Mobil pro Martina

11530
4.7.09 08:47

Mobil pro Martina

Milí uživatelé,
mnohokrát jsem se na Vás obrátila s žádostí o pomoc a vždy se našel někdo, kdo opravdu pomohl.

Dnes za vámi přicházím v zastoupení 17-ti letého Martina z dětského domova ve Frýdku-Místku.
Martin nemá žádnou rodinu, s nikým z příbuzných se nestýká. Od narození je v ústavní péči. Snad proto se velmi upnul na svého vychovatele a stejně starého chovance v DD. Bohužel nastala situace, že jeho největší kamarád odchází do pěstounské péče a vychovatel odchází z domova také. Martin by byl s nimi rád nadále v kontaktu, ale na PC může jen velmi málo.

Prosil mě, jestli nemám doma nějaký starší mobil, který už nepoužívám, ale je stále funkční ( my takový nemáme, všechny nám zrušila dcera ). Slíbila jsem mu, že se zeptám tady.
Takže, pokud by se někomu doma válel starší funkční mobil s nabíječkou a věděli jste, že už jej nevyužijete, mohli by jste mu jej poslat? Simku už si koupí sám z kapesného - na mobil bohužel peníze nemá.

Případnému dárci předem děkuji. Kontakt na poslání dám přes SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
4.7.09 09:34

Tak dobrá duše se našla. Děkujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
4.7.09 12:10

Sati, funkci mobil by se u nas v rodine jiste nasel. Jen ted momentalne nevim, u koho je. Ale poptam se…
Mela by to byt Nokie 3210 v oranzovem krytu a nabijecka k ni bude jiste taky, pripadne sezenu od jine Nokie :D
Je to teda uz starecek, takze bez fotaku a moznosti MMS…

Mozna se ale najde nekdo, kdo nabidne neco lepsiho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.7.09 15:10

Dušičko, jsi opravdu hodná dušička, ale už tě jedna uživatelka předběhla a jsem s ní domluvená. Ale kdyby ještě někdo z domova toužil po mobilu ozvala bych se :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
4.7.09 15:19

No jo, ted koukam, ze pred moji zpravickou uz jsi psala, ze mobilek mate :D
Jak ja to ctu :roll:
Tak kdyby nekdo jeste chtel, takse ozvi. Ja zatim zjistim, kde se toula :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
4.7.09 18:38

Sati já můžu poslat sim kartu mám od TMobilu nevyužitou, je přednabitá na ,–- volání je tam za 4,90. Pokud bys měla zájem, napiš. Dostala jsem ji zdarma minulý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.7.09 18:39

Brum máš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.7.09 00:20

Jejda holky vy jste mě tak dojaly. :oops: Já nevím,jestli hormony,či co......Ale to je od vás tak krásné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
5.7.09 01:05

Že jo :wink: já jsem věděla, že mě nenecháte ve štychu. Je fajn, když věc, která někomu zabírá doma místo druhému ještě poslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
5.7.09 17:50

Sati tak koukám, jsem přišla pozdě.

Kdyby to šlo a Brum by mi dala číslo a jde to nabít MArtinovi bych poslala kredit za 200kč

Sati jsi úžasná díky za tvůj zájem o ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
5.7.09 18:04

Ježiš katty, to už by se asi počůral radostí :-D . Ale nabíjet to jde asi až je karta v provozu, ne? Takže nejdřív až za týden. Ale já bych vás tady hrozně nerada zneužívala, to opravdu ne. Jen jsem doufala v ten mobil na který někde sedá prach. Holky jste úžasné, nevím jak moc vám poděkovat, doufám, že to Martin udělá dostatečně za mně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
5.7.09 18:20

Sati jestli mu to udělá radost já budu také moc ráda :-)
Víš ono udělat někomu radost je to nejmenší co člověk může udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
5.7.09 19:38

Sati

pokud me posles cislo mobilu tak take muzu dobit kreditem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.7.09 19:45

Sati: já také ráda přispěji,pokud pošleš tel. do SZ. anebo tomu kamarádovi,co odchází :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
5.7.09 20:07

I ja se hlasim :lol:
Jak pise Katty, je to to nejmensi.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...