Mobil s Androidem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
7.12.13 19:38

Já mám tento a je tam android a jsem sním spokojená. http://mobilni-telefony.heureka.cz/…laxy-pocket/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.12.13 19:49

@pavla.velova jj, to je ten, na který jsem dávala odkaz.. jsou na něj hodně dobré recenze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
8.12.13 16:10

@RyBANA hops, tak to som si nejak nevšimla pardon :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.12.13 20:54

Za ty prachy toho moc neseženeš. I když záleží, jak moc je sestra náročná. Osobně bych něco přidala a koupila o trochu dražší, co třeba nějáké ZTE blade V nebo G popř nějáké LG L4ii nebo L5ii mají rozhodně lepší rozlišení displeje a i ten displej je větší. Popř Huawei Y300.

A co se týče recenzí občas je ber z rezervou. Občas tam píšou lidi, kteří danou věc neměli v ruce a kritizujou jakej je to odpad a tak.

Jinak mě napadá ještě něco z číny ale to ti naporadím ale třeba od mojeho chlapa kámoš je spokojenej a to i s reklamkou. Oni prej to prej nějak neřeší a zatím mu poslali prej novej kus, takže pohoda prej :mrgreen: Co se týče číňanu tak ti poradí spíš tady androidforum.cz

Edit zapoměla sem napsat že na ty LG mají akci když doneseš starej zgarb tak ti odečtou peníze u těch levnějších je to 500 Kč. Ale teď nevím kde :nevim: euronics, proton, kasa nebo korunka ale fakt nevím v kterým ale viděla sem to ve víc obchodech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák