Vitamíny

1461
8.10.05 10:35

Vitamíny

Můžete mi prosím poradit ??

Moje sestra v pondělí přišla o miminko v 8 týdnu.

Chtěla bych jí koupit nějaké vitmíny, aby až se zase začnou snažit o miminko to dopadlo líp. Ale nevím jaký. Vím, že je Calibrum Baby plan. Má se k tomu užívat ještě něco jíného ??

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
8.10.05 15:18

Ahoj Mikino,
to je mi moc líto a vím, o čem píšeš:(.

Já si po potratu koupila kyselinu listovou-400mikrogr., vit.E a vit.C. Calibrum baby plan mi příliš nevyhovoval a tak jsem si ještě v lékárně koupila Femibion(vit.pro těhotné a snažilky,mají dle mého názoru dost dobré složení).Takže jsem jeden den brala listovku+E+C a druhý den Femibion,pěkně jsem to střídala.
Taky jsem si objednala na www.dedekkorenar.cz Malinovou směs-je to na srovnání cyklu,cysty, bolestivou MS a všechny tyhle ženské problémy. Po revizi jsem měla dost citlivý podbříšek a musím říct,že tohle mi fakt pomohlo.

Tak hodně štěstí přeju sestře,příště to dobře dopadne:).
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
8.10.05 16:01

Ahoj, taky doporucuju Kyselinu Listovou. Ale ta nezaruci ze pri tehu nedojde k potratu, ale chrani plod pred rozstepem patere, proto ma byt uzivana jiz pred planovanym otehotnenim a behem prvnich tri mesicu tehu. Take snizuje riziko infarktu myokardu-ale to uz je neco jineho.

Mikino odpovedeli ti z toho PL :?: Jen me zajima jestli je to solidni firma. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
8.10.05 16:57

Ahojky,
moc Vám díky. Určitě jí něco koupím, aby zase měla nějakou naději. Zatím je z toho dost na dně. Nedávno jí doktor na vaječníku našel cystu, tak to možná bude kvůli tomu.
Zatím je mi z toho dost divně. Já se těším na svýho drobečka a ona takhle trpí.

Sany : zatím se mi nikdo neozval :? Asi mají moc práce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí