Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sati, kdyz na to tady tak koukam.....v domove je urcite spousta deti, co neco potrebuji a po necem touzi…a spousta z nas ma doma veci, ktere uz treba jen tak lezi ladem- co to dat nejak dokupy? ![]()
Zuziky , výborný nápad ![]()
MImo téma- co že nazajdeš do DBŽ? Chybíš!
Uf vy mi dáváte
. Samozřejmě, že takových dětí tam je spousta.
Co se týče zaslání kreditu, těch 200 Kč pro začátek stačí, víc by momentálně ani nebylo výchovné
snad později .
Kamarádovi není třeba posílat nic, toho si berem domů my, tak předpokládám, že mu nic chybět nebude ( to je sebevědomí co? ).
Pozjišťuji, když tak se určitě ozvu, to zase já určitě ano.
Momentálně dětem nejvíce asi chybí sladkosti. Od ledna mají novou ředitelku a ta jim stopla veškerý nákup sladkostí z peněz domova, takže si je děti musí kupovat ze svého. V únoru jsem zorganizovala malou sbírku v naší diskuzi - Freňule a holky sezbíraly 14 kilo sladkostí
http://rodina.cz/…xxxxxxxx.jpg /> ty měly velký úspěch
![]()
Makina dokonce neváhala a vydyndala ze svého šéfa z Hotelu Odra na Ostravici 2 kila bonbonů a nějaké lázeňské oplatky navrch ![]()
Nemají to tam teď vůbec lehké a tak se jim to snažíme alespoň trochu zpříjemnit takovými jednorázovými akcemi.
hele, Sati, tak ty sladkosti by mely uspech i u me
![]()
tak ze bychom udelaly/-i „sladkou sbirku“? jen nad tim tak uvazuju- bylo by pro tebe lepsi poslat ti penizky, ze bys detem neco koupila ty a nebo primo poslat (bo to bude asi treba poslat v krabici, v obalce by prezily asi jen bonbony, ne?
Sati s tím nedostatkem sladkostí mě to moc překvapilo, žila jsem(teď vidím, že naprosto mylném) dojmu, že v současné době dětem z domovů chybí nehmotné věci
![]()
Nejsem ze SM, pro mě je schůdnější poslat peňauze…
jj souhlasim se Zuzi Sati.....co teda udelat sladkou sbirku?Co teda bude lepsi poslat-penize nebo sladkosti?
No promyslím to a proberu s Lesinou a Šárkou, jakým způsobem by jsme to udělali. Rozhodně by bylo blbé navalit jich tam najednou hodně sladkostí, protože by se přejedli a časem by možná některým prošla záruka. Pokud posílat tak postupně a v menších dávkách.
Ano vaše mínění bylo správné, a do prosince tomu tak bylo i v tomto domově. Sladkosti dostávali pravidelně, chodili na výlety, na výletech se jim třeba koupilo pití, nanuk a podobně. Od ledna je všechno jinak.
Holky já se také přidávám pošlu cokoli kamkoli hlavně , že někomu uděláme obrovskou radost
![]()
Takže hlásím taky do klubu. Až bude potřeba, tak se zapojím. ![]()
A ředitelka je teda zvláštní…moc radostí tam děcka asi nemají a ještě jim stopne sladký. ![]()