Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeháníš a to dost. Pomáhá ti, stará se a stejně najdeš mouchy. A sorry, ale okřikovat mě někdo kvůli psovi, že mu vadí že tohle a tamto, to by letěli oba. Pejsanek nemá rád křik? Co bude dělat až budete mít mimino? To taky dítě okřikneš, ať nemá pejsek nervy? Nejdřív si srovnej toho psa a pak sebe a nech chlapa žít aspoň na tom záchodě prosím tě.
@Anonymní píše:
Jak se to vezme. Můj pes nesnáší když zvýší hlas a začne štěkat občas se i pokoušel ho kousnout když jsme se hádali je to malá rasa ale brání mě říkala jsem mu kolikrát at nezvyšuje hlas že mi dělá zle když pes tak štěká a že může přeci mluvit potichu. Občas ho i schválně škádlil a pes štěkal.. Těžko říci takto. Chce mu koupit elektronický obojek
Obdivuju nebožáka chlapa, že to ještě vydržel, já bych se kvůli nevychovanému čoklovi rychle po anglicku vypařila ještě před těhotenstvím… ![]()
Na Tvém místě se trochu hodím do klidu, ten chlap do budoucna taky nevydrží všechno…
Psa srovnat, ukázat mu, kde je jeho místo… není vůdce smečky.
Nojo těhotenství a hormóny, ty přece za všechno můžou. Nene, tohle je povahou. Jsi hystericka, žárlivá, a teď ještě ke všemu znuděná. Buď ráda že Vas ten nevychovaný pes ještě nesezral. Škoda že jste to nezačali řešit dřív, jsem zvědavá co začne hafan dělat až bude řvát mimino. ![]()
Na druhou stranu, máš v sobě koktejl hormonů a hroší buben, taky se jako těhotný ke svym partnerům nechováme úplně nejlíp, jen máme výmluvu, že jsme těhotný, takže můžem, ale pro ně je to taky změna a velká, nějak bych to nehrotila a uvidíš po porodu až se vše vrátí k normálu.
Jinak když projde pěkná dvacítka, tak se po ní kouknu i já, to je úplně normální ![]()
@free333 píše:
Obdivuju nebožáka chlapa, že to ještě vydržel, já bych se kvůli nevychovanému čoklovi rychle po anglicku vypařila ještě před těhotenstvím…Na Tvém místě se trochu hodím do klidu, ten chlap do budoucna taky nevydrží všechno…
Psa srovnat, ukázat mu, kde je jeho místo… není vůdce smečky.
Ja taky, ustekanyho coklika bych nedala bych fakt nedala..
Ad 1 chceš moc, řekni si, co potřebuješ a nech ho žít. Ad 2 chová se, jak blb a ty jako stíhačka. Neptej se, nedostaneš odpověď.
@Anonymní píše:
Dám příklad máme hlasitější diskuzi psovi to vadí a začne na něj štěkat on třeba vzal ručník a rozmohl se proti němu nebo na něj začal tleskat říkám nech toho pes bude vyvádět a dělá mi to zle i malé v bříšku chvíli trvalo než toho nechal a prý až se malá narodí tak že se bojí co bude pes dělat pak.. A že je potřeba ten obojek a ja mu na to řekla že tohle odsuzuji že to je nebezpečné a že to musí mít nějakou příčinu a že se tím nic nevyřeší.
A ten pes je Peklo. Máme 2 psy, ale tohle si nedovolí.
@jannina1 píše:
Tak chlap by mel mit rozum a schvalne psa nehecovat, muze za to i on, nejen zakladatelka. Dostat ho na svou stranu neda snad takovou praci.At mu da nekdy laskominu, nebo dava zradlo a budou kamaradi hned. Pokud psa jen provokuje a nesnasi pes to vyciti take.
Zakladatelko, zapracujte na komunikaci za chvili by se to stejne mohlo opakovat u ditete.
Tak v prvé řadě, když je to její pes, tak ona jej má vychovat. Žádný takový, že on to má suplovat za ní a nějak si hledat cestu.
A jinak kdyby na mě takto pořád nějaký nevychovaný čokl doma stekal, tak by šel buď pes nebo já.
@Anonymní píše:
Víš moc mě hlavně ranilo že řekl že našeho pejska měl radši ten cizí zakousnout
Prehanis, ty jsi do nej sila s kravinama a on ti to vratil na tom co te zasahne
. U nas chlap taky sam od sebe neuklizi (opravdu velmi velmi sporadicky neco udela) a jako nevytrel za tech 15 let co jsme spolu ani jednou. Kdyby jsi takhle do me sla, tak pouziju jeste navic slovo cokl. S tim obedem jeho problem. Ty jsi uvarila, vedel to, no tak at to ji studene nebo si to ohreje.
Tvůj chlap má svatozář. Hod se do klidu, nebo budes brzo samozivitelka s nevychovanym psem a urvanym miminem na krku.
@Nickjmeno Okrikla jsem chlapa jen jednou v zivote, ze uz by to stacilo. nejdriv rekl jak ta servirka je fotogenicka a furt na ni v restauraci cumel. Asi po 15 minutach kdy ji neustale vyhledaval ocima jsem mu k tomu rekla svy vcetne toho, ze je o pulku mladsi, on tam ma dite a manzelku a ze i ji to musi byt neprijemny kdyz na ni chlap takhle cumi v praci..a se synem odesla od stolu na hriste.. taky klidne nekoho okomentujeme, nebo ho sama upozonim na nejakou fakt peknou babu, ale ma to sve meze. Zrovna u zakladatelky je jeji reakce prehnana
A nemůžete pejska darovat někomu, u koho mu bude dobře a bude ho mít rád? Nevím jak chceš skloubit psa a mimino, když je nervní a vadí mu zvýšený hlas, mimino bude brečet pořád. Bych měla strach, aby nekousl i jeho.
Přítele nech žít.
Na těhotenství se všechno svalit nedá.
@Zeoli píše:
A nemůžete pejska darovat někomu, u koho mu bude dobře a bude ho mít rád? Nevím jak chceš skloubit psa a mimino, když je nervní a vadí mu zvýšený hlas, mimino bude brečet pořád. Bych měla strach, aby nekousl i jeho.
Přítele nech žít.
Na těhotenství se všechno svalit nedá.
Kdo by chtěl labilního ustekaneho psa?
@Cenarius píše:
Tak v prvé řadě, když je to její pes, tak ona jej má vychovat. Žádný takový, že on to má suplovat za ní a nějak si hledat cestu.A jinak kdyby na mě takto pořád nějaký nevychovaný čokl doma stekal, tak by šel buď pes nebo já.
Tyhle paničky hlavně žádnou výchovu nepřipustí…