Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
asi je to beznadějný- protože v bazarech se tato kniha objevuje pouze pod kolonkami „poptávka“, a v internetových obchodech je prostě nedostupná, vyprodaná…
Půjčuju si ji z knihovny, ale občas ji taky musim vrátit, žejo… (a kdyby mě maminka o trochu hůř vychovala, bývala bych už ji dávno „ztratila“ a uhradila knihovně ztrátu…).
Je to historická kniha ALŽBĚTA: CÍSAŘOVNA PROTI SVÉ VŮLI - autorka BRIGITTE HAMANNOVÁ.
Brala bych i poničenou… ALE KDE?????
dík že si pro mě našla chvilku!
už to zkoumam… (zatím u těch horních dvou „rozebráno u dodavatele“ -
![]()
TEDA!
Jako ne že bych se šla rovnou zastřelit…ale když už jsem začla doufat u toho antikvariátu (poslední odkaz), tak tam visí u toho nápis PROBÍHÁ PRODEJ. to znamená, že mi ji někdo vyfouk??
Asi budu muset taky zadat na nějaký bazík „poptávám“.....
jestli se vůbec někdo na to v tom antíku ozve.
No vidíš a já jsem to smázla
![]()
Kruciš, snad budeš mít štěstí a knížku seženeš!
A co se zeptat v nějakém dobrém knihkupectví - u nás je jedno super a paní majitelka sežene skoro všechno, ale je to v lidech a v ochotě! Snad najdeš taky takové knihkupectví.
JE TO TAM JE TO TAM JE TO TAM JE TO TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK! ! !
(plus deset smajlíků s pusou!!!!)
UŽ TO MAM V KOŠÍKU!
no… sice tam píšou že antikvariát z důvodu nemoci uzavřen, ale když už jsem se teď skoro počůrala blahem, tak mně jí prostě MUSEJ POSLAT!!! ![]()
To jsem ráda, že jsem ti pomohla!!!
Určitě ti ji pošlou
![]()
Přeji příjemné počteníčko
![]()
tterko,
jak na zavolanou.
Tak představte si, že tu mou objednávku stornovali
dneska jsem to zjistila - neudali ani pořádně důvod
ale přesto mockrát veroniko děkuju za pomoc a ochotu a teď jdu zkoušet dál ![]()
tahle knížka je opravdu supernedostupná
proto jsem se právě už obrátila i na Vás, páč už fakticky nevím jak se jí dobrat…
tak jestli se jí doberu, uřčitě to sem napíšu!
tterka:
opět u toho svítí ten nápis „zboží nemusí být skladem - rozebráno u dodavatele“… šmarjá panno budu muset fakticky číhat u těch antikvariátů.
To snad neni možný.
![]()
začnu usínat s takovou mantrou „jsem zlá holka jsem zlá holka“ a třeba jednou tu ztrátu nahlásím ![]()
nebo že bych s pohledem baseta, slzama nakapanýma až za výstřih a svěšenými rameny se připloužila do knihovny… „paní knihovnice ZKOUŠELA JSEM JI SEHNAT, nemohla byste mi ji prodat..“ leč to by asi nezabralo…
Ty ale mozna by ti ji mohla sehnat.Ted me tak napadlo.Pritelova mamka je knihovnice a vzdycky kdyz neco nema co treba potrebuje pritel tak to sezene.A ze jsou to fakt knihy.