Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj,
mně velmi chutná ječmen z ***. Má velmi dobrou chuť.
Příspěvek upraven administrátorem 15.5.2014 22:21 - reklamní odkaz
@Jitka2140 píše:
Ahoj,
mně velmi chutná ječmen z www.supervyziva.cz . Má velmi dobrou chuť.
Reklama sem nepatří ![]()
Ahoj holky, od včera beru mladý ječmen od GW, mám zatím úplně pidi dávku, aby to prý můj organismus pobral a postupně budu zvyšovat dávky, takže dnes ráno jsem měla teprve 3.dávku, ale bylo mi ráno tak divně celkově jakoby až na omdlení a už jsem byla 4× na velké? Může to být díky tomu ječmenu? Chodí se díky němu i častěji na wc? Teď už jsem v pohodě, bylo to jen chvilku ráno, takový divný pocit… ale byla jsem ve středu zároveň i kineziologii, tak možná i z toho, těžko říct…
Zdravim, chtela bych vyzkoušet chlorelu na sobe a synovi 4roky ma atop. ekzem a alergie u kterych jeste neprisli na co. a ja jeste kojim 6 mesicni holcicku.muze mi nekdo poradit davkovani abych detem neublížila? ja osobne klidne skusim i ten ječmen ale syn ho urcite nevypije. ![]()
Ahoj holky, chtěla bych vyzkoušet ječmen na únavu, akné a celkově oslabenou imunitu. Kojím 17m dceru. Mám se připravit na nějaké nežádoucí efekty, které u těchto očistných kúr můžou přijít? Může na něj být alergická reakce? Jsem alergická na některé traviny plus mám klasickou sennou rýmu. Dcera je atopik, může se u ní projevit nějaké přechodné zhoršení? Díky ![]()
@Linduš91 Mě na předporodním kurzu říkala PA, že během těhu a kojení se nemá zkoušet nic nového, na co nebylo tělo zvyklé před tím. Že to může zamávat s tebou i s mimčem. Já se ptala konkrétně na chlorellu a ječmen, protože jsem je brala i před těhu, ale nepravidelně. Tak jsem je vysadila a začnu až zas po kojení…
Ale to je všechno, co vím…
@Sinquinita aha, tak to si ještě rozmyslím. Náhodou nevíš o něčem, co by mohlo na moje problémy trošku pomoct? Jsem prakticky co měsíc nemocná, k tomu obličej horší jak v pubertě. Beru těhuvitaminy (femibion), B-komplex a příležitostně vit C a vlákninu. Mám trošku problém s ovocem a zeleninou - kombinace mých a dceřiných alergií je velmi omezující. Každopádně dík. ![]()
@Linduš91 Za málo, s ostatním ti asi neporadím…ale je to prekérka. Do ječmene bych šla až po kojení, mohl by pomoct.
Já bych doporučila pít 100% šťávu z rakytníku, dá se koupit v lékárně a koupele v epsomské soli - najdi si účinky na netu a pak na obličej masky ze zeleného jílu - také seženeš v lékárně ![]()
@Martina1991 Rakytník (a taky kustovnici) právě nemůžu - alergie dcery
ale díky ![]()
Ječmen jsem užívala během těhotenství, nalačno ráno 1 kávová lžička s 1,5 deci vody, rozmíchat a vypít, chutná to spíš jak špenátová voda. Využívala jsem a rozjela další balení i při kojení, kdy se dostává vitamín zkrz mléko, dítě ani já jsme nebyli dvě zimy nemocné, takže zaručeně funguje i na imunitu.
i přez počáteční odpor konzumace mi i ted nápoj chutná, přes léto kůru vynechám a opět na podzim nasazuju..nejlepší prevence proti nachlazení a také uprava zažívání.