Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šmoulice píše:
Vidíš, a žijeTakže se nedá brát to, kde je opravdu bezpečno a kde ne
jojo, žije, nevím, jestli by tam jela týden po něčem takovém
s dětmi ![]()
@Moise píše:
a v každém takovém městě byly dva teroristické útoky celkem rychle za sebou a vyhrožovali dalšími?
Tak co si pamatuju tak např. IRA, ETA své útoky opakovaly a upozorňovaly, že budou další
Jinak se stačí podívat třeba na tenhle článek, kde působí radikálové v Evropě (a to se do médií dostane jenom zlomek toho, vo zachytí policie) http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
Příspěvek upraven 14.11.15 v 16:56
@slavuska1 píše:
Nemyslím si, že by tam zaútočili podruhý, nicméně strach bych taky měla.
Jenže tento útok je druhý v tomto roce. Útok na časopis Charlie Hebdo byl první, mimochodem taky v Paříži.
Já osobně bych tedy nejela. A rozhodně si nemyslím, že by ve světě bylo bezpečno. V Paříži obzvlášť
A nevim, jak vy, ale já do „jámy lvové“ dobrovolně nevstupuji. Stát se nám může kdykoliv cokoliv, ale proč tomu chodit naproti, to nevim
.
@Gituš píše:
Jenže tento útok je druhý v tomto roce. Útok na časopis Charlie Hebdo byl první, mimochodem taky v Paříži.Já osobně bych tedy nejela. A rozhodně si nemyslím, že by ve světě bylo bezpečno. V Paříži obzvlášťA nevim, jak vy, ale já do „jámy lvové“ dobrovolně nevstupuji. Stát se nám může kdykoliv cokoliv, ale proč tomu chodit naproti, to nevim
.
Určitě máš málo peněz a proto sedíš doma na prdeli.
Ne já to vidím stejně jako ty, cestovat ano, ale s rozumem.
@lucenka proboha. Mě je jasný, že všichni teroristé nesedí jenom v Paříži
![]()
@mowla píše:
Určitě máš málo peněz a proto sedíš doma na prdeli.![]()
![]()
Ne já to vidím stejně jako ty, cestovat ano, ale s rozumem.
a závidíš těm, co teď do Paříže jedou
![]()
@Moise píše:
a závidíš těm, co teď do Paříže jedou![]()
Já jedu v pondělí do lázní, takže ani ne.
![]()
@mowla
Jo, už teď se děsím nákupů zimních bot pro 5 dětí
. Bych za ty prachy radši jela do té Francie (ale ne do Paříže)
.
@Gituš píše:
@mowla![]()
Jo, už teď se děsím nákupů zimních bot pro 5 dětí
. Bych za ty prachy radši jela do té Francie (ale ne do Paříže)
.
No vidíš, ty se děsíš nákupů, já se děsím, že oni pojedou do Paříže a děti pošlou ke mě.
Ty jo to byly výplody.
No nic jdu něco dělat, připravit se na ten pobyt v lázních.
@lucenka píše:
@mowla píšu tu to co většina. A to že je tam stejně bezpecno jako ve kterémkoli jiném velkém městě Evropy, Asie, USA,..
Proto některé státy zakázaly do Paříže přímé lety.
@hanka.br. píše:
Proto některé státy zakázaly do Paříže přímé lety.
Jeden jediný stát a je to dočasné než se uklidní situace
@lucenka píše:
Jeden jediný stát a je to dočasné než se uklidní situace
Skutečně si myslíš o zemi, ve které je vyhlášen výjimečný stav, že je v ní stejně bezpečno jako všude jinde na světě? No já tedy ne. Hysterie není na místě, ale stejně tak není na místě přesvědčovat druhé, že se tam vůbec nic neděje a kdo má obavy, tak je blázen, co by měl sedět doma a nevystrčit nos.
@hanka.br. píše:
Skutečně si myslíš o zemi, ve které je vyhlášen výjimečný stav, že je v ní stejně bezpečno jako všude jinde na světě? No já tedy ne. Hysterie není na místě, ale stejně tak není na místě přesvědčovat druhé, že se tam vůbec nic neděje a kdo má obavy, tak je blázen, co by měl sedět doma a nevystrčit nos.
Souhlasím.
![]()
Smutne.. Lide po celem svete souciti s rodinami obeti a zranenych a nekdo jeste ma naladu uvazovat tim stylem, ze terorist.utok a strelba do lidi je prece to stejne, jako kdyz dostanete smyk v aute/stat se muze cokoliv/kdekoliv.. Ja nevim
ale spis trosku pokory…ono kdyby se neco podobneho nedejboze stalo v Praze, asi byste tam zadna nejela hned na kaficko do nakupaku a asi byste nesly obchazet pamatky, nasavat tu uzasnou atmosferu do ulic…kde nekomu mozna zemrelo dite nebo otec od rodiny… Podle me je naprosto normalni, ze uz z nejake ucty a obavy se ted do Parize turiste nepohrnou…
@JulkaaD píše:
Smutne.. Lide po celem svete souciti s rodinami obeti a zranenych a nekdo jeste ma naladu uvazovat tim stylem, ze terorist.utok a strelba do lidi je prece to stejne, jako kdyz dostanete smyk v aute/stat se muze cokoliv/kdekoliv.. Ja nevimale spis trosku pokory…ono kdyby se neco podobneho nedejboze stalo v Praze, asi byste tam zadna nejela hned na kaficko do nakupaku a asi byste nesly obchazet pamatky, nasavat tu uzasnou atmosferu do ulic…kde nekomu mozna zemrelo dite nebo otec od rodiny… Podle me je naprosto normalni, ze uz z nejake ucty a obavy se ted do Parize turiste nepohrnou…
Moc hezky napsané, je to hrozný, co se tam stalo.
![]()