Množství partnerů

Anonymní
30.12.24 14:20

Množství partnerů

Ahoj, je tu někdo kdo měl větší množství partnerů za mládí a jak se to pokusil překonat?
Byla jsem mladá a hloupá, užívala jsem si a měla jsem jich za X let několik desítek. V ten moment mi to nepřišlo jako nic špatného, nikoho jsem tím nezrazovala (nevěra) a teď se za to stydím. Někdy mi to i připomene máma když žárlím na partnera, ať se podívám na sebe, ze co si pamatuje ona, tak já už nevim ani z poloviny a co všechno to bylo za lidi atd.
Ted žiju spořádaný život, mam delší dobu přítele a je mi dobře.
Dekuji moc za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17029
30.12.24 14:24
@Anonymní píše: Více

Neřeš to a je to :nevim: Minulost stejně už zpátky nevrátíme, že bysme to udělali jinak. Žij přítomností a budoucností.

Ber to tak, že díky minulosti máš teď to, co máš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.24 14:30

Měla jsem velké množství sexualních partnerů v rozmezí 18-21, nejsem si jistá, že bych se vešla do 2 místného čísla a beru to tak, že co bylo, to bylo. Nyní jsem vdaná, mám děti, práci a normální život. Vůbec to teda neřeším.

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104
30.12.24 14:31

Minulost nezměníš :nevim: Takže nema cenu se tím trápit. Proč by se to muselo překonat? Není na tom nic špatného, byla jsi svobodná a užívala sis mládí. Co je komu do toho, byl a je to tvůj život, na to nezapomínej ;)
Prostě se na to snaž nemyslet a čas to zahojí, nic moc jiného se asi dělat nedá. Postupem casu přijdou jiné velké životní události, svatba a založení rodiny, pak budeš mit úplně jine starosti a myšlenky :palec:

Příspěvek upraven 30.12.24 v 14:37

• Citovat
  • Upravit
3880
30.12.24 14:33

Za dva roky sto chlapů? Když pomyslím, že to snad ani není možný, pak si neumím představit věřit takovému partnerovi, že v tom nebude pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15247
30.12.24 14:33

Ted zarlis na partnera, ze pred tebou mel mnozstvi partnerek? Nebo proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
30.12.24 14:37
@Veselej kluk píše: Více

Co by na tom nebylo možný? Rok má 52 týdnů, tedy i víkendů, stačí každý víkend diskoška a je to tam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25576
30.12.24 14:37

ber to jako poučení, že takto už NE

a hoď to za hlavu
jestli víš „číslo“, tak pro svůj klid duše si udělej třeba sama pro sebe takový „obřad“, napiš to číslo na lístek, zapal svíčku, spal ho, spláchni popel do wc a udělej černou tlustou čáru ;)

jsou horší věci na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.24 14:46

Po kolikátý už se to tu řeší. Žádnej chlap nechce ojetý zboží, i když si ženský snaží namlouvat opak. Tady je další důkaz, že je to prostě špatně. Buď ráda, že sis vůbec někoho našla. S hodně projetou ženskou se smíří jen zoufalci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trosečnice Ježíška
@Veselej kluk píše: Více

Je to možný i pro chlapa, když se snaží, natožpak pro ženskou.

Lidem u těch čísel nedochází, že to číslo je důsledek jiného problému a ten problém přetrvává. Promiskuita je tzv. vyrovnávácní mechanismus. Když toho nechá, bude ten problém řešit jinak. Dokud nenalezne příčinu, nevyřeší ji, tak stále bude dělat něco, čím bude ubližovat sobě nebo jiným.

• Citovat
  • Upravit

Hnus. Ví to tvůj chlap?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
leopanda
30.12.24 15:02
@sudnadestovouvodu píše: Více

než o počet partnerů bych se spíš zajímala, zda si nedonesla z těch povyražení do vztahu nemoci, z nichž některé způsobují i neplodnost, což v pozdějším věku, kdy žena začne uvažovat např. nad rodinou by bylo fakt smutné zjištění.

• Citovat
  • Upravit
leopanda
30.12.24 15:06
@Trosečnice Ježíška píše: Více

většinou u žen v tom vidím problém se sebevědomím, spousta těch žen u toho třeba ani nemá orgasmus, takže je to o nějakém nedostatku sebeúcty, možná problém priorit apod, možná vzor v rodině, výchova, vliv okolí, povaha…ale jedno je jasné, že pokud to člověka později pak takto dohání a tíží ho to, je to smutné, protože minulost si už nikdo neodpáře a minimálně její okolí to o ní dost možná ví a budou si to pamatovat a potom je tak nějak blbé, když by to někdo začal vykládat např. současnému partnerovi…lidé umí být zlí a pokud jde například o menší město, kde se lidé ještě stále aspoň trochu znají, tak o to hůř.

U chlapů mi zas přijde že je to o tom, aby si něco dokázali, že jsou prostě samci, že mají u žen úspěch plus si to prakticky vždy užijou až do konce, což u žen vě velké části neplatí…

• Citovat
  • Upravit
leopanda
30.12.24 15:08
@Janča6 píše: Více

taky si říkám proč žárlí a jají máma uhodila hřebíček na hlavičku tím, jak jí připomněla její excesy z mládí.

• Citovat
  • Upravit
30.12.24 15:12
@leopanda píše: Více

To taky, ale být její chlap, tak by mě děsila představa, že tou pusou líbá moje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí