Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
A co takhle si to zkusit vypěstovat doma? Podle toho, co jsem se dočetl v tom je právě jen ten ječmen, tak proč za to platit takové peníze. Z pohodlnosti bych dal za měsíční pití max 150kč. Když vezmu že je to blbá nasekaná a usušená tráva dovážená odněkud z tramtárie tak mi přijde 1400kč za balení dost.
No pomlit a ususit to jde, ale vystavit? toho potrebuje clovek pravidelne desny kvanta.
Pocital jsem to kdysi, musis brat v uvahu kolik potrebujes prostor, ze kazdy den cca pul metru posekas a vylisujes. spocitej si cas, porizeni pristroje…
dale aby jsi mel jecmen cely rok budes potrebovat dostatecne topit v byte a mit to vsude obrovnane anebo si poridit sklenik vcetne vytapeni… naklady na porizeni a i energie. kdyz to zpoctes zjistis ze te to muze stat 20kc denne plus tvoje prace. Me se na cesich libi to, ze by vsechno delali sami. preji pekny den.
Brala jsem jecmen a chlorelu mela jsem z toho zaludecni problemy, j
Ahoj, pokud se mohu přidat do diskuze. Tak já osobně jsem už vyzkoušela spoustu značek a zůstala jsem u Green Ways. U této mám nejlepší účinky, jak u ječmenu tak chlorelly.Oba jsou stoprocentní a čistý bez přísad a vzhledem k tomu, že jsem dost nemocná já i celá má rodina, málo co naše tělo snese.Jak už tu psal někdo výše, nakupuji u nich taky ten set vždy když potřebuji 3 + 1 kus zdarma a je to paráda. Kdyby měl někdo zájem, můžem se domluvit na společné objednávce:)
Taky jsem mela 3+1 ovsem uz tu nikdo nezmini, ze je k tomu pekne hnusna smlouva a obchodni podminky, taky tu nekdo zapomnel na registracni poplatek… proc se tu nepise cela pravda?
Ahoj lert. Nevim tedy jak ostatni, ale já jsem zadny registracni poplatek neplatila a smlouvu mam obycejnou kupni, jsem registrovana pouze jako spotrebitel nebo jak tomu rikaji. Proste kdyz chci, napisu nebo zavolam a oni mi poslou 4 kusy jecmene nebo chlorelly.To je cele:)
Aha a tu smlouvu jsi cetla? je to teda peknej podfuk na lidi. ze by zmenili podminky? registracni polatek vzdycky chteli.
Dekujeme tedy daslimu prodejci Green Ways za pokus o rozsireni zakazniku, prave ve smlouve je, ze se vyrobky nesmi propagovat na internetu pouze osobne…
Samozrejme ze jsem ji cetla a nic záludneho tam tedy napsaneho nemam:) Pro me osobne je tohle nejjednodusi forma, kdyz si mohu sama objednat kdy potrebuji. Pokud nekdo pro tuto firmu pracuje aktivne a siri to na internetu i pres jejich zakaz, je to jeho problem:) Ja to mam pro svou potrebu a potrebu sve rodiny a takto mi to vyhovuje:)
Taky jsem si to myslela, nez jsem se podepsala v jakesi diskuzi a uz to bylo, uz to neodebiram, kdyz se nemuzu o nic podelit na internetu je to ztracene, takze doporucuju precist dukladne smlouvu
U me je tedy tohle poprve co nekam pisi a to z toho duvodu ze s tim mam opravdu skvele vysledky a chtela jsem pomoci. Tak snad to nebude pochopeno jako nejake nabizeni no..doufam:) Dam si pozor.
Me se podarilo diky jecmenu a tabletam schodit 12kg a pul roku, chce to upravit jidelnicek a chodit hodne na vzduch ale hlady jsem vubec netrpel.