Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
Tak to si nejspíš mysleli i obyvatelé Uherského Brodu
Tak násilí se děje a bude se dít, to je jasný, ale budeš jezdit tam, kde je válka?
Stát se může cokoliv, ale ta pravděpodobnost je prostě vyšší tam, kde jsou boje, proč to riskovat?
@mowla píše:
Tak násilí se děje a bude se dít, to je jasný, ale budeš jezdit tam, kde je válka?![]()
![]()
![]()
Stát se může cokoliv, ale ta pravděpodobnost je prostě vyšší tam, kde jsou boje, proč to riskovat?
Ve Francii je válka? A boje jsou i v Egyptě, už několik let, a pořád se tam jezdí. Teroristické útoky jsou v Turecku poměrně časté a pořád se tam jezdí. Pokud chceš být v bezpečí, tak se zabarikáduj doma, a stejně zu bude riziko, že tě někdo přepadne.
@mowla píše:
Tak násilí se děje a bude se dít, to je jasný, ale budeš jezdit tam, kde je válka?![]()
![]()
![]()
Nová informace?
Ve Francii je válka?
od kdy? ![]()
@lucenka píše:
Ve Francii je válka? A boje jsou i v Egyptě, už několik let, a pořád se tam jezdí. Teroristické útoky jsou v Turecku poměrně časté a pořád se tam jezdí. Pokud chceš být v bezpečí, tak se zabarikáduj doma, a stejně zu bude riziko, že tě někdo přepadne.
Ty jsi asi nechápavá viď?
Psala jsem snad někde, že tu není riziko.
Ale daleko větší je tam, kde jsou boje, takže ti to ještě jednou vytučním, aby jsi mi nenapsala, že se můžu utopit v rybníku.
![]()
@Šmoulice píše:
Nová informace?Ve Francii je válka?
od kdy?
Ano válka s terorismem.
@mowla píše:
Ty jsi asi nechápavá viď?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale daleko větší je tam, kde jsou boje, takže ti to ještě jednou vytučním, aby jsi mi nenapsala, že se můžu utopit v rybníku.
![]()
![]()
V Paříži jsou boje? Je to uplne stejný teroristický útok jako byl v New Yorku, Londýně,…
@lucenka píše:
V Paříži jsou boje? Je to uplne stejný teroristický útok jako byl v New Yorku, Londýně,…
@mowla píše:
Ty jsi asi nechápavá viď?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Radši nic ![]()
@mowla píše:
Ano válka s terorismem.
@mowla píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Hloupýmu nic vysvětlovat nebudu, pokud jsi nepochopila to, co jsem tím chtěla říct, nebude vada na mém přijímači.
Ty jo, tys tomu dala korunu
![]()
Nesnaž se
To nemá cenu
![]()
A pokud bydlíš ve městě, tak se rychle přestěhuj
Někam na zapadákov nejlépe ![]()
Jo a nikam nejezdi!!! Ani na dovolenou. Víš co se ti může všechno stát? ![]()
@mowla píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Hloupýmu nic vysvětlovat nebudu, pokud jsi nepochopila to, co jsem tím chtěla říct, nebude vada na mém přijímači.
tak si seď doma na zadku celý zbytek života, protože dneska nejsi v bezpečí nikde
Svou inteligenci jsi opravdu předvedla. Nutit tady někomu svůj názor a když s tebou nesouhlasí, tak ho nazývat blbcem? ![]()
@Šmoulice píše:
@lucenkaNesnaž seTo nemá cenu
![]()
![]()
A pokud bydlíš ve městě, tak se rychle přestěhujNěkam na zapadákov nejlépe
Jo a nikam nejezdi!!! Ani na dovolenou. Víš co se ti může všechno stát?
To jsou ale hloupé řeči.
Tak nic holky, jeďte klidně do Paříže hned a hlavně s dětma.
![]()
@mowla píše:
To jsou ale hloupé řeči.![]()
![]()
![]()
Tak nic holky, jeďte klidně do Paříže hned a hlavně s dětma.
![]()
![]()
![]()
Mohla bych si tam udělat výlet
Nemám to daleko ![]()
Tak to si nejspíš mysleli i obyvatelé Uherského Brodu