Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milí uživatelé,
mnohokrát jsem se na Vás obrátila s žádostí o pomoc a vždy se našel někdo, kdo opravdu pomohl.
Dnes za vámi přicházím v zastoupení 17-ti letého Martina z dětského domova ve Frýdku-Místku.
Martin nemá žádnou rodinu, s nikým z příbuzných se nestýká. Od narození je v ústavní péči. Snad proto se velmi upnul na svého vychovatele a stejně starého chovance v DD. Bohužel nastala situace, že jeho největší kamarád odchází do pěstounské péče a vychovatel odchází z domova také. Martin by byl s nimi rád nadále v kontaktu, ale na PC může jen velmi málo.
Prosil mě, jestli nemám doma nějaký starší mobil, který už nepoužívám, ale je stále funkční ( my takový nemáme, všechny nám zrušila dcera ). Slíbila jsem mu, že se zeptám tady.
Takže, pokud by se někomu doma válel starší funkční mobil s nabíječkou a věděli jste, že už jej nevyužijete, mohli by jste mu jej poslat? Simku už si koupí sám z kapesného - na mobil bohužel peníze nemá.
Případnému dárci předem děkuji. Kontakt na poslání dám přes SZ.
Sati, funkci mobil by se u nas v rodine jiste nasel. Jen ted momentalne nevim, u koho je. Ale poptam se…
Mela by to byt Nokie 3210 v oranzovem krytu a nabijecka k ni bude jiste taky, pripadne sezenu od jine Nokie ![]()
Je to teda uz starecek, takze bez fotaku a moznosti MMS…
Mozna se ale najde nekdo, kdo nabidne neco lepsiho…
Dušičko, jsi opravdu hodná dušička, ale už tě jedna uživatelka předběhla a jsem s ní domluvená. Ale kdyby ještě někdo z domova toužil po mobilu ozvala bych se
![]()
No jo, ted koukam, ze pred moji zpravickou uz jsi psala, ze mobilek mate ![]()
Jak ja to ctu ![]()
Tak kdyby nekdo jeste chtel, takse ozvi. Ja zatim zjistim, kde se toula ![]()
Sati já můžu poslat sim kartu mám od TMobilu nevyužitou, je přednabitá na ,–- volání je tam za 4,90. Pokud bys měla zájem, napiš. Dostala jsem ji zdarma minulý týden.
Jejda holky vy jste mě tak dojaly.
Já nevím,jestli hormony,či co......Ale to je od vás tak krásné. ![]()
Že jo
já jsem věděla, že mě nenecháte ve štychu. Je fajn, když věc, která někomu zabírá doma místo druhému ještě poslouží.
Sati tak koukám, jsem přišla pozdě.
Kdyby to šlo a Brum by mi dala číslo a jde to nabít MArtinovi bych poslala kredit za 200kč
Sati jsi úžasná díky za tvůj zájem o ostatní
Ježiš katty, to už by se asi počůral radostí
. Ale nabíjet to jde asi až je karta v provozu, ne? Takže nejdřív až za týden. Ale já bych vás tady hrozně nerada zneužívala, to opravdu ne. Jen jsem doufala v ten mobil na který někde sedá prach. Holky jste úžasné, nevím jak moc vám poděkovat, doufám, že to Martin udělá dostatečně za mně ![]()
Sati jestli mu to udělá radost já budu také moc ráda ![]()
Víš ono udělat někomu radost je to nejmenší co člověk může udělat.
Sati
pokud me posles cislo mobilu tak take muzu dobit kreditem.
Sati: já také ráda přispěji,pokud pošleš tel. do SZ. anebo tomu kamarádovi,co odchází ![]()