Mlíčko Bobík, Lipánek a Sunar 24
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Přijde mi hloupost kupovat sunar tak velkému dítěti, když ti téměř od roka pije normální mlíko, syna jsem taky kojila do 14 měsíců, od té doby pije normální kravské, obyč teda nee, jen kakao. Umělé mléko prý ale není moc chutné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dcerla vypije tedy vse, co ji dam. nicmene jsme se ustalily na Sunaru 24.Je takovy sladci, jakoby vanilkovy. Nicmene ho delaji i veriante cokolada a jahoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tady davam kravske mleko s kakaem a nebo koupim Frapko prichut vanilka ci jahoda. A moc to chutna obema prckum - 13 mesicu a 28 mesicu.
Sunar mi prijde drahy a uz zbytecny.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, mám 14 měsiční holčičku a dá se říct, že už ji nekojím. A doktorka mi řekla, že když jí zajistím 3 bílkovinné dávky denně, tak ji nemusím UM dávat, ale ať zatím nedávám ani kravské - což bych 2,5 letému dala. Ty dávky znamenají - k snídani jogurt, k obědu maso a k veřeči mléčná kaše. A plus samozřejmě další potraviny obsahující bílkoviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já asi nechápu proč se nedržíte kravského mléka, má alergii? nechápu proč dávat ty sladké sr… když ti pěkně pije jen obyč mlíčko, k vůli změně? nechala bych jí u mlíka, sladkého má jistě dost. u nás se pije kakao a ty bobíky nosí babička-dávám jen za odměnu, je to fakt neskutečně sladký
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AstraG píše:
Přijde mi hloupost kupovat sunar tak velkému dítěti, když ti téměř od roka pije normální mlíko, syna jsem taky kojila do 14 měsíců, od té doby pije normální kravské, obyč teda nee, jen kakao. Umělé mléko prý ale není moc chutné…
rávě kvůli té jahodové a vanilkové příchuti. Nevím jestli to jahodové aroma v sunaru bude nastejno jako to v lipánkovi, zas nechci do dcery cpát nějaký sajrajt z takového krabičkového mléka.
- Citovat
- Upravit
Zůstala bych u plnotučného čerstvého mléka, nejlépe v bio kvalitě. Sladké nápoje bych nedávala, max. do mléčného výrobku ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adlin27 píše:
Já asi nechápu proč se nedržíte kravského mléka, má alergii? nechápu proč dávat ty sladké sr… když ti pěkně pije jen obyč mlíčko, k vůli změně? nechala bych jí u mlíka, sladkého má jistě dost. u nás se pije kakao a ty bobíky nosí babička-dávám jen za odměnu, je to fakt neskutečně sladký
nene, alergii nemá. Poslední dobou mám ale pocit, že jí to mléko leze krkem, tak jsem chtěla změnu, třeba 2-3× týdně nějaké to ochucené. Právě, že to krabičkové mi taky přišlo hodně sladké, malá ho vycucla na ex
tak mě zajímal ten sunar, jestli je taky tak přeslazený…
- Citovat
- Upravit
@SlaJa píše:
Zůstala bych u plnotučného čerstvého mléka, nejlépe v bio kvalitě. Sladké nápoje bych nedávala, max. do mléčného výrobku ovoce.
Máme mléko z farmy.ale tak jak já střídám mléko, kakao, caro a kávu po ránu, přijde mi, že i malá by chtěla změnu. Občas dělám banánový koktejl, na jahody není sezona…
- Citovat
- Upravit
A proč do obyčejného mléka nedáš granko, prodává se i jahodové a myslím banánové a vanilkové? Než ty krabičkové, to asi fakt nebude nic moc…
Moje děti obě pijí Hami, bez příchutě, synovi přes den nebo večer dávám kravské mléko, kdyžtak s trochuou granka, ale ráno vyžaduje „svoje mlíčko“, tak ho má ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bumbinka píše:
A proč do obyčejného mléka nedáš granko, prodává se i jahodové a myslím banánové a vanilkové? Než ty krabičkové, to asi fakt nebude nic moc…Moje děti obě pijí Hami, bez příchutě, synovi přes den nebo večer dávám kravské mléko, kdyžtak s trochuou granka, ale ráno vyžaduje „svoje mlíčko“, tak ho má
granko dávám klasické, že je i jiná příchuť jsem netušila. To teda musím mrknout v obchodě. U kakaa mi vyhovuje, že můžu sama zvolit dávkování- sladkost.
Bez příchutě dcera zkoušela od známé, ale plivala to ![]()
- Citovat
- Upravit
A hlavně pokud by 2,5 leté dítě nepilo mléko vůbec, tak bych se z toho rozhodně nehroutila. Dávku mléka můžeš nahradit jogurtem, není nezbytné, abys do dítěte cpala mléko, když nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loll píše:
A hlavně pokud by 2,5 leté dítě nepilo mléko vůbec, tak bych se z toho rozhodně nehroutila. Dávku mléka můžeš nahradit jogurtem, není nezbytné, abys do dítěte cpala mléko, když nechce.
Ona ho ke snídani ráno chce, ale pak si cucne a nechce jej
ne vždy. Pak chodí, že chce kakao a teď chce jahodové, proto zjišťuju, co se dá použít. Ona jí jogurty, tvarohové pomazánky, sýry… Takže by neměla málo mléčných výrobků. Když jedu pro mléko, tak s mužem vypijí litr na posezení.
- Citovat
- Upravit
Dobré ráno,
ale aby mi hompila
nebo jestli doporučíte něco podobného?
Dáváte 2,5 letým prckům sunar nebo jiné UM? Dcera se mi odstavila od kojení ve 14. Měsících a do teď vyžadovala jen kravské mléko čisté, max. S troškou kakaa. Teď jsme vyzkoušeli jahodového bobíka a vanilkového lipánka mlíčko v krabičce jako fruko a malé to chutná. Nevíte někdo složení Sunaru 24? Případně jakou má chuť? Jestli je sladké atd? přemýšlím, že ho malé koupím, asi to bude zdravější než to v krabičce