Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Sice vím, že se časem asi poškrábe, ale fakt mě zajímá jestli jste někdo měl zboží taky z posledních kusů. Vím, že dokonce někdo říkal, že když někdo vrátí zboží třeba za 14dní tak ho můžou dát do prodeje ale s % slevou a musí napsat použité zboží…,tak mě to zajímá.
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, včera jsme kupovali notebook acer v okay brala jsem ho na splátky za 12.399kč+1612kč prodloužená záruka ze 2 let na 3roky, takže celkem 14.011kč. Jenže měli asi poslední kus, který měli vystavený a všimla jsem si toho až dnes, že neměl ochranou folii na displeji a byl tam flek od nálepky z akce. nevím jestli nám to prodavač oznamoval, že je poslední moc jsem ho nevnímala. Oni můžou prodávat věci co mají vystavené? Proto tambylo asi na té nálepce napsané výprodej a proto byl asi slevněnýdisplej je sice v pořádku bez škrábanců, ale okraj je trošku poškrábaný.
Píšu anonymně z jistých důvodu. Předem díky za odpovědi! Maminka V.
Tak my jsme čirou náhodou nedávno kupovaly ten stejný, a ochranná fólie na displeji taky nebyla - ovšam je nový, nepoužitý, nevystavovaný. ![]()
Jinak samozřejmě, mají právo prodat vystavované zboží ale měli by tě o tom informovat, a zeptat se tě zda s tím souhlasíš. Vždy se ptají.
Ahoj maminky, včera jsme kupovali notebook acer v okay brala jsem ho na splátky za 12.399kč+1612kč prodloužená záruka ze 2 let na 3roky, takže celkem 14.011kč. Jenže měli asi poslední kus, který měli vystavený a všimla jsem si toho až dnes, že neměl ochranou folii na displeji a byl tam flek od nálepky z akce. nevím jestli nám to prodavač oznamoval, že je poslední moc jsem ho nevnímala. Oni můžou prodávat věci co mají vystavené? Proto tambylo asi na té nálepce napsané výprodej a proto byl asi slevněný
displej je sice v pořádku bez škrábanců, ale okraj je trošku poškrábaný.
Píšu anonymně z jistých důvodu. Předem díky za odpovědi! Maminka V.