Mlíčko Hami Hajaja

4515
11.3.11 14:11

Mlíčko Hami Hajaja

Ahoj maminy,máte některá zkušenost s tímto mlíčkem na noc?Píšou,že by to mělo mimčo víc zasytit a tim by mělo líp spát.Ale než ho koupim,tak se ptám jestli to vůbec funguje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2811
11.3.11 14:19

My mame Bebu na dobrou noc, davam v sedm po koupani a pak nez jdu spat jeste nacpu normal mlikem a vyzahne i 150, prijde mi, ze ma po ni zizen stejne jako po kasi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
11.3.11 14:22

dávám do klasickýho mlíka 1-2 odmerky nemléčné kaše, přijde mi to stejné jak Hajaja :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3153
11.3.11 14:25

Ahoj, Hami Hajaja jsme skusili s tím, že má více zasytit jak píšou, ale nefungovalo to. Alespon u nás teda ne :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
11.3.11 14:47

Taky jsme vyzkouseli hajaja, nejenze nezasyti, ale jeste nasemu brouckovi absolutne nejede, takze abych ho nevyhodila, tak pridavam do normalniho bifidus junior nestle mlíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
11.3.11 14:47

U strašího syna jsem na noc dávala a budil se úplně stejně jako po normálním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.3.11 17:38

Ahojky taky jsem zkusila a účinek se nějak nedostavil ,ale mi se budíme i po kašičce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.3.11 20:56

Ani u nás to nefungovalo…Pak jsem do mlíka dávala trochu kaše - taky nefungovalo. Mládě se nebudilo hlady, ale prostě proto, že chtělo za mnou. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.11.11 08:27

ahoj tak u nas hami hajaja teda funguje malej jde spinkat tak 7.30 az 8 hodin a spinka do rano do 4hodin ale asi to funguje u kazdeho jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.3.12 09:00

Včera jsem zkoušela dávat UM Hami Hajaja 2 a vůbec mi to neteklo savičkou. Prcek sosal, sosal a nic. Mám Avent s číslem 2. Je Avent 2 od půl roka? Na jedněch stránkách jsem našla, že savička dvojka je od jednoho měsíce, ale nám ji při nákupu prodali s tím, že savička jednička do půl roka a pak dvojka. Nebo existuje speciální savička na kaši, i když to Hami Hajaja není kaše?

Příspěvek upraven 27.07.14 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
28.3.12 09:09

Já tedy měla Hami hajaja,ale že by to malou nějak zasytilo se říct nedá :nevim: Jediné co malou opravdu zasytí na noc je kašička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
28.3.12 09:18

@danyk Tak my máme dvojkovou savičku na Aventce už od třetího měsíce :P A kaši pijem z trojky..tak zkus tu trojku a uvidíš..nebo udělej jehlou větší dírku do dvojky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
28.3.12 09:20
@danyk píše:
Včera jsem zkoušela dávat UM Hami Hajaja 2 a vůbec mi to neteklo savičkou. Prcek sosal, sosal a nic. Mám Avent s číslem 2. Je Avent 2 od půl roka? Na jedněch stránkách jsem našla, že savička dvojka je od jednoho měsíce, ale nám ji při nákupu prodali s tím, že savička jednička do půl roka a pak dvojka. Nebo existuje speciální savička na kaši, i když to Hami Hajaja není kaše?

Zkus koupit trojku savičku a nebo do 2 udělej větší dírku,aspoň takhle jsem to dělala já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
28.3.12 09:22

@terezka24 Ani mi tak nejde o zasycení, jak byl do teď kojený, tak vstává často, spíš jde o to, aby se napil :-). Kaši má dokonce před tím taky V 19 hodin, nevím, kolik je plná dávka kaše, ale sní tak ze 100 ml UM (má zatím nemléčnou) a pak ještě sosne tak 90 ml UM. Pak se budí v noci (zatím 22, 01, 04) a v těch 22, 01 jsem právě chtěla zkusit Hajaju, ale neteklo to. Když jsem to vylívala, viděla jsem, jak je to husté a docvaklo mi, že to asi neteklo - no matka blbka.

Příspěvek upraven 27.07.14 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
28.3.12 09:30

danyk Nic si s toho nedělej,mě taky malá tahala jak blázen a nic,dokuď jsem to nevylila..stejně jako ty :) Ale když jsem zvětšila dírku jehlou,tak to teklo dobře,ale účinek stejnej jako u Hami 2. To se ti budí docela často,mě se malá budila jen jednou za noc,vytáhla 120 ml Hami(01) a spinkala až do půl 7. Jestli opravdu chceš zkusit Hami Hajaja tak udělej tu dírku. A nepřemýšlela jsi o čajíku? že by se v noci v těch 01 jen napil? :) u nás se tedy čaje nedělají,ale hodně holek je dává jen v noci na žízeň :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová