Můj chlap nechce další dítě kvůli mojí postavě!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
524
31.5.17 16:41
@lleennttiillkkaa píše:
To samozřejmě ano, ale předpokládám, že většina vyrovnaných, sebevědomých dvojic si tohle vyříkává předtím, než začnou ty děti plodit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
31.5.17 16:41
@lleennttiillkkaa píše:
To samozřejmě ano, ale předpokládám, že většina vyrovnaných, sebevědomých dvojic si tohle vyříkává předtím, než začnou ty děti plodit.

Jakože „Nebudem se realizovat. Budem jen vychovávat děti jo, čumáčku?“ Nebo jak to mám chápat?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
31.5.17 16:43
@Jarka K píše:
Mi z tvého popisu nepřijde, že by mu primárně vadilo, že budeš tlustá. Ale jak ty ses chovala jako tlustá (nespokojená, nevyrovnaná, nesebevědomá)…

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
31.5.17 16:43
@pohledmuze píše:
No prijit na me s timhle zenska na zacatku vztahu, tak leti. :mrgreen: Ja nevnimam smysl zivota v mnozeni a vychove dalsich lidi uz v tak premnozene planete. 8o

Existuje něco jako stereotypy, takže značná většina žen jde do vztahu s tím, že chtějí do budoucna děti. Jasně, že to nevybalí hned, jasně, že to třeba ani samy nevědí, ale dřív nebo později to na většinu z nás přijde a i na ty chlapy to většinou přijde. Je to prostě přirozený vývoj vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
31.5.17 16:44
@Whiskin píše:
Jakože „Nebudem se realizovat. Budem jen vychovávat děti jo, čumáčku?“ Nebo jak to mám chápat?:D

Ale tak jako pokud se ti dva dohodou na tom, že budou mít děti, tak prostě jeden z jejich životních plánů/úkolů je výchova dětí.
Ovšem tohle si musí každý pár vyříkat, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.17 16:59

Ahoj zakladatelko, velmi ti rozumím, jelikož to máme doma podobně.
Máme dceru necelé 2 roky, spolu jsme 4 roky :) Manžel se mnou od porodu nechce spát. Důvodem jsou prý strie, povislá kůže, to že jsem přibrala, pak zas to, že jsem skokově zhubla (objevily se další strie a kůže povolila).
Nepředstavuj si pod tím žádnou slonici, nikdy jsem neměla nad 55 kg. Nicméně manžel byl zvyklý na mou velmi štíhlou a i vysportovanou postavu. Teď sportuju též, ale s prckem už to není ono, manžel mě teda ani moc nepodporuje.
Další dítě odmítá naprosto striktně z důvodu mé postavy (aspoň mi to tak tvrdí).
Omlouvám se za anonym :oops:

• Citovat
  • Upravit
27264
31.5.17 17:02
@Anonymní píše:
Máme dceru necelé 2 roky, spolu jsme 4 roky :) Manžel se mnou od porodu nechce spát. Důvodem jsou prý strie, povislá kůže, to že jsem přibrala, pak zas to, že jsem skokově zhubla (objevily se další strie a kůže povolila).
Nepředstavuj si pod tím žádnou slonici, nikdy jsem neměla nad 55 kg. Nicméně manžel byl zvyklý na mou velmi štíhlou a i vysportovanou postavu. Teď sportuju též, ale s prckem už to není ono, manžel mě teda ani moc nepodporuje.
Další dítě odmítá naprosto striktně z důvodu mé postavy (aspoň mi to tak tvrdí).
Omlouvám se za anonym :oops:

Tak tohle je snad ještě horší… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
31.5.17 17:05
@Anonymní píše:

Děs. Skvělý partner pro život. Asi pan dokonalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
31.5.17 17:13
@lleennttiillkkaa píše:

přesně tak. A navíc, že se na tom stanovisku shodnou. Což zjevně není tento případ.
K zadání - chápu, že většině mužů se líbí ženy štíhlejší, ale aby to by důvod nemít druhé dítě :nevim:? To je dost malicherné a povrchní. Navíc žena může přibrat i vlivem stresů, stárnutí, nemoci…to ji pak partner přestane milovat 8o? A on vypadá jak - krasavec k pohledání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
31.5.17 17:15

Dvěmi slovy…je to smutné. nedej bože, aby se ve vašem vztahu stalo něco vážnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
31.5.17 17:16
@Anonymní píše:

