Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, mně teda doktor právě říkal nechodit, že s plným močákem je tam lépe vidět a nedojde k nechtěnému poranění
čeká mě to zítra, tobě přeji hodně štěstí ![]()
Nejlepší budeš mít, když dojdeš nevyčuraná a před zákrokem se doktora zeptáš a případně si ještě odběhneš ![]()
Ano, opravdu je lepsi jit s plnym mocakem. Ale neboj, myslim, ze Ti to sestricka jeste rekne az tam pujdes. Hodne stesti.
Jo, ja mela v pokynech prijit s plnym mocakem. Po KETu jsem si pak skocila hned na wc. Hodne stesti!
Má všechny transfery jsem šla s plným. U jednoho jsem měla málo a nechali mě ještě chvilku pít a pak mě vzali.
Ahoj Jj s plným, ja jsem teda měla extrémně plný močák a šla jsem trošku “vypustit”
těsně pred zákrokem ale ne uplně, měla jsem to napsáno i v papírech že s plným…právě že tak je to lépe vidět při zavádění, tak hodně Štěstí
![]()
@Mimiberuska píše:
Ahoj Jj s plným, ja jsem teda měla extrémně plný močák a šla jsem trošku “vypustit”těsně pred zákrokem ale ne uplně, měla jsem to napsáno i v papírech že s plným…právě že tak je to lépe vidět při zavádění, tak hodně Štěstí
![]()
Ja se taky hrozne nalokala vody a musela oredtim trosku upustit ![]()
Jj mělo by se necurat, ale já těsně před ket šla musela a teď mám v náručí měsíční miminko 😁
@misicka455 gratuluju
už mám po transferu…nakonec sem šla s plnym a byl to pak boj to hodinu vydržet
ale dala jsem to…pak jsem teda curala snad 5 minut
tak uvidíme ![]()
Ahoj holky, trochu asi blbej dotaz ale četla jsem ruzný články a docela se rozcházení… byli jste se před KET vyčurat nebo ne?
někde jsem četla že je lepší na to jít s plným močákem… díky…