Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rakosnicek1983 diky za vysvetleni
.Kazdy to proste vnima jinak, jak lze videt.
@Moise píše:
V kontextu toho, co se tam děje teď - na předměstích razie, na které povolali armádu, zákaz vycházení atd… bych se fakt už vůbec nerozmýšlela
Rozumný člověk by se po čtvrtích, kde nyní probíhají policejní akce, neprocházel ani před útoky ![]()
A zákaz vycházení byl jen v jednu chvíli při zásahu v dané lokalitě, což bje logické.
@lucenka no vidíš a já jsem třeba v Sainkt Denis, kde teď probíhají, normálně byla ![]()
@Moise píše:
@lucenka no vidíš a já jsem třeba v Sainkt Denis, kde teď probíhají, normálně byla
cítila ses tam stejně v pohodě jako v centru města? Já tam taky několikrát byla a sama za tmy bych tam z hotelu nevyšla. Metrem jsme do saint-denis za tmy jeli jen jednou, jinak radši RERem. Protože jsme se tam cítili blbě. A i když jsme tam bydleli v super hotelu, tak s dítětem bych v téhle čtvrti určitě hotel nevybírala.
@Eemii no moment, ja si trikoloru nedavala, v žádném z těch případu, jen vysvětluju, jak to vnímají lidi-je to skoro citace z jedné diskuze…
@Rakosnicek1983 ja nekde tvrdim, ze ty konkretne sis ji davala?
Ja to vnimam trochu jinak, nez ostatni, nic vic.
@lucenka tím jsem chtěla říct, že to je čtvrť, kam se běžný turista může dostat úplně v pohodě. Když jsem kdysi před léty byla na organizovaném zájezdu, bydleli jsme právě kousíček od Stade de France. Když jsme byli sami na vlastní pěst, bydleli jsme už jinde, ale potíž je v tom, že dopředu jaksi nevíš, kde budou nebo nebudou zasahovat ![]()
@Moise dopředu nevíš ani jestli někomu nerupne v kouli a nepůjde v době obědů vystřílet restauraci u nás na malém městě. Ale pokud se člověk o Paříž alespoň trochu zajímá, tak ví, které čtvrti jsou problematické, takže se v nich dá zásah ozbrojených složek, přepadení atd. víc očekávat.
A na výlet do baziliky v Saint-Denis většina turistů při svých dvoudenních pobytech čas nemá
A asi ses tam necítila moc v bezpečí, když jsi pak při další návštěvě bydlela jinde. Protože jinak by Saint-Denis bylo ideálním výchozím bodem: levné ubytování, RERem 10 minut do úplného centra města ![]()