Množství ejakulátu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
1.11.14 08:24

Ahoj holky.Po roce cekani a obcasneho snazeni nesnazeni zacinam resit co delat. Miluji sveho partnera a on me, ale on ma problem se sexem i s ejakulací. Strasne by jsme chteli miminko, ale uz nevim, jak to mam resit, protoze partnera sex nebavi a kdyz uz neco je, ani se neudelá, proste to nedokonci, protoze uz nemuze.Na jednu stranu to chapu, neni to zadny hubenour, je celkem dost pri tele a uz ani ne jeden z nejmladsich a silu na to nema. Nijak mu to nevycitam, vynahrazuje mi to jinak, ale jsem z toho spatna, protoze ja jsem mlada a jeste jedno miminko bych chtela. Nechci se s nim rozejit, nebo ho podvest, na to ja nemam a nemohla bych mu to udelat, proto bych to chtela resit tak, aby jsme byly oba spokojeni. Nemate nejakou radu? Nechci do neho cpat prasky nebo tak, myslite, ze by v tomto pripade bylo dobre se optat na umele oplodneni nebo tak neco? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
1.11.14 08:27

Myslim ze potrebujes nekoho kdo ti pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.11.14 08:32
@MartinKa36 píše:
Myslim ze potrebujes nekoho kdo ti pomuze

Myslis ze to mam resit na gynde? Jsem z toho vazne nestastna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
1.11.14 08:47

Pokud se ti Gynekolog lib tak to res na Gynde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
1.11.14 09:14

Ja mam gynekologa perfektniho, tak to s nim zkusim resit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.20 21:58

Přesně priteluv problém.. Má velmi málo ejakulatu… Bohužel.
Na množství je to jen malá kapicka, přesně díky tomu jsme se dostali na kliniky na IVF. Řešíme to už 2 a půl roku 😬 má k tomu všemu ještě ne zcela všechny spermie v pořádku, takže přirozeně… Těžko no
Rozhodně vůbec nezkoušet inseminaci nám říkali, ale rovnou IVF stimulace.
Tak jsme to měli my, ráda bych potěšila jinak, ale samosebou tento „problém“ se timto na klinice odstraní :oops: takže není konec všeho

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex