Mléko Hipp 3

88
9.10.05 11:09

Mléko Hipp 3

Ahoj holky,
máte některá zkušenosti s mlékem Hipp 3 (ochudené - vanilkové a ovocné)?
V diskusi o Nutrilonu jedna z vás psala, že jí nejde dobře rozpustit. Já mám stetejný problém. Vždycky se mi udělají žmolky a musím je pasírovat přes sítko, jinak ucpou dudlík. Prostě příprava zabere víc času.
Hipp je dobré, levné a malé chutná.
Nutrilon 3 jde rozpustit výbotně, malé taky chutná, ale je dražší a neochucený.
Nejde mi až tak o tu cenu, jen občas dávám Aničce pro zpestření něco jiného než neochudené mléko a Hipp 3 ovocný i vanilkový je k tomu výbotný.
Jen mě zajímají vaše zkušenosti s tímto mlékem a jestli náhodou nemáte nějaký trik, jak ho lehce rozmíchat.
Předem díky za odpovědi.
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
266
9.10.05 11:53

ahoj Zdenko,
když dělám větší množství mlíka Hipp3,dám do lahve vodu+půl dávky,zavřu,silně protřepu,pak dosypu zbytek dávky a opět důkladně protřepu.Je to pak OK.Taky mě to předtím dost zlobilo,ale u našeho malýho je to UM č.1,takže :lol: Katty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
9.10.05 12:35

Ahoj, náš Matýsek vanilkový Hipp miluje a jak píšou na krabici, je opravdu lepší nejdřív ve vodě zamíchat půlku nebo 2/3 mlíka a pak přidat zbytek. Stejně tak dělám i pudink z pytlíku (ten zatím jen pro sebe). Žmolky se mi takhle nedělají. Navíc, já to dávám do studené koj. vody a pak na 10 s. do mikrovlnky, protřepat (nemíchat :wink: ) a je to akorát a rychle. :lol:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
10.10.05 23:12

Holky, díky moc za rady.
Už jsem to tak zkusila a funguje to.
 Zdeňka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
11.10.05 06:54

Ahojky,
já teda přidám negativní odpověď…Mléko Hipp (vanilkové) jsme taky zkusili a popravdě jsem byla zklamaná. Nešlo mi rozmíchat,což mě odradilo od jeho dalšího nákupu, a malému nijak zvlášť nechutnalo,takže problém vyřešen, vypil si ty dvě krabice,co jsem koupila a zůstaneme u své značky. A levné tedy taky moc není (no - které je :evil: ),ale radši koupím banánový sunar a Nestlé Bifidus, který je sice dražší,ale výborný. Toť můj názor :)
Jinak zn.Hipp mám ráda, věřím jim, že to vyrábí opravdu z těch nejlepších surovin a z bioproduktů, tak snad je to pravda :roll:
Ať mimískům chutná! Pa Maxik+Péťa (19měs.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.11.06 17:43

DAVKOVANI HIPP3

AHOJ HOLKY
prosim Vas napiste mi jake je davkovani HIPP3mleka,
ja jsem si ho dovezla bez krabice,do Italie,tady ho v prasku nemaji a nepamatuju si davkovani..
 DIKY

jinak k diskusi tady maji HIPP3mliko tekute v krabickach,teda v lahvickach..je to pohodlnejsi ale jedno baleni 0,5l stoji 1,45euro!

http://www.britsuperstore.com/…lk_500ml.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.12.06 21:18

Ahoj, já mám Hipp 3 vanilkový a dávám 6 odměrek na 200 ml. Mám ho z Rakouska (je tam levnější než u nás), snad to bude stejné. Ten tekutý jsem tam neviděla, ale na cesty je to ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí