Quinny Speedi SX

4419
6.10.05 18:18

Quinny Speedi SX

Máme doma skoro desetiměsíčního klučinu a naprosto obyčejný kočárek trojkombinaci, který už byl několikrát na reklamaci. Objevili jsme s manželem sportovní kočárek od Quinny - Speedi SX. Dokonce jsme se na něho byli podívat. Je naprosto úžasný, lehký a prostorný. Mluvím tedy pouze o sporťáku, ne o korbičce. Máte ho některá???? Jaké s ním máte zkušenosti? Nám se jeví jako kvalitní, poměrně bytelný kočárek, žádná negativa jsme na něm nenašli. Pokud ho některá máte, napište mi, ať zase nekoupíme nějaký „krám“.

Díky, Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
431
6.10.05 21:46

Ahoj,

mám Speedi a jsem s ním spokojená. Jediné co mi vadí je, že není odpružený - ani trochu. Bydlíme na vesnici a chodníky nic moc, malý je docela vytřepaný. Ale už si zvykl.
 Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.10.05 09:51

Neni odpruzeny :? ? My ho mame tiez a nemam ten pocit. Mozno to nie je „original“ odpruzenie, ale ma tlmice - ak sa tomu da takto povedat. Minuly tyzden sme s nim boli v lese a bol to fakt dost tazky teren :wink: . Aj ked je pravda, ze na 90percent ho pouzivame v meste.
Jazdime s nim 4 mesiace. Akurat ideme prejst na sportak.
Jeho vyhoda je,ze je fakt lahky (1 poschodie ho vynasame), je tiez skladny, do kufra auta ho nie je problem dostat. Vojde sa aj do maleho kufra, pretoze sa uplne lahucko (jednym stlacenim) odoberaju kolesa.
Jazdi sa s nim uplne vybarne, predne kolecko sa da zaaretovat, ak napriklad budes jazdit na eskalatoroch.
K nevyhode by som dala asi ti, ze nema madlo. Sice neviem nakolko je potrebne (mam pocit ze dieta sedi dost hlboko), no neda sa ani dokupit.
Takze tolko moje skusenost. Snad som pomohla.
Ak by sme kupovali kocar znovu, urcite by sme kupili snovu Quinny Speedi SX.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
7.10.05 10:07

Este som zabudla napisat, ze na rozdiel od inych trojkoliek nema to predne koleso prilis v predu, takze ked jazdis MHD, tak nezaberies vela miesta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
7.10.05 14:24

Ahoj Ayrinko,
váš malý má 4 měsíce a jdete na sporťák? Náš Ríša bude mít 4m příští sobotu a vzhledem k tomu, že má 8 kg a 78 cm je mu korba tak akorát, ale ve sporťáku se mi zdá ztracený a otvory v boudě mu fouká akorát na hlavu.
Není ještě brzy?
 Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
7.10.05 20:05

No každopádně děkuju za ohlasy. Necháme si ho zřejmě přivézt z německa, protože tam vyjde na 6.300 Kč. U nás je od 8.500 do 10.500 Kč. Alespoň co jsme vyčetli a viděli. Také se nám moc líbil, jen ho moc lidí nemá, takže jsme neměli šanci se s nikým poradit. Ale asi tedy do něho půjdeme. Jo a ve čtyřech měsících se mi také zdá brzy přejít na sporťák, ale to je každého věc. I když ty korbičky jsou hrozně malý, to je fakt. Takže ještě jednou díky a snad dobře koupíme :wink: :P .

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.10.05 08:57

Ahoj Soni,
tak vy mate teda tiz maleho obrika :) Je pravda ze je ten Speedy dost siroky, no mam v nom polstrovanie pod hlavickou.
Je pravda ze jej tam fuka urcite viac ako do korbicky, no je tam urcite spokojnejsia a ahlavne ma 'zivotny priestor" :wink: V tej korbicke je uz chudatko dost natlacena a kedze vyrazame s kocarom von na cele dni, je to tan pre nu urcite pohodlnejsie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
30.5.06 19:08

Po opravdu důkladném zvažování-cena,kvalita,váha,účel jsme se rozhodli, že malému pořídíme Speedyho barvu blue lagoon-pouze sporťák, mám několik otázek:

• od kolika měsíců jste začaly sporťák používat? Až když si mimi bezpečně sedlo?
  • je potřeba originál fusak Quinny do speedyho? Mám fusak 3v1 combi, ale samozřejmě nemá ty správné otvory na popruhy
  • je potřeba originál pláštěnka, nebo lze koupit nějakou universální, je fakt za hříšné prachy :cry:
  • vadí vám hodně že nemá madlo? Já vidím ročního chlapečka od mé sousedky, který si hoví dostatečně vzadu a madlo určitě nepostrádá
  • pokud jste měly hlubokou korbu do kolika měsíců se vám tam mimi vešlo. Náš miláček má ve 3 měsících 7kg a cca 65cm a nevejde se skoro nikam. Uvažuji že až si budeme pořizovat další mimi tak korbičku dokoupíme.

To je snad vše :lol: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4921
30.5.06 19:12

Po opravdu důkladném zvažování-cena,kvalita,váha,účel jsme se rozhodli, že malému pořídíme Speedyho barvu blue lagoon-pouze sporťák, mám několik otázek:

• od kolika měsíců jste začaly sporťák používat? Až když si mimi bezpečně sedlo?
  • je potřeba originál fusak Quinny do speedyho? Mám fusak 3v1 combi, ale samozřejmě nemá ty správné otvory na popruhy
  • je potřeba originál pláštěnka, nebo lze koupit nějakou universální, je fakt za hříšné prachy :cry:
  • vadí vám hodně že nemá madlo? Já vidím ročního chlapečka od mé sousedky, který si hoví dostatečně vzadu a madlo určitě nepostrádá
  • pokud jste měly hlubokou korbu do kolika měsíců se vám tam mimi vešlo. Náš miláček má ve 3 měsících 7kg a cca 65cm a nevejde se skoro nikam. Uvažuji že až si budeme pořizovat další mimi tak korbičku dokoupíme.

To je snad vše :lol: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
11.6.06 11:10

Stejně jako Berun i já mám stejné dotazy ohledně tohoto kočárku. Prosím, prosím, najde se někdo kdo ho má a poradí? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
12.6.06 07:31

. Ahoj,
já mám speediho a jsem maximálně spokojená.
k dotazům: Sporťák jsem začala používat kolem 7-8měsíce. Jiřík si sice ještě sám nesednul, ale byl stále skoro v leže. nevim zda se dá dát jiný fusak, ale já mám originál a max.spokojenost (chce to asi vyzkoušet). Pláštěnku mám za 199,–Kč. Je to univerzál na trojkolky. že nemám madlo mi nevadí, myslím, že ani malej po něm neprahne :lol: :wink: . Jiřík se vešel do korby v těch 7-8měsících, ale byl tam našponovaný. Pokud je to vlétě tak je to v poho. V zimě by se vešel tak do 6.měsíce. Jak píšeš taky záleží na proporcích mimča. Jíra měl v roce 10kg a 76cm.
Hodně štěstí při výběru.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
12.6.06 09:43

Jani, díky za informace. Pořizuji speedi, už jsem rozhodnutá. S tím madlem si myslím totéž. Spousta maminek to na diskusích řeší, protože madlo má většina kočárků, ale podle mě tam být nemusí.

Ještě by mě zajímalo, jestli je potřeba nánožník. Protože pokud je počasí, kdy neprší moc, jen občas zamrholí, zdá se mi zbytečné nasazovat pláštěnku. Takže co nánožník? Emitex má nějaký univerzální, ale nevím, jak by tam pasoval.

Krásný den. Jahoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
12.6.06 11:42

Jahůdko,
já si myslím, že nánožník na speediho ani není. Ale nevim to jistě. Nevím ani kam by se přicvaknul. Já jakmile trochu krápe tak dávám pláštěnku.
JO ještě jedna věc u modelů 2005a starší jde polohování skoro sed a prý (nevím to taky jistě) u modelů 2006 už jde polohovat až do sedu. Tak se na to radši zeptejte v obchodě. Šťastný nákup.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.6.06 23:32

speedi

Speedi jsme kupovali až jako sporťák.Vzhledem k častému cestování jsem pro našeho tehdy 10 měsíčního syna potřebovala skladnější kočár do auta.Po dlouhém vybírání vyhrál speedi a jsem tomu moc ráda.
Mám k němu uni pláštěnku a fusak k aestheticu jelikož náš mrňous je na svůj věk celkem dlouhý byl do origo fusak celkem knop.
A za další jsme kočár potřebovali narychlo odjížděli jsme na hory a skladem měli jem červený kočár a manžel naznal že červený fusak do čeveného kočáru je přeci jen na kluka moc a v černém mě zase připadal „jak ve futrále“.Vyhrála černo červená kombinace právě od Aestheticu.Malému vyhovovalo ,že může mít ručičky venku malo kdy si chtěl nechat ručičky uvěznit ve fusaku.
A na příští rok bude výhoda že spodní část fusaku jde odškrknout a neumaže se od špinavých botiček a přesto je dítko zabalené.
Toho že nemá nánožník jsem se taky moc bála ale bylo to v poho.
Můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
20.6.06 09:11

Dascha, kde se dá fusak sehnat, ráda bych si ho prohlídla jak vypadá, i když ani ten od emitexu není špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí