Nutrilon - staví?

1718
8.10.05 15:32

Nutrilon - staví?

Ahojte holky,

dávám svému synovi Nutrilon, v oranžové krabici a mám pocit, že staví, stejně jako rýže, banán.....máte někdy také takovou zkušenost? Starší syn byl na Sunaru a problémy neměl, ale je dost možné, že mají oba kluci jiný metabolismus…

Petřík má problémy s tuhou stolicí :( , tak se pídím, čím to může být.....

Díky
Lila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
464
8.10.05 15:38

Ahoj, naše malá sice pije pouze MM, ale zkoušeli jsme dávat kaši Nutrilon rýžovou a dočkali jsme se stejné reakce jako vy, prostě hustá stolička ještě navíc docela „čmudivé“ prdíky jasně páchnoucí po té kaši. Kaše jí ale stejně moc nejela, takže jsme bez ní. Toť má zkušenost se značkou Nutrilon. Pa, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
8.10.05 15:48

Ahoj, z Nutrilonem mam jen ty nejlepsi zkusenosti. Prvni dcera na nem vyrostla, druha vyrusta-zatim sme se dostali k N2 (vy mate N3) a zadne problemy nemame. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
8.10.05 16:38

Tak v prvné řadě je rozdíl mezi Nutrilonem a Nutrilonem rýžovou kaší. A už jen to, že tam je rýže značí, že to bude působit na stoličku.
Jinak jedna kamarádka měla s Nutrilonem problémy, co se stoličky týče, my zas vůbec. Používaly jsme jak Nutrilon 1, tak 2 i 3 nyní. Problém nebyl nikdy ani když jsem kombinovala UM a kojení. Ale máš pravdu, opravdu je to kousek od kousku:) Pokud vyhovoval Sunar, proč jste ho měnili? Asi mu sedne lépe
Gabča a Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
8.10.05 17:35

Oranžovou krabicí myslíš Nutrilon Forte? Ten synovi taky neseděl, zkusila jsem ho asi třikrát na noc, protože výrobce tvrdí, že víc zasytí a přitom po něm dítko netloustně. Takové bolení bříška Matýsek neměl do té dobx snad nikdy. Takže mám načlou krabici a pořád váhám, co s ní…

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
8.10.05 17:55

Lilo,

nám stavěl a běs děs. Pak jsme přešli na Nutrilon Omneo a pohoda. Pokud to máš pro ročního prcka, šla bych do Sunaru, mám s ním v tomto ohledu ty nejlepší výsledky.

Prima bumbání přeje
Peta

• Citovat
  • Upravit
1718
8.10.05 20:45

Ahojte holky,

díky za odpovědi, všem.

smazáno autorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.10.05 10:09

Ahoj, já jsem používala jak MM - Nutrilon 1, pak 2 a teď 3 a nikdy jsem nezaznamenala nějaký problém, neřekla bych, že to je Nutrilonem, ale spíš složením ost. jídla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
9.10.05 10:16

Berun,

no nám stavěl, ale totálně, Nutrilon 1, jak u Vojty, tak u Val. Takže to nemůže být jídlem, ale prostě některá miminka k tomu mají sklony. U Val to došlo tak daleko, že kakala jedině s rourkou. Byla jsem pak za Omneo moc vděčná a rozdíl byl nebetyčnej.

Peta

• Citovat
  • Upravit
132
9.10.05 10:29

… možná je problém někde jinde než v Nutrilonu (nechci se ho zastávat), když to samé bylo u obou dětí tak bych řekla, že to je asi vrozené… znám spoustu lidí, co mají problémy si dojít na velkou … a věřím, že to je strašné :D Jenom si myslim, že kdyby to dělalo to… a nebo to … UM tak by se asi nesmělo prodávat. Já třeba slyšela, že po Sunaru děti strašně tloustnou, ale opět nedá se to vztáhnout na všechny… Hipp, mi nešel rozpustit, prostě každé má asi něco. Tak přeju hodně štěstí a málo bolavé bříško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí