Bojím se jet do Paříže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1993
14.11.15 11:06

Jela bych, jela jsem i tyden po teroristickem utoku do tunisu a byla to nejlepsi dovolena, co jsem zazila. dneska je situace takova, ze te teroristicky utok muze potkat kdekoliv, takze bud se s tim smirit a ignorovat to, nebo nejezdit nikam (a to ani po Praze a vetsich ceskych mestech)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
14.11.15 11:20
@vokishka píše:
@elpiska Ono je taky docela možné, že ty vánoční trhy zruší.

Pochybuji, země musí a bude fungovat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15508
14.11.15 11:24
@lupilka.cz píše:
Jela bych, jela jsem i tyden po teroristickem utoku do tunisu a byla to nejlepsi dovolena, co jsem zazila. dneska je situace takova, ze te teroristicky utok muze potkat kdekoliv, takze bud se s tim smirit a ignorovat to, nebo nejezdit nikam (a to ani po Praze a vetsich ceskych mestech)…

Já bych taky jela. Kdybych se měla všeho bát, tak si nezajdu koupit ani jídlo do obchoďáku. Co kdyby mě náááhodou srazilo auto, že… ;)
Pochybuji, že trhy zruší. Atmosféra Vánoc se jistě udělá, i po této tragické události.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
14.11.15 12:03

Jako najednu stranu tu obavu chápu, nicméně opravdu dneska není 100% bezpečno nikde, takže bych jela a užila si to, jak už tu je psáno srazit auto nebo do tebe nabourat když pojedete autem kdykoli a kdokoli. Přesně o tohle těm teroristů jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
14.11.15 12:09

Paříž nebo Berlín, to máš dneska jedno, nikde nikdy nevíš. Já už v Paříži nebyla řadu let, no co slyším od známých, tak se značně proměnila. Příliv Islámu je prý dost hmatatelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
14.11.15 12:22

Nejela bych, koukam ted na zpravy, hruza 120 lidi :(
Vanocni atmoafera tam za 3 tydny nebude ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
14.11.15 12:39

Zakladatelko, myslím, že tam nebudou ani žádné trhy. Smutné, ale asi to tak bude. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
14.11.15 12:52

Ještě se tuším nestalo, aby teroristi udeřili dvakrát na stejném místě takhle brzy po sobě. Takže paradoxně mi Paříž v příštím měsíci vychází v tomhle ohledu z evropských hlavních měst jako nejbezpečnější. Spíš než dalšího útoku bych se bála, že ty včerejší vyvolají nějakou reakci Pařížanů vůči imigrantům, ale to by asi byla spíš záležitost pařížských předměstí, kam se nejspíš nechystáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
14.11.15 12:57

Ahoj…no…podle me je situace tak vazna, ze bych v nejblizsi dobe do Parize v zadnem pripade nejela a uz vubec bych tam nebrala deti. Ja se tam bala i pred timto utokem–a to pokazde–proste je to tam „nebezpecne“ a…taky…nechtela bych jet nasavat vanocni atmosferu nekam, kde bylo zabito pres stovku lidi, dalsi bojuji v nemocnicich o zivot, rodiny prisli o deti/partnery…proste ani nahodou…jasne, je to pro nas neprijemne–mame zaplacene dovolene do zahranici, bojime se jet do Tunisu, do Egypta, do Recka…ale proste se to deje a nezlehcovala bych to…

Kazdopadne je to na vas –vanocni atmosfera tam byvala krasna a uzasna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
14.11.15 12:57

Po tomto prohlášení by mě tam nedostali ani párem volů…Obavy mi přijdou opravdu na místě… :,( - „Dokud budete bombardovat, nebudete žít v klidu. Budete se bát vyrazit i na nákup,“ říká arabsky muž s plnovousem obklopený dalšími muži. Vyzývá také muslimy, kteří nemohou odjet do Sýrie, aby útočili ve Francii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
14.11.15 13:19

Zakladatelko, i kdybych měla přijít o peníze, v téhle době bych do Paříže nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.11.15 13:24
@lucenka píše:
Tohle máš odkud? Nezavreli hranice, jenom zpřísnili kontroly

Na ČT24 už několikrát říkali, že Francie zavřela hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
14.11.15 13:29

I kdyby zakladatelka do Paříže jela, co z toho bude mít? Žádná vánoční atmosféra, jen strach, aby se jim nic nestalo. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
14.11.15 14:15
@lucenka píše:
Tohle máš odkud? Nezavreli hranice, jenom zpřísnili kontroly

Moje známa ma cestovku, říkala mi o tom ráno, vrátily ji cely autobus. Nepustili přes hranice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
14.11.15 15:07

Nejela bych a nechápu lidi, kteří říkají, že se není čeho bát, že se to může stát kdekoliv. Ano, ale mnohem vyšší praděpodobnost bude někde ve větším městě, než třeba na vesnici že jo. :roll: :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová