Mateřské mléko teče moc rychle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2418
17.5.14 22:01

Trapilo me to taky, mala silene jecela, uz kdyz jsem rozepinala podprsenku. No resila jsem to nejdriv odstrikat a kojila jsem zasadne vleze, to mleko pak neteklo tak rychle, mela jsem to ale jen u jednoho prsu. Zvladat z nej bez problemu sat, zacala tak v peti mesicich, do te doby jsem to resila tim odstrikanim a polohou vleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.14 22:20
@Anonymní píše:
Ahoj, mam problem. Od porodu mam hodne mleka, uz jsem diky tomu mela i zanet a atb. Musela jsem dokonce snizit laktaci, svazovanim prsu, studenym obkladem atd. Pomohlo to, ale ted ikdyz nemam prsa tak natekla tak mam nejspis moc rychly spousteci reflex a z prsu mi mleko strika. Dite loka, pak silene krka, diky tomu i ublinkava, trpi na prdiky anekdy mi u prsa i rve a odtahuje se. Poradte co s tim a kdy ji to prestane vadit, jsou ji teprve 4 tydny a mozna je jeste na toto moc malinka. Prvni jsem kojila do 9 mesicu a problem nebyl jelikoz jsem ji zacala kojit az po sesti tydnech (jiny problem nesouvisejici s timto). Diky za zkusenosti s podobnym problemem.

měla jsem to hodně podobně a mléko přestalo stříkat až tak ve 2 měsících dítěte..předtm to byl boj..teď se zadaří, pouze pokud delší dobu nekojím-spí už 7h vkuse v noci..ale malý si zvykl, maximálně se na chvilku odtáhne a dobrý..

• Citovat
  • Upravit
624
19.5.14 08:05

(já se tu zase vprdnu odkazama od annag, myslím ze je jedna z mala, ktera o problemech se strikanim, nadprodukci pise - zklidnovani nadprodukce doporucuju s citem, postupne - večer jsem naopak prostřídavala strany na 3×, a ve spurtech, pri nemoci, ve stresech, na žízeň jsem kojivala z obou, přestože jinak vycházelo lépe drzet na jednom prse nejakou dobu)
http://dojcenie.wordpress.com/…adprodukciu/
 http://dojcenie.wordpress.com/…lmi-strieka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí