Bojím se jet do Paříže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
14.11.15 15:14
@mowla píše:
Nejela bych a nechápu lidi, kteří říkají, že se není čeho bát, že se to může stát kdekoliv. Ano, ale mnohem vyšší praděpodobnost bude někde ve větším městě, než třeba na vesnici že jo. :roll: :roll: :roll: :roll:

Tak to si nejspíš mysleli i obyvatelé Uherského Brodu ;)

• Citovat
  • Upravit
mowla
14.11.15 15:18
@lucenka píše:
Tak to si nejspíš mysleli i obyvatelé Uherského Brodu ;)

Tak násilí se děje a bude se dít, to je jasný, ale budeš jezdit tam, kde je válka? :roll: :roll: :roll: :roll: Stát se může cokoliv, ale ta pravděpodobnost je prostě vyšší tam, kde jsou boje, proč to riskovat?

• Citovat
  • Upravit
lucenka
14.11.15 15:30
@mowla píše:
Tak násilí se děje a bude se dít, to je jasný, ale budeš jezdit tam, kde je válka? :roll: :roll: :roll: :roll: Stát se může cokoliv, ale ta pravděpodobnost je prostě vyšší tam, kde jsou boje, proč to riskovat?

Ve Francii je válka? A boje jsou i v Egyptě, už několik let, a pořád se tam jezdí. Teroristické útoky jsou v Turecku poměrně časté a pořád se tam jezdí. Pokud chceš být v bezpečí, tak se zabarikáduj doma, a stejně zu bude riziko, že tě někdo přepadne.

• Citovat
  • Upravit
15510
14.11.15 15:33
@mowla píše:

Nová informace? :think: Ve Francii je válka? 8o od kdy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
14.11.15 15:33
@lucenka píše:
Ve Francii je válka? A boje jsou i v Egyptě, už několik let, a pořád se tam jezdí. Teroristické útoky jsou v Turecku poměrně časté a pořád se tam jezdí. Pokud chceš být v bezpečí, tak se zabarikáduj doma, a stejně zu bude riziko, že tě někdo přepadne.

Ty jsi asi nechápavá viď? :roll: :roll: :roll: :roll: Psala jsem snad někde, že tu není riziko. :roll: :roll: :roll: :roll: Ale daleko větší je tam, kde jsou boje, takže ti to ještě jednou vytučním, aby jsi mi nenapsala, že se můžu utopit v rybníku. :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
mowla
14.11.15 15:35
@Šmoulice píše:
Nová informace? :think: Ve Francii je válka? 8o od kdy? 8o

Ano válka s terorismem.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
14.11.15 15:39
@mowla píše:
Ty jsi asi nechápavá viď? :roll: :roll: :roll: :roll: Psala jsem snad někde, že tu není riziko. :roll: :roll: :roll: :roll: Ale daleko větší je tam, kde jsou boje, takže ti to ještě jednou vytučním, aby jsi mi nenapsala, že se můžu utopit v rybníku. :roll: :roll: :roll:

V Paříži jsou boje? Je to uplne stejný teroristický útok jako byl v New Yorku, Londýně,…

• Citovat
  • Upravit
mowla
14.11.15 15:40
@lucenka píše:
V Paříži jsou boje? Je to uplne stejný teroristický útok jako byl v New Yorku, Londýně,…
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Hloupýmu nic vysvětlovat nebudu, pokud jsi nepochopila to, co jsem tím chtěla říct, nebude vada na mém přijímači.
  • Citovat
  • Upravit
15510
14.11.15 15:42
@mowla píše:
Ty jsi asi nechápavá viď? :roll: :roll: :roll: :roll: Psala jsem snad někde, že tu není riziko. :roll: :roll: :roll: :roll: Ale daleko větší je tam, kde jsou boje, takže ti to ještě jednou vytučním, aby jsi mi nenapsala, že se můžu utopit v rybníku. :roll: :roll: :roll:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Radši nic :-D

@mowla píše:
Ano válka s terorismem.
@mowla píše: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Hloupýmu nic vysvětlovat nebudu, pokud jsi nepochopila to, co jsem tím chtěla říct, nebude vada na mém přijímači.

Ty jo, tys tomu dala korunu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
14.11.15 15:43
@Šmoulice píše:
Ty jo, tys tomu dala korunu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
15510
14.11.15 15:43

@lucenka

Nesnaž se :-) To nemá cenu :-) :mrgreen: :mrgreen:
A pokud bydlíš ve městě, tak se rychle přestěhuj :-) Někam na zapadákov nejlépe :mrgreen:
Jo a nikam nejezdi!!! Ani na dovolenou. Víš co se ti může všechno stát? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
14.11.15 15:44
@mowla píše: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Hloupýmu nic vysvětlovat nebudu, pokud jsi nepochopila to, co jsem tím chtěla říct, nebude vada na mém přijímači.

8o tak si seď doma na zadku celý zbytek života, protože dneska nejsi v bezpečí nikde

• Citovat
  • Upravit
15510
14.11.15 15:45

@mowla

Svou inteligenci jsi opravdu předvedla. Nutit tady někomu svůj názor a když s tebou nesouhlasí, tak ho nazývat blbcem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
14.11.15 15:45
@Šmoulice píše:
@lucenkaNesnaž se :-) To nemá cenu :-) :mrgreen: :mrgreen:
A pokud bydlíš ve městě, tak se rychle přestěhuj :-) Někam na zapadákov nejlépe :mrgreen:
Jo a nikam nejezdi!!! Ani na dovolenou. Víš co se ti může všechno stát? :mrgreen:

To jsou ale hloupé řeči. :lol: :lol: :lol: :lol: Tak nic holky, jeďte klidně do Paříže hned a hlavně s dětma. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
15510
14.11.15 15:46
@mowla píše:
To jsou ale hloupé řeči. :lol: :lol: :lol: :lol: Tak nic holky, jeďte klidně do Paříže hned a hlavně s dětma. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Mohla bych si tam udělat výlet :-) Nemám to daleko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová