Moc energie = pláč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
13.6.13 07:38

@ivana-domca
aha, tak gratuluji k prirustku a zatim bych mu fakt dala cas ;)
prijde mi, ze maly prvnich par dnu spal celkem hodne, pak zase nespal skoro vubec. chvili to trva nez se to utrepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
13.6.13 07:38

@ivana-domca já jsem teda měla ještě babyvak a taky se mi ho nikdo nepodařilo sundat tak, aby to nepoznal :?, tak jsem si s ním aspoň sedla na gauč a odpočívala aspoň tak, ale houpačkou jsem to fakt vyřešila, je tam hezky zmáčklí a asi se mu to líbí. Ale když je tak malinký, tak věřím, že se to za chvíli srovná, že se chce zatím prostě jen tulit a mít mámu u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.6.13 07:44

@gabriela82 to my se snažíme vyjít mu vstříc a dopřát mu co chce, jen se nám ho povede většinou něčím naštvať a začíná zase kolotoč uklidňování :roll:
Dneska ráno když jsem vstávala ke staršímu dítku, tak chlap spal na zádech, malý ležel na jeho prsou a spokojeně chrupkali :lol: Já mám jen strach, aby jsme ho ze sebe v noci neshodili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.6.13 07:48

@ivana-domca nevím jak chlap, ale já jsem s malou spala od narození zezačátku jsem kojila v sedě, takže jsem jí měla v náručí, občas jsem tak spala a nikdy mi nevypadla.. Ale je fakt, že až na to časté kojení jinak spala, tím chci říct, že jsem nebyla nijak extrémně unavená.. Já si myslím, že když je člověk v pohodě, tak dítě ani ve spánku neshodí, naopak každé „jiné“ nadechnutí ho vzbudí.. Kam se hrabou monitory dechu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.6.13 07:50

Jj, znam. Rev kazdy den do svitani :zed: i v naruci casto rvala. Nosili, houpali jsme ji cele noci. Ani kojit moc v tu chvili echtela. Prvni pulrok s dcerou byl fakt ocistec. Bez jejiho otce a mp3 do usi ych uz asi visela na strome. Pak to postupne prechazelo. U ni to bylo zpusobeno citlivou strevni stenou, netrpela klasicky na prdiky. A dodnes, kdyz sni neco nadymaveho, je schopna zacit ve spani rvat jak tygr. Kdyz ji zvednu, stocim do klubicka, vyprdi se a spi zas dal jakoby nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.6.13 07:55

@gabriela82 já už jsem snad i zvyklá na nedostatek spánku, před porodem jsem nespala skoro 24. hodin a ted ty 3 noci jsem spala max. 4. hodiny v noci a pak po obědě tak hodinku, naštěstí to nemá u mě vliv na laktaci, jinak bych si šla hodit asi mašli, ono kupovat pleny na 2 děti a ještě um to by byl mazec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.6.13 07:59

@Háta_x a jak jste přišli na tu citlivou břišní stěnu? Jste byli na nějakém vyšetření? Teda ty sis užila, to muselo být příšerný :? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.6.13 08:18

Podle priznaku to rekla detska. A casem podle toho, co mala jedla a delala se vic a vic potvrzovalo, ze to tak je. Ale na zacatku, kdyz jsme nevedeli nic, to byla desna bezmoc :zed: hodnekrat jsem normalne brecela s malou.

@ivana-domca píše:
@Háta_x a jak jste přišli na tu citlivou břišní stěnu? Jste byli na nějakém vyšetření? Teda ty sis užila, to muselo být příšerný :? :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.6.13 08:33
@ivana-domca píše:
@gabriela82 to my se snažíme vyjít mu vstříc a dopřát mu co chce, jen se nám ho povede většinou něčím naštvať a začíná zase kolotoč uklidňování :roll:
Dneska ráno když jsem vstávala ke staršímu dítku, tak chlap spal na zádech, malý ležel na jeho prsou a spokojeně chrupkali :lol: Já mám jen strach, aby jsme ho ze sebe v noci neshodili :nevim:

na to pozor, oni sebou cuknou a jsou dole nato tata, dcera byla o 6 týdnů dříve a první 3 měsíce jsem jí dopřávala spoustu fyzického kontaktu, také mi tak spala na břiše, jednou jsem vyčerpáním odpadla a ona ze mě spadla, naštěstí na postel, ale vyděsilo mě to dost a od té doby už jsem tohle spaní odbourávala. Uvidíš, podle mě se to brzo zlomí, je to ještě broučínek maličký. Ještě mě napadá zamyslet se nad tím, jaký jsi měla režim před porodem, že by ho známé zvuky mohly ukliďnovat, já třeba každý večer koukala na Ulici a malá na tu znělku vždycky spokojeně reagovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
13.6.13 08:41

@ivana-domca ahoj, gratuluju k chlapeckovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
13.6.13 08:59

@dani24687 Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie