Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Brontik píše:Stejně tak jsem se potkala s Benjaminem Dvořákem (opět jiné české…)
Nechápu, proč se těm dětem ti rodiče (ev. matky) mstí…
Nebyl to místo Dvořák Tuček? A neviděla si to spíš na obalu knihy či v titulkách filmu? Benjamin je úplně normální jméno, původem hebrejské jako třeba Hana, Sára. Nechápu, co by na tom měla být msta.
SAMANTA: s manželem jsme si vybrali toto jméno pro naši dceru. Je poměrně neobvyklé, ale nám se líbí. Jaký máte názor na Samantu?
@lala3 píše:
SAMANTA: s manželem jsme si vybrali toto jméno pro naši dceru. Je poměrně neobvyklé, ale nám se líbí. Jaký máte názor na Samantu?
Delší a tuzemské..jako k příjmení si myslím, se docela hodí, spíš řešíme neobvyklost tohoto jména..navíc sem četla, že toto jméno používají spíše romové nebo cizinci u nás žijící… ![]()
@lala3 píše:
Delší a tuzemské..jako k příjmení si myslím, se docela hodí, spíš řešíme neobvyklost tohoto jména..navíc sem četla, že toto jméno používají spíše romové nebo cizinci u nás žijící…
Popravdě to že nějaké jméno používají romové se tu dočteš u každého neobvyklejšího jména. To že ji budou dávat spíše cizinci bude asi pravda, už jen protože je to anglická varianta Samuely.
Nicméně nemyslím si že bych jenom kvůli tomu jméno vyškrtla, pokud se vám líbí tak ji dejte
. Mě by se víc líbila Samuela ale to spíš proto, že Samanta mi přijde k dlouhému příjmení vleklejší. ![]()
Pokud chceš více komentářů tak možná zkus znovu oživit tuto diskusi: https://www.emimino.cz/…ntha-181729/. Jistě se ti ozve více lidí, protože toto téma už mnoho lidí četlo a dále se k němu nevracejí. ![]()
Dobře vyberte
.
@lala3 me osobne se jméno samanta líbi. A nepřijde mi neobvykle natoz cizí. Ale je pravda ze jsem žila delší dobu v zahraničí tak mi přijde to jméno normalni a moc pěkne.
Takove oslovení Sami je moc pěkne a jméno se neda moc komolit. Máme doma syna Samuela a Samanta se me libi více jak Samuela. Ale záleží na vás. Pokud se vam líbi tak ho dejte ![]()
Dobry den damy, po doporuceni kamosky s3m se zaregistrovala do teto diskuze a hned me zaujalo vase tema. My mame totiz doma dcerku Laurentynu a moc na to jmeno vychvaluji… co na Laurentynku rikate?
@kocici.sova píše:
Dobry den damy, po doporuceni kamosky s3m se zaregistrovala do teto diskuze a hned me zaujalo vase tema. My mame totiz doma dcerku Laurentynu a moc na to jmeno vychvaluji… co na Laurentynku rikate?
Kdyby byla Laurintýnka, pořídím jí sestřičku Klementýnku, já mám blízko k automobilovému průmyslu
Ne, upřímně, jméno mi přijde takové překombinované a složité, ale proč ne.
@kocici.sova píše:
Laura s Týnou v jednom ![]()
@kocici.sova píše:
Strašný.
@lala3 píše:
Delší a tuzemské..jako k příjmení si myslím, se docela hodí, spíš řešíme neobvyklost tohoto jména..navíc sem četla, že toto jméno používají spíše romové nebo cizinci u nás žijící…
znam malou Samantu. Rodice nejsou cizinci, ani Romove. Prijde mi to normalni jmeno, prave, ze znam holcicku. Prijmeni take ceske.
@kocici.sova jeste jsem to neslysela. Zajimavy jmeno. Jak vas napadlo? Kde jste se s nim setkali?
Já mám ráda: Sofinka, Marcelka, Josefínka, Šimonek, Maxík (Maxim nebo Maximilián) a nebo Tomášek.
@Bábrdl píše:
No a? O generaci zpátky tam byly tři Terezky a o generaci zpátky tři Olgy… to je normální.
Jj, presne to si taky myslim
no a mam skoro dvacetiletou Terezku a ted cekam Sofinku
jo a Olga nejsem, my byly ve tride 3 Lenky ![]()