Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky.
Můj 3,5 měsíční syn se přestal v noci budit na kojení. Do teď měl nastavený režim v 19.00 usnul probudil se ve 3:00 ráno pak v 6:00 a už neusnul, pak až kolem 10:00 a probudí se 12:00 přes den cca dva hodinkové spánky. Teď mi usne 19:00 a probudí se 7:00 připadá mi to moc na tak malé miminko. Jinak je plně kojený a přibírá pěkně. Myslíte, že ho mám v noci budit nebo ho nechat?
@baibr nebudit, přibírá. On ví, kdy má hlad.
Buď ráda, že vyspíte.
Pokud nejsou žádné problémy, tak nebudit a vyspat se. Za měsíc může vstávat co hodinu ![]()
Nebudit
zas ti moc nenaspi pres den, tak asi v noci dospava.
@nozu píše:
Pokud nejsou žádné problémy, tak nebudit a vyspat se. Za měsíc může vstávat co hodinu
Tak tak… ![]()
Pokud pěkně přibírá, tak nebudit. Syn byl taky takový, teď v roce spí v kuse až 13 hodin ![]()
Ja taky plasila.Na prohlidce mi dr rekla jaka jsem to stastna zena, tak jsem plasit prestala a uzivala si to. Udelej to same ![]()
@baibr malá spala od necelých 3 měsíců také celou noc. Ne teda tak dlouho jako tvůj syn, ale spala tak kolem 9-10 hodin v kuse. Užívej si to, protože to nemusí trvat věčně. Malá se po půlroce začala budit a kolem 10 měsíce vstávala po 2 hodinách. Akorát kdybys měla pocit, že ti ubývá mléko tak bys musela začít budit, nebo odsávat i v noci. Ale po 3 měsících kojení už bys tím problém být neměl (alespoň mě teda mléko nemizelo).