Mladý (zelený) ječmen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9044
21.1.13 09:03

Ahoj holky, taky mam doma jecmen od Greenways, ale neberu ho pravidelne kazdy den, spis jak si vzpomenu :oops:
Ale chtela jsem se zeptat, jestli to davate i detem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
21.1.13 09:15

Ja jsem jich zkousela nic, nejradeji kupuju tenhle http://www.barleygreen.eu/…um-bez-rasy/ - je ve skle a chutove lepsi nez od GW pro me a zda se mi, ze funguje stejne dobre jako od GW. Chlorellu jsem mela i od firmy Energy, obcas koupim i jinou, ale ta fungovala lip (myslim, ze funguje stajne jako od GW. Uzivam oboje dlouhodobe od prvniho tehotenstvi, pomohlo mi to myslim s anemii, syndromem neklidnych nohou v tehotenstvi, prezit velkou krevni ztratu. piju to s vodou, synovi jsem to davala do mrkvove stavy, chutnalo mu to, ale po nejake dobe to pit prestal, nevim proc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
21.1.13 09:22

Dávám obojí své rok a čtvrt staré dceři - kvůli ekzému a pomohlo jí to. Po dvou měsících užívání se ekzém ztratil. Jinak na příbaláku se píše, že nevhodné pro děti do 3 let, ale je to klauzule, prý kvůi tomu, že nemají zaplacené nějaké lepší testy. No prostě moje holka to baští a já jsem ráda, že jsme bez ekzému.
Chlorellu jí drtím do bílého jogurtu a ječmen mi zbaští v přesnídávce. Ve vodě by mi ho nevypila.

Příspěvek upraven 21.01.13 v 10:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
21.1.13 11:17

Nabídka/poptávka do diskuze nepatří, příspěvky mažu.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
21.1.13 22:46
@asiris píše:
@adus Kdyby si tu chlorellu vzala ode me a u Katy ten jecmen, tak ja Ti ji necham za tech 1140,–a postu bych Ti nepocitala.Tak kdyztak dej vedet.

Můj příspěvek smazaly, takže prosím kdyby byl zájem, tak do SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
2.2.13 17:02

Ahoj holky, můžu se vám vtěrnout do diskuze? :mrgreen:

Našla jsem na internetu firmu http://www.bio-detox.cz/…100-bio.html, kde ten ječmen prodávají za super cenu.

Dočetla jsem se, že záleží na obsahu chlorofylu na 100g, tento má 700mg na 100g, což je nezvykle vysoké. Ten mladý ječmen od GW obsahuje pouze 300mg na 100g. Chtěla bych si to objednat. Vypadá to super, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jija47
14.2.13 16:47

pro Pepřenku

Využila jsem této nabídky v akci, dnes mi přišlo 500g balení. Mám za sebou 1. dávku. Pro začátek jsem dala do vlažné vody 1 čl, je to velejemný prášek, šlo to rozmíchat skvěle a rychle jako instant bez šejkru. Samozřejmě, že jsem pila už i chutnější věci, ale že bych pociťovala nějaký hnus, jak popisují výše, to ani náhodou. Voní příjemně po trávě. Záruční doba je do 12/2014, po otevření 3 měsíce, 500 dávek (1 čl=1g). Není určeno dětem do 3 let, dopor. dávk. dospělí 1-2 čl 2× denně. Množství chlorofilu je uvedeno skutečně 698 mg a je uvedena spousta dalších vitamínů a stopových prvků. Dále je uvedeno, že je to 100% prášek z mladého ječmene sušený mrazem. Už mi není 20 let, takže raději začnu denní dávku zvyšovat postupně, aby ječmen nezačal ty za léta v těle :dance: nashromážděné sajrajty čistit moc horlivě. Jsem ráda, že jsem si to koupila. :dance:

• Citovat
  • Upravit
2445
15.2.13 19:38
@Jija47 píše:
Využila jsem této nabídky v akci, dnes mi přišlo 500g balení. Mám za sebou 1. dávku. Pro začátek jsem dala do vlažné vody 1 čl, je to velejemný prášek, šlo to rozmíchat skvěle a rychle jako instant bez šejkru. Samozřejmě, že jsem pila už i chutnější věci, ale že bych pociťovala nějaký hnus, jak popisují výše, to ani náhodou. Voní příjemně po trávě. Záruční doba je do 12/2014, po otevření 3 měsíce, 500 dávek (1 čl=1g). Není určeno dětem do 3 let, dopor. dávk. dospělí 1-2 čl 2× denně. Množství chlorofilu je uvedeno skutečně 698 mg a je uvedena spousta dalších vitamínů a stopových prvků. Dále je uvedeno, že je to 100% prášek z mladého ječmene sušený mrazem. Už mi není 20 let, takže raději začnu denní dávku zvyšovat postupně, aby ječmen nezačal ty za léta v těle :dance: nashromážděné sajrajty čistit moc horlivě. Jsem ráda, že jsem si to koupila. :dance:

Super. Děkuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadetza
5.3.13 13:53

ženské problémy

Ahojte, prosímVás, pomohlo to někomu na mykózy, výtoky, kvasinky apod.? Nemůžu se toho už cca 2 měsíce zbavit a chtěla jsem zkusit nějakou alternativu a spíš něco pro celý tělo, než jen tabletky, masti a různý globule…tak jestli máte někdo zkušenosti prosím napište nějaké info, moc děkuju

• Citovat
  • Upravit
1598
5.3.13 14:02

Pomůže i změna jídelníčku, vynechat sladké, cukry, mléčné výrobky a mléko. Tohle mi říkal i můj gyndař a opravdu to bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadetza
5.3.13 14:32

Dietu teď právě začínám zkoušet, ikdyž přiznám se že se občas neudržím a něco sladýho sezobnu :( ještě se zeptam jak dlouho jste třeba tu dietu držely a všimly jste si nějakého zlepšení? nebo je potřeba dietu držet furt (myslím tím VŮBEC ŽÁDNÉ sladké ani mléčné výrobky) nebo se pak můžou pomalu tyhle potraviny do jídelníčku přidávat?

• Citovat
  • Upravit
Lamicka
5.3.13 15:21

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:39

• Citovat
  • Upravit
Kadetza
5.3.13 17:18

Tak se budu snažit dietu dodržet, ikdyž jsem zase neodolala a dal jsem si oplatek :( achjo, pevná vůle na nule :( a jinak popíjím každý večer kefír z tibetské houby místo toho jogurty (někde jsem četla že se může ten bílý jogurt zkusit zaést trochu „dovnitř“ :oops:, myslíte že by to fugovalo i s tou kefírovou houbou?)máte s tím někdo zkušenosti :oops:?

• Citovat
  • Upravit
Lamicka
6.3.13 14:41

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:38

• Citovat
  • Upravit
8558
11.3.13 08:08

Tak jsem jecmen take zakoupila a jsem zvedava na vysledky. S chuti problem nemam, voni to celkem pekne, ale teda tezce bojuju s konzistenci. Prijde mi, jak kdyz piju naredenej pisek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková