Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Měla jsem přítele, který měl podle mne ejakulátu dost, ale neotěhotněla jsem ani nahodou, jeho současná přítelkyně také ne, to už spolu spí bez ochrany více jak rok. Můj současný přítel, se kterým mám dvě děti, obě hned po vysazení HA to má tak nějak střídavě, někdy teče, někdy ne. Někdy je toho spousta, někdy málo. Na množství podle mne nezáleží.
Hele, můj muž ho má hromadu a stejně je to k ničemu, takže bych nějaký závěry z množství nedělala ![]()
Na tom snad nazáleží…třeba má mršky malý..ale za to rychlí:-)
Já bych si nad tím hlavu rozhodně nelámala… ![]()
Abych dodala a trošku tě uklidnila..tak můj přítel má někdy ejakulátu dost a někdy málo…občas dostříkne daleko,občas vyteče…
Rozhodně si myslím,že na to nemá vliv…pokud se snažíte a přítel jen teče,tak skus prstíkovou metodu,svíčku,podepřít si po styku zadek…
Já zase řeším problém, že mi přijde, že ze mě všechno vyteče, tak si zase říkám, jestli jeho sperma není nějak řídký
ale tak snad se tam asponň něco udrží
Moc děkuju za odpovědi, po přečtení jsem docela klidnější
…Anonymní ze 17:27, to víš, že se tam něco udrží, ty nejrychlejší
, jinde zase řeší, že je moc husté a jestli to není špatně, takže koukám, že každý si něco najde a já už jsem taky „zmagořená“ ![]()
Nám tehdy v Praze jedna milá paní doktorka řekla, že stačí jedna živoučká spermie
![]()
Jinak k tomu problému - myslím že pokud je to takto, tak bych se snažila (vím že to zní blbě
) ale mít orgasmus zároveň s přítelem, protože to pomáhá pohybu spermií k vajíčku - děloha těmi stahy nasává… a pak po souloži zůstat v klidu, jak tu někdo psal, zadek výš
Držím palce aby se zadařilo brzy ![]()
Co jsem cetla,tak doktor psal ze je normalni,ze neco vytece ale ze se nemame bat,ze v nas toho taky hodne zustane:-) ze me taky ty potvory nejaky padaj…
Podle mě tohle vliv nemá… množství ejakulátu bylo jediný, co měl můj manžel OK, ale jinak všechny hodnoty byly špatný… ![]()
Tak u mne manzovo sperma taky hned vytece…a je neplodny…nevim jestli je v tom nejaka souvislost,ptz jsem mela kamarada a ten je taky na 90% neplodny,ale sperma tak ridke nemel..
Množství je úplně jedno. Víš přece, jak se to říká - i kapička stačí.. ![]()
Ahoj holky, mam velice malo ejakulatu, pomalu jen to kape a ne teče ale mam 4 zdrave a krasne kluky.tak že na tom opravdu nezaleži
@LuckaJ píše:
Nám tehdy v Praze jedna milá paní doktorka řekla, že stačí jedna živoučká spermie![]()
Paní doktorka se asi zbláznila - jedna živá spermie fakt nestačí. K vajíčku jich musí dorazit velká parta - nějak naleptají povrch vajíčka - zona pellucida (snad) a pak do něj pronikne ta jedna jediná. Kdyby byla jenom jedna, tak si může vajíčko jenom prohlížet zvenku. ![]()
A s množstvím ejakulátu se to má tak, že velké množství neznačí, že je v něm taky nějaká spermie. Na druhou stranu můžete mít úžasné spermie - my máme v 1 ml 44 mil. - jenomže problém máte taky. Protože ejakulát slouží také jako transportní záležitost - a ty spermie se nikam nedostanou, když se v 1 ml hromádce někde naplácnou a děložní čípek nedoběhnou, protože nemají v čem. Omlouvám se za personifikaci
![]()
Hezký den Snažilky,
zajímalo by mě jaké jsou Vaše zkušenosti s množstvím mužského ejakulátu a jeho vlivem na plodnost. Vím, zní to dost divně, ale řeším takový vnitřní problém. Přítel má dle mého malé množství ejakulátu, neměřila jsem, ale vzhledem k tomu, že po styku ze mě nic nevytéká a nebo jenom velmi málo a to spíše vyjímečně mám obavy o jeho plodnost. Dokonce z něj ejakulát pouze „vyteče“, ale nevystříkne (někdy mám dokonce problém poznat zda už ejakuloval). Tak nevím, zda i takto může vypadat „plodné sperma“. Neřešíte někdo něco podobného? Nemáte zkušenost? Všude čtu, že na množství ejakulátu nezáleží, ale nevím nevím…moc se mi to nezdá. Množství ejakulátu je nízké i po týdenní abstinenci.