá taková blbost že fakt mi vše zůstane a já budu zase z toho špatná. Manžel od té doby co jsem zhubla tak se ke mě chová úplně jinak. každý měsíc nějaký pěkný hadříky, naušnice, každý týden kytku. Několikrát do týdne mi řekne že ho horzně přitahuji a že nás moc miluje. Řeším asi kraviny a on taky, setkala jste se s tímhle vůbec některá? Jsou fakt všichni chlapi tak hotový do vzhledu a postavy? Další dítě určitě chci ale nevím co si mám o něm myslet když mi řekl tohle

Já jsem po porodu nijak extra sice nepribrala, ale teď rok po porodu, kdy mám míň než před těhotenstvím, mi muž řekl, že teď je to lepší, než když jsem byla,,oplácaná" 8o :lol: Podle mě to je všude stejné :roll: Dělají, že jim na vzhledu nezáleží, ale v hloubi duše mají představu o tom, jak máme vypadat :D Ale to, že kvůli tomu s tebou nechce další dítko, to je teda zvláštní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
31.5.17 14:58

Vždyť je to 28 kilo rozdíl, to je sakra dost, to nezhubneš za měsíc či dva… a sama píšeš, že jsi z toho byla špatná, nesvá, styděla se v sexu… tak třeba nechce, aby ses zase trápila…

zkus si s ním ještě promluvit, třeba to nebude tak horký…
navíc můžeš argumentovat tím, že jsi to dokázala jednou, tak proč ne podruhý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
31.5.17 14:59

Tak všichni chlapi takoví nejsou, ale ty jsi si vybrala tohohle a tak se holt budeš muset podle toho zařídit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583

No, zajímalo by mě, zda o sebe dbá i on, nebo to chce jen po tobě. Jestli jemu ten pupek neroste náhodou taky.
Jinak mi to přijde divné. Já sice nezastávám názor, že by ženská po dětech měla být tlustá a nedbat o sebe, ale hold některé ženy nebudou modelky, ani kdyby cvičily od rána do večera.
A jaká jsi byla, kdy jste se seznámili? Štíhlá, nebo silnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595

Chlap je jen upřímný, nezlobila bych se na něj. Však sama se cítíš líp s 60 kg než s 88 ;).
Možná jen potřebuje trochu ujistit, že to po dalším porodu zase shodíš, už víš jak na to ;)
Navíc budeš lítat kolem 2 dětí, tak to půjde třeba snadněji a rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
31.5.17 15:00

No nevím teda co říct. Muj muž je asi jiný než ten tvůj. Pred porodem jsem měla 50 kg v den porodu 75.Behem roku jsem zhubla na 48 kg. Potom nám syn onemocněl (leukémie)A kila šli nahoru dotáhla jsem to na 78 kg možná už i víc. Jen podotýkám, že merim 159cm. Takze jsem malá kulička. I tak se snažíme o druhé mimco. Nikdy jsem od chlapa neslysela, že jsem tlustá a měla bych zhubnout. I když jsem se ho několikrát ptala. I Vždy mi řekl, že mě má rád takovou jaká jsem už jen proto jak všechno zvládám a jak jsem co se týče všech těch kolotočů okolo malého atd vyrovnaná. Takze si myslím, že tvůj chlap řeší trochu nesmysly, ale to je jen můj názor. Na světě jsou mnohem důležitější věci než řešit kila. Ktere dokáže člověk shodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.5.17 15:02

A jde opravdu o ten tvar těla? Přičemž jasně, že štíhlejší bude pro chlapa vždy víc sexy než velryboidní. Myslím tím pro většinu chlapů. Není to spíš tak, že v té fázi víceprostorové jsi byla jaksi celkově protivná, všem okolo jdoucí na nervy, prostě ne par´ták k životu a k sexu, že v tom je jádro pudla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
31.5.17 15:04

Nemyslim, ze jsou takovi vsichni. Ano, hubeni lide jsou treba atraktivnejsi, ale aby to byl duvod, proc dite zustane jedinackem :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
31.5.17 15:04

A když třeba přibereš v přechodu nebo budeš mít nějaké náročné období (třeba péče o nemocného blízkého nebo co já vím) a z nervů přibereš a nebudeš mít čas ani sílu se osebe starat, tak to mu bude taky vadit? Zkus mu navhrnout, že by dítě odnosila náhradní matka, abys náhodou zase nepřibrala. (myšleno s nadsázkou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.17 15:06

Můj si zase „stěžuje“, že jsem moc hubená. Mám sotva 50 kilo a nejde mi přibrat, ikdyž se snažím. Máme malé děti a nemám čas pravidelně jíst. Ale miluje mě, sex chce často, pořád mě objímá, říká mi, jak jsem sexy a krásná. Ale vím, že pokud bych alespoň 5, klidně 10 kilo nabrala, nebylo by to vuubec špatné. On má zase nadváhu, takže si nemáme co vyčítat :lol:

• Citovat
  • Upravit
5533
31.5.17 15:07

Já nevím, ale takové jednání mi přijde od manžela dost sobecké. Nejsem si moc jistá tím, že miluje tebe takovou, jaká jsi, nebo miluje tvůj vzhled. Je moc fajn, že tě podporoval při hubnutí, že jsi z nadváhy měla takové a makové nálady a stresy. Ale to, že se bojí, abys znova nepřibrala? No bože, tak by tě podporoval znova. A nebo bys třeba neshodila na 60, ale 70 kg. A co jako? Byla by to katastrofa? Dotklo by se mě to a to hodně. Nehledě na to, že mě osobně by to psychicky rozhodilo natolik, že bych vůbec nevěděla, co si o tom milujícím muži mám myslet. Nemít druhé dítě jen kvůli obavám z kil navíc? Jsem si jistá, že bych s tím chlapem nezůstala a našla si takového, který by mě miloval i s nadváhou a neupřednostňoval by můj vzhled nad dítětem a celkově spokojenou rodinou. Připadá mi to úplně stejně ubohé, jako kdybys ty po něm chtěla, aby vyrostl o deset cm, když ty přistoupíš na to, že nebudete mít další dítě :zed: :zed: :zed:

Už vidím, jak jednou budeš svému dítěti vysvětlovat, proč nemá sourozence a nikdy mít nebude. „Víš Pepíčku, tatínek se bál, že už po porodu nezhubnu :zed: :zed: :zed: “

Teď nechci přivolat nic zlého, ale vážně by mě zajímalo, jak by reagoval, kdybys třeba onemocněla se štítnou žlázou a přibrala 20 kg během pár týdnů, nebo bys musela podstoupit nějakou operaci, úraz,… A tvůj vzhled už by nebyl takový, jaký je teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8684
31.5.17 15:12

Já hlavně nechápu, kde je psáno, že zakladatelka přibere 30 kg 8o vždyť to je extrém, maximálně tak vodu, ale pokud na to v těhotenství myslí a stravuje se zdravě, je nemožné, aby přibrala tak šílená kila (nemluvím o vodě, která po porodu opadne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
31.5.17 15:21

Tady se přece neřeší náročná životní situace, onemocnění ženy či dítěte. To je snad jasné, že pak kg nehrají roli :roll:
Zakladatelka sama psala, že se po zhubnutí cítí lépe, sebevědoměji a více o sebe pečuje, intimno je lepší atd.
Kterému chlapovi by se to nelíbilo? :think:
Proč nasazovat chlapovi psí hlavu za upřímnost? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
31.5.17 15:21

Zamysli se nad tím jak bude Váš vztah vypadat až třeba zestárneš, nebo přibereš vlivem nemoci… třeba ještě nakonec budeš ráda že máte jen jedno dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí