Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mowla píše:
To jsou ale hloupé řeči.![]()
![]()
![]()
Tak nic holky, jeďte klidně do Paříže hned a hlavně s dětma.
![]()
![]()
![]()
Už jsem i s dítětem byla
a určitě ji mám v budoucnu znovu v plánu.
@lucenka píše:
Už jsem i s dítětem bylaa určitě ji mám v budoucnu znovu v plánu.
Ty nezodpovědná matko
![]()
@mowla píše:
Za to ty si jeď klidně do Sýrie, však co?
@Šmoulice píše:
Ty nezodpovědná matko![]()
![]()
![]()
Hrozný, asi bych se měla jít někam zahrabat ![]()
@lucenka píše:
Hrozný, asi bych se měla jít někam zahrabat
Sociálku na tebe
![]()
Já se považuji za dost chladnou hlavu. Na Bali jsme letěli měsíc po atentátu v Kutě (okolo 300 mrtvých), do Indie tři týdny po atentátech.
Jenže přituhává. Chtěla jsem jen s rodinou o Velinocích někam po Evropě, a vyprdnu se na to, nějaký hotelýk v ČR to jistí.
Do Paříže bych nejela.
A mám nepříjemný pocit, že naše velké výdaje na cestování v budoucnu asi hodně prořídnou. ![]()
@Šmoulice píše:
Sociálku na tebe![]()
![]()
![]()
A dítě radši odebrat a vymýt mu mozek, aby si nevymýšlelo takhle blbý přání, co chce vidět ![]()
@jenny.fields píše:
Já se považuji za dost chladnou hlavu. Na Bali jsme letěli měsíc po atentátu v Kutě (okolo 300 mrtvých), do Indie tři týdny po atentátech.
Jenže přituhává. Chtěla jsem jen s rodinou o Velinocích někam po Evropě, a vyprdnu se na to, nějaký hotelýk v ČR to jistí.
Do Paříže bych nejela.
A mám nepříjemný pocit, že naše velké výdaje na cestování v budoucnu asi hodně prořídnou.
Jsi divná.
@lucenka píše:
A dítě radši odebrat a vymýt mu mozek, aby si nevymýšlelo takhle blbý přání, co chce vidět
Líp bych to neřekla
Pošli ho na prázdniny k jisté uživatelce a máš vyřešeno ![]()
@Šmoulice píše:
Líp bych to neřeklaPošli ho na prázdniny k jisté uživatelce a máš vyřešeno
Ta by to mohla zvládnout a já bych aspoň ušetřila ![]()
@lucenka Tak ty si samozřejmě jezdi kam chceš, ale psát tu takové blbosti a doporučovat ostatním, že je v Paříži bezpečno, tak to je něco jinýho.
@mowla píšu tu to co většina. A to že je tam stejně bezpecno jako ve kterémkoli jiném velkém městě Evropy, Asie, USA,..
Dámy a já příští Velikonoce plánuji Ukrajinu - městečko Pripjať, samo, že nevynechám Černobyl, Tunel of Love a dalších pár destinací na Ukrajině ![]()
Bez dítěte samozřejmě
Aby si zas někdo nemyslel, že jsem úplně mimo ![]()
Za to ty si jeď klidně do Sýrie, však co?