Mladý (zelený) ječmen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nadpis
1.6.13 00:08

Me se podarilo diky jecmenu a tabletam schodit 12kg a pul roku, chce to upravit jidelnicek a chodit hodne na vzduch ale hlady jsem vubec netrpel.

• Citovat
  • Upravit
Standa F.
2.6.13 03:17

Samovýroba

A co takhle si to zkusit vypěstovat doma? Podle toho, co jsem se dočetl v tom je právě jen ten ječmen, tak proč za to platit takové peníze. Z pohodlnosti bych dal za měsíční pití max 150kč. Když vezmu že je to blbá nasekaná a usušená tráva dovážená odněkud z tramtárie tak mi přijde 1400kč za balení dost.

• Citovat
  • Upravit
Qinta
2.6.13 11:42

No pomlit a ususit to jde, ale vystavit? toho potrebuje clovek pravidelne desny kvanta.

• Citovat
  • Upravit
nadpis
2.6.13 15:25

Pocital jsem to kdysi, musis brat v uvahu kolik potrebujes prostor, ze kazdy den cca pul metru posekas a vylisujes. spocitej si cas, porizeni pristroje…

dale aby jsi mel jecmen cely rok budes potrebovat dostatecne topit v byte a mit to vsude obrovnane anebo si poridit sklenik vcetne vytapeni… naklady na porizeni a i energie. kdyz to zpoctes zjistis ze te to muze stat 20kc denne plus tvoje prace. Me se na cesich libi to, ze by vsechno delali sami. preji pekny den.

• Citovat
  • Upravit
9006
21.6.13 14:05

Me se podarilo diky jecmenu ocitnout se v rukach lekare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
26.6.13 10:09

@Lili a neco konkretnejsiho? TO bylo kvuli jecmenu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
26.6.13 10:38

Brala jsem jecmen a chlorelu mela jsem z toho zaludecni problemy, j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamila_Praha
12.7.13 14:22

Ahoj, pokud se mohu přidat do diskuze. Tak já osobně jsem už vyzkoušela spoustu značek a zůstala jsem u Green Ways. U této mám nejlepší účinky, jak u ječmenu tak chlorelly.Oba jsou stoprocentní a čistý bez přísad a vzhledem k tomu, že jsem dost nemocná já i celá má rodina, málo co naše tělo snese.Jak už tu psal někdo výše, nakupuji u nich taky ten set vždy když potřebuji 3 + 1 kus zdarma a je to paráda. Kdyby měl někdo zájem, můžem se domluvit na společné objednávce:)

• Citovat
  • Upravit
lert
12.7.13 14:25

smlouva

Taky jsem mela 3+1 ovsem uz tu nikdo nezmini, ze je k tomu pekne hnusna smlouva a obchodni podminky, taky tu nekdo zapomnel na registracni poplatek… proc se tu nepise cela pravda?

• Citovat
  • Upravit
Kamila_Praha
12.7.13 14:28

Ahoj lert. Nevim tedy jak ostatni, ale já jsem zadny registracni poplatek neplatila a smlouvu mam obycejnou kupni, jsem registrovana pouze jako spotrebitel nebo jak tomu rikaji. Proste kdyz chci, napisu nebo zavolam a oni mi poslou 4 kusy jecmene nebo chlorelly.To je cele:)

• Citovat
  • Upravit
lert
12.7.13 14:38

Aha a tu smlouvu jsi cetla? je to teda peknej podfuk na lidi. ze by zmenili podminky? registracni polatek vzdycky chteli.
Dekujeme tedy daslimu prodejci Green Ways za pokus o rozsireni zakazniku, prave ve smlouve je, ze se vyrobky nesmi propagovat na internetu pouze osobne…

• Citovat
  • Upravit
Kamila_Praha
12.7.13 14:42

Samozrejme ze jsem ji cetla a nic záludneho tam tedy napsaneho nemam:) Pro me osobne je tohle nejjednodusi forma, kdyz si mohu sama objednat kdy potrebuji. Pokud nekdo pro tuto firmu pracuje aktivne a siri to na internetu i pres jejich zakaz, je to jeho problem:) Ja to mam pro svou potrebu a potrebu sve rodiny a takto mi to vyhovuje:)

• Citovat
  • Upravit
lert
12.7.13 14:45

Taky jsem si to myslela, nez jsem se podepsala v jakesi diskuzi a uz to bylo, uz to neodebiram, kdyz se nemuzu o nic podelit na internetu je to ztracene, takze doporucuju precist dukladne smlouvu

• Citovat
  • Upravit
Kamila_Praha
12.7.13 14:47

U me je tedy tohle poprve co nekam pisi a to z toho duvodu ze s tim mam opravdu skvele vysledky a chtela jsem pomoci. Tak snad to nebude pochopeno jako nejake nabizeni no..doufam:) Dam si pozor.

• Citovat
  • Upravit
lert
12.7.13 14:49

Presne tak jsem si to taky myslela, no uvidis

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou