Moc mě ranil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12741
20.7.21 14:35

Pokud jde o ty úkoly a případnou iniciativu, na rovinu (a teď to neber jako urážku): tím přístupem, který jsi popsala, bys mi lezla pěkně na nervy, a to nejsem chlap. Přijde mi, že ho stavíš do pozice, že by měl být cosi jako telepat. Já jsem třeba hodně empatická (myslím si), ale telepatická fakt ne… žila jsem sama ve vztahu, kde jsem „nedostatečně předvídala“… a bylo to dost otravné.
Pokud tedy v záchvatu (IMHO oprávněného naštvání se) vypustil to o tom psovi, ani se nedivím, byť pěkné to nebylo.

Pokud jde o tu erotickou nepřitažlivost, to už je horší a na Tvém místě bych z toho taky byla smutná. Hlavně teda si myslím, že není nutné si honit :-) na WC ve chvíli, kdy se na stůl chystá oběd…, stejně jako ty významné pohledy na kolemjdoucí ženy, neřkuli komentáře, taky nejsou nutné. V tomto směru bych čekala víc respektu.
Na druhou stranu on si asi moc neporučí v tom, co ho přitahuje… a co si budeme povídat, většinu mužů těhotné ženy moc neberou :(. Bohužel si tu přitažlivost moc nevynutíš a nevybrečíš, tak to bohužel nefunguje. Ale hlavu vzhůru, tohle je jen dočasné a zase budeš kost, jen vydržet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
20.7.21 14:36

Přijde mi, že jsi přecitlivělá z těhotenství (normálka) a chlap je z toho v nervu (normálka). Přiště bych mu na rovinu řekla co chci a nečekala, že mi bude číst myšlenky, spokojení budete oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
20.7.21 14:38
@Anonymní píše:
Dám příklad máme hlasitější diskuzi psovi to vadí a začne na něj štěkat on třeba vzal ručník a rozmohl se proti němu nebo na něj začal tleskat říkám nech toho pes bude vyvádět a dělá mi to zle i malé v bříšku chvíli trvalo než toho nechal a prý až se malá narodí tak že se bojí co bude pes dělat pak.. A že je potřeba ten obojek a ja mu na to řekla že tohle odsuzuji že to je nebezpečné a že to musí mít nějakou příčinu a že se tím nic nevyřeší.

Upřímně, už se ani nedivím, že mu pes leze na nervy. Ten Tvůj partner má nervy ze železa.
Jak tu už někdo psal, pes je v hierarchii smečky na poslední pozici, ne že se bude člověk, nota bene samec dovolovat psa, jestli si může doma zařvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.7.21 11:48
@Venetia píše:
Jasně bude mimisek, tak se zbavíme psa

Ne, že bude mimísek a tak se zbavíme psa. Ale že pro toho psa bude lepší, aby byl jinde. Pro toho psa by to bylo lepší už teď. Když má žít s člověkem, co ho nemá rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106359
24.7.21 11:49
@Zeoli píše:
Ne, že bude mimísek a tak se zbavíme psa. Ale že pro toho psa bude lepší, aby byl jinde. Pro toho psa by to bylo lepší už teď. Když má žít s člověkem, co ho nemá rád.

tak bych vykopla jeho, ne psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.7.21 11:53
@Venetia píše:

Tak to není, že vykopnu psa přece :zed:
Ale že mu prokážu službu.
Chlapa bys vykopla? Když zakl. čeká s ním dítě? No nevim no :nevim: to měla udělat než otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.7.21 12:04
@Maria37 píše:
Kdo by chtěl labilního ustekaneho psa?

A proč by měl být labilní? Ten pes asi neštěká jen tak. Labilního psa z něho kdyžtak dělá člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106359
24.7.21 12:07
@Zeoli píše:
Tak to není, že vykopnu psa přece :zed:
Ale že mu prokážu službu.
Chlapa bys vykopla? Když zakl. čeká s ním dítě? No nevim no :nevim: to měla udělat než otěhotněla.

to ano..neverim, ze se to projevilo az ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.7.21 13:02
@Venetia píše:

Proti tomu nic, kdyby spolu nečekali dítě. Mami, proč spolu s tátou nebydlíte? Víš miláčku, můj pejsek ho neměl rád, tak se musel odstěhovat. Tohle prostě chceš, obětovat rodinu nevychovanýmu psovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106359
24.7.21 13:09
@terien píše:
Proti tomu nic, kdyby spolu nečekali dítě. Mami, proč spolu s tátou nebydlíte? Víš miláčku, můj pejsek ho neměl rád, tak se musel odstěhovat. Tohle prostě chceš, obětovat rodinu nevychovanýmu psovi

ne ja jenom citem zodpovědnost k tomu co k sobe připoutam. Ze psa přitul nesnese mela resit driv, než si s nim udělala dite. A jestli on se tak dokonale přetvaroval, ze to vyšlo na povrch az ted, tak to zase vypovídá dost o nem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
24.7.21 13:30
@Zeoli píše:
A proč by měl být labilní? Ten pes asi neštěká jen tak. Labilního psa z něho kdyžtak dělá člověk.

Máme dva psy a rozhodně na nikoho z nás neštěkají. Jinak souhlasím, zakl. je hodně labilní a pes je jejím odrazem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
24.7.21 13:31
@Venetia píše:
ne ja jenom citem zodpovědnost k tomu co k sobe připoutam. Ze psa přitul nesnese mela resit driv, než si s nim udělala dite. A jestli on se tak dokonale přetvaroval, ze to vyšlo na povrch az ted, tak to zase vypovídá dost o nem.
Že se snažil, ale proti týmu panička + pes neměl šanci?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106359
24.7.21 13:36
@Maria37 píše: Že se snažil, ale proti týmu panička + pes neměl šanci?

Tak to nevíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.7.21 16:20
@Venetia píše:
Tak to nevíme

Pokud panicka neda psovi najevo, ze tam ten chlapek patri, tak se muze snazit jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.7.21 16:32
@Venetia píše:

Jestli, to je ta otázka. Ze zakladatelky mám pocit, že je to všechno malinko jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí