Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Teri, on doteď na MM dost neprospíval, nemá ani 6 kg v půlroce, takže nevím, zda je dobré mu odebrat UM. Ale vyspala bych se s chutí. Je na UM ani ne týden, takže se to asi teprve vyvrbí. Ty noční intervaly se mu natahují.
Příspěvek upraven 27.07.14 v 21:36
My sme měla v půl roce 5770g na UM
Zkusila jsem změnit UM,kupovala jsem HAmi 2 teď blabe Nutrilon 2,takže uvidím jak na tom budem,protože za měsíc přibrala na HAMI 2 jen 150g
Ale jestli je teprve týden na UM tak se to opravdu časem vyvrbí
A ´jestli se chceš v noci vyspat,tak zkus třeba 2 x týdně nebo i 3 x dát na noc kašičku přes lžičku a pak dokrmit UM. Po tom by ti mohl kráně prospívat.
Ahojky, chci se zeptat, používáte do kašiček kojeneckou vodu? My teď budeme začínat s kašičkou na noc, doufám, že bude líp spát
, tak to řeším … Díky
@Machecha píše:
Ahojky, chci se zeptat, používáte do kašiček kojeneckou vodu? My teď budeme začínat s kašičkou na noc, doufám, že bude líp spát, tak to řeším … Díky
My ano,ale musím jí objednávat na internetu,jelikož u nás v městečku jí nemají. Ale myslím žehttp://www.e-fromin.cz/voda-fromin/eshop/1-1-Kojenecka-voda převařená voda nevadí ![]()
Já nepoužívám. Ale já zrovna takové věci neřeším.
Příspěvek upraven 27.07.14 v 21:37
Ahojky,
u nás Hajaja taky nefungoval a malej se budil častěji než po Sunaru.Navíc je to jen jako obarvená voda a vůbec to nijak nechutná.Takže za mě rozhodně nedoporučuji.
Ale každý mrňous je jiný ![]()
Nám Hajaja taky netekla, teď po přečtení vím proč a ani opravdu nechutná jak klasický SUnar a budil se ještě víc…asi opravdu žízeň, jako po kaši. Takže za mě, o ničem ![]()
Ahoj, mala bude mit 9 mesicu a je kojena. Od 5mes. davame prikrmy, pak presnidavecky atd. Papame uz hodne veci, ale porad kojim rano, vecer a v noci se mala budi tak 4× za noc a nic nepomaha, nez dat prso..nekdy se napapa a nekdy jen podumla a spi. Napadlo me, jestli bych mohla na noc zkusit davat to mlicko HAJAJA, zatim teda zadne jine mlicko nez moje nemela, jen kase. Myslite, ze by to tak slo? A ze rano bych normalne kojila? Bude to mit nejaky ucinek? Jak ctu, tak HAJAJA moc na spinkani nefunguje, tak treba jine mlicko,popr.jake? Nebo sunar, nutrilon atd? A rano kojit? Diky moc za rady.
Já byla s hajajou spokojená. Naše malá ji měla na noc od 3měsíců a spala jak mimino
. Rekord měla do půl deváté. Chodí spát mezi 20.00-21.00.Takže za mě, palec nahoru, ale každé miminko je jiné. Za zkoušku nic nedáš. takže proč ne.
Můžeš to zkusit, ostatní kojení bych ale určitě nechala. V noci se vůbec nemusí budit hlady, ale chce se možná jen pomazlit a podumlat si. Je jen na Tobě jestli, ti to vadí a noční kojení omezíš a nebo ne. Pokud se rozhodneš pro noční odstavení, pak musíš vydržet aspoň 3 noci vydržet a prso nedat, nabídnout pouze vodu nebo čaj a ona si zvykne. Můj syn se v noci na mléko stále 1× budí a je mu 20 měsíců a já nemám dost silnou vůli to odbourat.
@Adelka951 a takze nemelo by to nicemu vadit, kdyz na noc nebudu davat uz prso?
Zkus to a uvidíš, jestli to bude fungovat. Malá ho taky pila, ale moc jí nechutnalo… A přitom normální mlíko od Hami má pořád. Jo a měla po tom úplně zelenou stolici, tak kdyby se vám to stalo taky tak se nelekej. Podle naší doktorky se to prý stává, jak to v bříšku kvasí nebo tak nějak to říkala.
@Jana91 Koupila jsem toto mlíčko malé, aby spala lépe přes noc. Vůbec to nechtěla, i jsem ho chutnala a bléé.
Nebylo vůbec dobré. Po hodině, kdy to bylo odstáté to chutnalo jak skyslé mléko. Za mě hrůza. Ale jen moje zkušenost, někomu může vyhovovat. My používáme BEBU HA.
![]()
Naší malé Hajaja chutná. Je pravda, že je více hustší, to asi kvůli zasycení, ale musím říct, že opravdu lépe spí. Je to jen pár dní, tak doufám, že vydrží. Za mě +