Mlaská u prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7148
17.9.12 07:12
@Lili5 píše:
@Luciet2 mlaskání je specialita dudlíkářů, způsobuje jej špatná technika. Když dudlík úplně odebereš, tak z mé zkušenosti se většinou sání za pár dní upraví@Gina108 má dudlík, ale většinou se dudlíkáři předčasně odstavují, taky většina těch pověr, že maminka neměla mléko, nebo ho měla slabé a nepřibírání dětí, je dílo dudlíku, maminky to však odůvodní jinak… a místo sebrat dudlík dají umělinu a je kojení konec.

Se vysvětluje proč nám malý v 3m přestal přibírat :roll:
Prý slabé mléko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.9.12 07:18

@MegK bohužel často takové kraviny natlačí maminkám do hlav i pediatři a kojení jde do kytek… a naprosto zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
17.9.12 08:03
@Lili5 píše:
@MegK bohužel často takové kraviny natlačí maminkám do hlav i pediatři a kojení jde do kytek… a naprosto zbytečně.
:think: :roll:

hm taky mě napadlo že to není jen tak, že sem jedla furt stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.9.12 08:16

@Lili5 no je fakt, že moje děti dudlík nechtěly, takže s tím zkušenost nemám a kojení šlo dobře u obou. Ale zase spousta dětí kojených do 2 let je normálně na dudlíku. :nevim: No je to možný, že to kazí techniku, taky jsem slyšela o tom, že během šestinedělí dudlík nedávat a až potom jo, možná by to odebrání fakt pomohlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.9.12 09:59

@MegK jídlo nemá s kojením vůbec nic společného, mléko je vždy kvalitní, na úkor matky však…

@Gina108 já osobně neznám žádného dudlíkáře kojeného do dvou let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.9.12 10:19

Majda měla dudlík od pěti měsíců a kojená pak ještě do roka… ale ty první měsíce byla bez dudlu a pak už to asi „uměla“, že jí to nepokazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.9.12 10:36

@Lili5 tak to teda asi trochu pokazím statistiku - malý bude jedenáct měsíců a normální skoro odmítá, takže je stále hlavně kojená - a je dudlíkářka! Kupodivu jenom přes den, v noci ho odmítá.. Teď už ho omezujeme i přes den.. Dudá cca od jednoho měsíce věku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
17.9.12 10:36

Malý měl dzdlík od narození.
Takže pak to šlo dokopru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.9.12 10:56

@gabriela82 já psala o tom, že neznám kojené dvouleté dítě :-). Ne ani ne roční :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.9.12 11:31

@Lili5 já vím, já jen, že moje dítě zatím normální jídlo celkem odmítá, tak myslím, že když to moje zdraví vydrží, tak min. ještě rok dáme.. Uvidíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.9.12 11:34

@gabriela82 i můj syn normoš jídlo odmítal celkem dlouho, tak to zase ničemu nevadí, po roce už bych ale přitlačila, Už je potřeba i tuhé stravy, už jen kvůli kousání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
17.9.12 11:35

Hele mně tohle malej dělal taky, možná, že to bylo taky cca ve 3 měsících, ale přesně si to nepamatuju.Bylo to rychlým spouštěním mlíka. Technika na to neměla vliv, pomáhalo trochu se zaklonit, aby to tak neteklo. Lezlo mi to na nervy, ale malej přibýval o 106, tak jsem to neřešila. Teď už mu je půl roku a pusu má jak vzjezd do pískovny, a jak mu to tam stříká a už stíhá polykat tak nemlaská a je spokojenej, že nemusí tahat. :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.09.12 v 11:38

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
17.9.12 11:36

@Lili5 zubů má osm, kousky zvládá, normálně si uhryzne i maso - ale to je tak všechno, příloha, zeleniny jí moc neberou, řešila jsem to s doktorkou prý se to snad zlomí až budem kořenit a solit, ale já o tom dost pochybuju - už i to jsem vyzkoušela.. Asi to chce jen čas.. A už asi měsíc jí celkem ovoce, tak už se to asi obrací k lepšímu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
17.9.12 11:45

Jo a dudlík má od 6týdnů a na kojení to nemělo absolutně žádný dopad. Spíš naopak, dudal si, když ho braly prdy a nechtěl být pořád u prsa a pak se napil víc a líp. A kojíme vesele dál. ;) Zkus stránky www.kojeni.net. nebo si pozvi laktační poradkyni, protože jestli máš navíc trhlinu na bradavce tak ta technika nebude ideální, to by být nemělo.

• Citovat
  • Upravit
875
17.9.12 13:08

Mě malá jakoby mlaská když to moc teče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat