Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dámy a já příští Velikonoce plánuji Ukrajinu - městečko Pripjať, samo, že nevynechám Černobyl, Tunel of Love a dalších pár destinací na Ukrajině ![]()
Bez dítěte samozřejmě
Aby si zas někdo nemyslel, že jsem úplně mimo ![]()
@lucenka píše:
@mowla píšu tu to co většina. A to že je tam stejně bezpecno jako ve kterémkoli jiném velkém městě Evropy, Asie, USA,..
není
Jo a v létě máme v plánu autem procestovat Albánii ![]()
A to, že tam zastřelili dva Čechy, nás rozhodně nezastaví
Prostě jen byli ve špatný čas, na špatném místě ![]()
@Šmoulice píše:
Jo a v létě máme v plánu autem procestovat Albánii
A to, že tam zastřelili dva Čechy, nás rozhodně nezastavíProstě jen byli ve špatný čas, na špatném místě
Ale to je jen tvůj problém, nebavíme se tu o tom, kam pojedeš ty, ale jestli je bezpečné jet do Paříže.
![]()
@Šmoulice taky mám známou, co projela Albánii na motorce, a co? O tom to tu není ![]()
@Moise píše:
@Šmoulice taky mám známou, co projela Albánii na motorce, a co? O tom to tu není
Vidíš, a žije
Takže se nedá brát to, kde je opravdu bezpečno a kde ne ![]()
@mowla píše:
Ale to je jen tvůj problém, nebavíme se tu o tom, kam pojedeš ty, ale jestli je bezpečné jet do Paříže.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nezáviď
![]()
@Moise píše:
není
Ale je… v USA si před 11. zářím mysleli, že je tam bezpečno, stejně tak v Londýně, Madridu před útoky na mhd, vlaky. A co zatýkání tento tyden teroristů ve skandinávii? V norsku útočil v roce 2011 terorista, vloni bylo vydáno opět varování před terorismem v této zemi, letos zatkli v bosně teroristy, kteří chtěli útočit ve skandinávii. Je jenom otázkou času, než se jim to opravdu povede v nějakém jiném evropském městě.
@mowla píše:
To jako tobě jo?![]()
![]()
![]()
Všem, co někam cestují
Ty na to nejspíš nemáš, proto máš takový názor, jaký máš ![]()
@Šmoulice píše:
Všem, co někam cestujíTy na to nejspíš nemáš, proto máš takový názor, jaký máš
aha, no tak dobře.
Věř, že to bude v něčem jiném.
Tahle otazka bude mit vzdy pouze dve odpovedi:
a, nikam nejezdit, sedet doma protoze je ve svete nebezpecno
b, jezdit aby clovek neco poznal a videl a mit sice lehke obavy ale clovek nikdy neovlivni zda se mu v zahranici neco stane nebo ne, coz neovlivni ani kdyz bude sedet doma
@medunka23 píše:
Tahle otazka bude mit vzdy pouze dve odpovedi:
a, nikam nejezdit, sedet doma protoze je ve svete nebezpecno
b, jezdit aby clovek neco poznal a videl a mit sice lehke obavy ale clovek nikdy neovlivni zda se mu v zahranici neco stane nebo ne, coz neovlivni ani kdyz bude sedet doma
Ano s tím souhlasím.
@lucenka píše:
Ale je… v USA si před 11. zářím mysleli, že je tam bezpečno, stejně tak v Londýně, Madridu před útoky na mhd, vlaky. A co zatýkání tento tyden teroristů ve skandinávii? V norsku útočil v roce 2011 terorista, vloni bylo vydáno opět varování před terorismem v této zemi, letos zatkli v bosně teroristy, kteří chtěli útočit ve skandinávii. Je jenom otázkou času, než se jim to opravdu povede v nějakém jiném evropském městě.
a v každém takovém městě byly dva teroristické útoky celkem rychle za sebou a vyhrožovali dalšími? ![]()