Ale to je neco uplne jineho. Zakladatelka psala, ze ten jeji nechce aby byla tlusta s dodatkem, ze kdyz byla tlusta, tak byla nevyrovnana, nespokojena a stydela se pri sexu. Ten tvuj, podle toho co pises, nechce abys byla tlusta, protoze nechce tlustou. Myslim, ze v pripade zakladatelky by manzel i tu jeji opetovnou tkloustku snesl, kdyby byla v pohode, sebevedoma a s chuti na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
31.5.17 17:20
@Anonymní píše:
Holky tak jsem docela dost v šoku. Ujistila jsem se že chlapy jsou fakt vzhledově založení :roll: Máme 2letého synka, jsme spolu 4 roky. Můj manžel je hrozně hodný člověk, moc mě a syna miluje. Vždycky nám to dával najevo. Když jsem porodila, zůstalo na mě 88kg. Nešlo mi to dolů. Chlap mi tedy na to nikdy nic neřekl že jsem tlustá, že bych měla zhubnout. O to víc mě dnes šokovalo jeho přiznání dnes ráno. Šla jsem tenkrát sama od sebe do sebe a zhubla cvičením a stravou na 60kg. Můj manžel mě moc podporoval. Říkal jak jsem šikovná odhodlaná, každé kilo pochválil co šlo dolů. Jsem na sebe taky pyšná, asi to dávám najevo i navenek. Starám se o sebe i doma, chodím namalovaná, jsem více vyrovnanější. Už asi před půl rokem jsme se začali bavit o druhém dítěti. To manžel jen na to: ty chceš být zase tlustá :roll: Nějak jsem se nad tím nepozastavila ale dneska mě totálně odrovnal. Sedíme, bavíme se a já navrhla že bysme příští rok mohli zadělat na sourozence pro synka. A on na to že neví jestli další dítko chce a jako důvod uvedl že se bojí že už ty kila nesundám a budu silná 8o Že když jsem byla tlustá, byla jsem nevyrovnaná, nespokojená, u sexu jsem se styděla(to vím sama dobře)Já mu na to řekla že to přece zas všechno zhubnu ale docela čuměl. A já nad jeho odpovědí taky. Pořád ve mě hlodá taková blbost že fakt mi vše zůstane a já budu zase z toho špatná. Manžel od té doby co jsem zhubla tak se ke mě chová úplně jinak. každý měsíc nějaký pěkný hadříky, naušnice, každý týden kytku. Několikrát do týdne mi řekne že ho horzně přitahuji a že nás moc miluje. Řeším asi kraviny a on taky, setkala jste se s tímhle vůbec některá? Jsou fakt všichni chlapi tak hotový do vzhledu a postavy? Další dítě určitě chci ale nevím co si mám o něm myslet když mi řekl tohle

Zatím jsem nečetla komentáře kdybych se tedy opakovala…
Ale tento člověk ti moc dlouho nevydrží..Jednou budeš stárnout, nedej bože že by tě postihla nemoc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6311
31.5.17 17:38

Ja mam dve deti a vzdy som ostala s 18 kg nadvahy, kojenim neslo dolu nic, este som pri nom nabrala. Schudla som to po prvom, teraz chudnem po druhom synkovi, ma 2 roky a mne ostava uz len nejakych 3 - 4 kil do povodnej postavy. Ked ma clovek motivaciu a ziadne ochorenia, tak to ide. Mojmu manzelovi sa tiez paci stihla postava, ale to sa neda porovnavat s tym, co cloveku prinasa existencia dietata. A tym, ze aj ja sa lepsie citim stihla, aj kvoli manzelovi, tak sa snazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
31.5.17 17:50
@pohledmuze píše:
Jinak manzela zakladatelky lituju. Jsou spolu 4 roky, otehotneni po roce znamosti. Skoro rok tehotenstvi +sestinedeli, pak nadvaha 30 kg.
Ted konecne kdyz je stihla, tak to chce opakovat. Vubec se jeho reakci nedivim, podivejte se na to z druhe strany. 8o Vzdyt si s ni poradne neuzil.

Jo, má ji doma proto, aby ho měl kam strkat a líbilo se mu to. Z toho se asi skládá celý jeho život - podle tebe. Ženská jiné kvality nepotřebuje - opět dle tebe. Doufám, že manžel zakladatelky není fakt takový trotl a že uznává u partnerky i jiné věci, než jen postavu.

• Citovat
  • Upravit
74217
31.5.17 19:20

No muj muz je taky haklivy na vzhled zeny, on za to v podstate nemuze, jeho rodice jsou takovi oba, jak je nekdo tlusty, tak je povl. Jedina starost jeho hogo fogo matky je, aby byla stihla, nedejboze gram pribrat, takze nejlip nejest a kdyz neco sni mlet o tom, jako vycitky a i vnoucatum vtloukat tobe poroste brisko, rikam porad, ze je to blba mestacka. Sveho muze, tak zpracovala k obrazu svemu, takze je prirozene, ze muj muz je taky takovy a spatne nesl, kdyz jsem se behem tri tehotenstvi zmenila nez si me bral. Uz jsem zpet na svem, ale tez jsem si vyslechla kolikrat, ma stesti, ze nejsem vztahovacna a beru to, tak ze vyrostl, tam, kde vyrostl. O to vic mi to bylo nejakou dobu jedno, sama jsem musela otevrit oci, priznat si, ze se chci vratit, tam kde pred deckama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí