Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemyslím si, že by tam zaútočili podruhý, nicméně strach bych taky měla..ale asi bych jela. nicméně na vánoční atmosféru nevím, jeslti to je vhodný, tam moc nejsou na ty klasický trhy..tam tak pár světýlek v ulicících. byla jsem kdysi v Paříži před vánoci, a ani jeden trh. pak v Lille, a tam jeden malilinký trh, asi 30 stánků..dárky na určitý typ zboží ano, ale vánoce jak tady nebo v Německu tam nejsou ![]()
Po teto udalosti bude opravdu tezke zrovna v Parizi nasavat vanocni atmosferu. Zrusila bych to.
Ja takhle jednou rusila Anglii. Letenky propadly, ale nechtela jsem riskovat. Nakonec se tam uz nic nestalo, ale stejne bych si to poradne neuzila ![]()
Vzhledem k tomu, že takové útoky se můžou stát úplně všude, by ses musela bát jet úplně kamkoliv. Tohle z mého pohledu nedělá z Paříže o nic víc nebezpečné město, než z jiného hlavního města Evropy
Nejela bych. Určitě ne v nejbližších dnech. Vánoční atmosféru si tam v této situaci vůbec neumím představit. A to jsem tam také plánovala někdy zajet, o Paříži jsem přečetla knížku a láká mě to tam. Ovšem ne za každou cenu.
@SussieS píše:
Vzhledem k tomu, že takové útoky se můžou stát úplně všude, by ses musela bát jet úplně kamkoliv. Tohle z mého pohledu nedělá z Paříže o nic víc nebezpečné město, než z jiného hlavního města Evropy
Ve Francii mají prý teroristé dobře propracovaný systém a infrastrukturu. Díky vstřícné dlouhodobé imigrační politice.
To, že se to může stát kdekoliv jinde je sice pravda, ale v Paříži se to děje často, takže já bych asi taky nejela, neužila bych si to. A je tam tolik odlišných kultur, že už je mnohdy i nepříjemné mezi nimi jen chodit. Radši jeďte na Vánoční trhy třeba do Drážďan ![]()
Nejela bych. Podle mě by měli vracet nějaké peníze, vzhledem k situaci.
Nejela bych. Jsem stastna, ze uz jsem ji stihla 2× navstivit, protoze uz se mi to mozna nepodari opakovat.
@vertunka píše:
Nejela bych. Podle mě by měli vracet nějaké peníze, vzhledem k situaci.
to pochybuju. to by muselo ministerstvo vydat nějaký prohlášení, že tam nedoporučují jezdit, a to se nestane si myslím ![]()
A taky si myslim, ze vanocni nalada v Parizi bude po techto udalostech na bodu mrazu
Jela bych… tohle se ti může stát úplně všude. Stačí si vzpomenout u nás na toho chlapa, který postřílel lidi v hospodě.
Pochybuju že za 2-3 týdny tam bude nějaká vánoční atmosféra. Tolik mrtvých lidí, navíc úplně zbytečně to je krutý zásah ![]()
Přiznám se, že bych taky nejela. Atmosféra tam bude spíš než vánoční pochmurná. Čemu se divíme, že…
Tak dneska ráno jsem si otevřela Seznam a málem jsem utrpěla infarkt… Všechny zprávy, které tam jsou, tvoří ty o tom teroristickém útoku v Paříži. Je to strašné… Tolik mrtvých… A přiznám se, že mě i přepadl strach, protože s rodinou chceme jet na začátku prosince na výlet do Paříže. Je to jenom na jeden den (chtěli jsme nasát vánoční atmosféru, koupit nějaké dárky), ale teď nevím, jestli to nemám raději zrušit. Nejradši bych nejela, problém ale je, že u obou druhů dopravy (tam jedeme autobusem a zpět letadlem) nemáme žádné storno pojištění, takže bychom asi přišli o všechny peníze… Na druhou stranu nechci škudlit, když riskuju život manžela, dětí a nakonec i svůj… Já už jsem z toho zoufalá… Co byste udělali na mém místě vy? Budu ráda za jakýkoliv názor