Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, otázka je jasná.. ![]()
Jak moc věříte na sílu svého podvědomí? Myslíte, že se opravdu naše myšlení odráží na tom jaký máme život? ![]()
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 myslím, že je jasná i odpověď - samozřejmě, že se naše myšlení (které je ovlivněno různými okolnostmi a zkušenostmi) podílí na tom, jaké žijeme životy
![]()
Myslela jsem to hlavně tak, že když budu třeba na něco myslet opravdu hodně, že se mi to třeba vážně stane, jak v dobrém tak i v tom špatném..
Tak on třeba i člověk se podvědomě chová tak, aby se přiblížil tomu na co myslí…
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 vždycky si tě myšlenky dovedou tam kde máš být a to jak v dobrém tak i v tom špatném přesně jak píšeš
Asi to není jediná hybná síla lidského života, ale myslím, že má nezanedbatelný vliv…
@a.n.o.n.y.m.n.í 2 píše:
Myslela jsem to hlavně tak, že když budu třeba na něco myslet opravdu hodně, že se mi to třeba vážně stane, jak v dobrém tak i v tom špatném..
V tohle teda nevěřím. Myslím, že podvědomí nás vede a má vliv na naše myšlení a činy. Ale jen myslet na to, že bych chtěla vyhrát sportku… Můžu sázet každý den a myslet na to každou minutu bdění a v noci se mi bude o výhře zdát, ale stejně bych neřekla, že se to splní ![]()
Mně se stává to, že když něco moc chci tak nic, pak na to zapomenu nebo se smířím s tím, že se to nestane a stane se to.
Věříte na podvědomí? Změnili jste pomocí usilovného přání si, něco ve svém životě?
Potřebuju pozitivní příklady ![]()
@Anonymní píše:
Věříte na podvědomí? Změnili jste pomocí usilovného přání si, něco ve svém životě?
Potřebuju pozitivní příklady
Ano, jako dítěti se nam nechtělo s bratrem jít pomahat na zahradě a chtěli jsme, aby pršelo. Pak zaprselo a byly dost velké povodně. Loni jsem měla nechuť na pracovní cestu, přišel covid a rok jsem se nikam nedostala. Něco takového sis představovala?