Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jak je možný, že když volám na operátora tak mě to v hlasové automatu nářekne „a teď zmacknete 9 a připojíme vás na operátora“operátora. Potřebuju mluvit s člověkem ![]()
Protoze nejsi slunickova a urcite si chces na neco stezovat, tak proto..oni to totiz poznaji ![]()
@karafiatek u tmobile tedy netuším, ale jo, takhle to funguje. Můj operátor nabídne klasicky 9 možností, přihlásím se do své volby, dám heslo, pak 0 a ono se mi to zeptá, jestli chci mluvit s operátorem, ať to potvrdím tuším křížkem a pak už jen čekám na živák ![]()
@karafiatek Oni nás chtějí donutit zaplatit těch 15 korun za přednostní připojení. Je třeba vydržet, nechat tu nabídku několikrát projet a pak tam ta možnost bude, jen to asi není devítka. Mě to dnes čeká taky, už teď, jen na to pomyslím, jsem patřičně napěněná, protože obyčejný přepis smlouvy s nimi řešíme už měsíc.
@karafiatek
No však budeš mluvit s člověkem, jakmile zmáčkneš tu devítku ![]()
Edit: už to čtu…jako neřekne, jo?
No tak to ať jdou už do p. rdele ![]()
@1.zizi píše:
Protoze nejsi slunickova a urcite si chces na neco stezovat, tak proto..oni to totiz poznaji
@karafiatek píše:*99
Jak je možný, že když volám na operátora tak mě to v hlasové automatu nářekne „a teď zmacknete 9 a připojíme vás na operátora“operátora. Potřebuju mluvit s člověkem
Protože oni ti nabídnou co chceš řešit 1-6 nebo kolik a když si vybereš kam tvůj dotaz patří tak pak přepnout na asistenta je *99
@1.zizi píše:
Protoze nejsi slunickova a urcite si chces na neco stezovat, tak proto..oni to totiz poznaji
jezisimarja ted jsi to rozsekla
![]()
Ja si ted stezovala na pokryti, na jejich stránkách druhej den mi vola nejakej čudla, ze to musi predat na technicky oddelení, tak sme to sepsali on to odeslal, a ze do dvou dnu mi z toho tech.od. Budou volat. Dalsi den mi vola tech. Od. A neverim svým uším - ten stejnej čudla,
pak mi jeste dosly dve sms o tom s kym jsem mluvila a jak jsem spokojena, tak jsem jim to nasolila pekne od rany, a vcera jsem mela pokrytí uplne nulový
tak bacha na ne
@magicalee píše:
Ja si ted stezovala na pokryti, na jejich stránkách druhej den mi vola nejakej čudla, ze to musi predat na technicky oddelení, tak sme to sepsali on to odeslal, a ze do dvou dnu mi z toho tech.od. Budou volat. Dalsi den mi vola tech. Od. A neverim svým uším - ten stejnej čudla,pak mi jeste dosly dve sms o tom s kym jsem mluvila a jak jsem spokojena, tak jsem jim to nasolila pekne od rany, a vcera jsem mela pokrytí uplne nulový
tak bacha na ne
A myslíš, že ten „čudla“ zmáčknul čudlík a odpojil ti signál??? ![]()
@Janinac píše:
A myslíš, že ten „čudla“ zmáčknul čudlík a odpojil ti signál???
To nemuzu tvrdit ale nevim nevim
kazdopadne dnes uz to jde
porqd stejne nw pikacu
No dnes je možné všechno. Nemáš ve své blízkosti pobočku T-mobile myslím že by to bylo rychlejší a asi i účinnější ![]()