Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já mám tento a je tam android a jsem sním spokojená. http://mobilni-telefony.heureka.cz/…laxy-pocket/
@pavla.velova jj, to je ten, na který jsem dávala odkaz.. jsou na něj hodně dobré recenze ![]()
Za ty prachy toho moc neseženeš. I když záleží, jak moc je sestra náročná. Osobně bych něco přidala a koupila o trochu dražší, co třeba nějáké ZTE blade V nebo G popř nějáké LG L4ii nebo L5ii mají rozhodně lepší rozlišení displeje a i ten displej je větší. Popř Huawei Y300.
A co se týče recenzí občas je ber z rezervou. Občas tam píšou lidi, kteří danou věc neměli v ruce a kritizujou jakej je to odpad a tak.
Jinak mě napadá ještě něco z číny ale to ti naporadím ale třeba od mojeho chlapa kámoš je spokojenej a to i s reklamkou. Oni prej to prej nějak neřeší a zatím mu poslali prej novej kus, takže pohoda prej
Co se týče číňanu tak ti poradí spíš tady androidforum.cz
Edit zapoměla sem napsat že na ty LG mají akci když doneseš starej zgarb tak ti odečtou peníze u těch levnějších je to 500 Kč. Ale teď nevím kde
euronics, proton, kasa nebo korunka ale fakt nevím v kterým ale viděla sem to ve víc obchodech