Módní policie - prosím o radu

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2811
13.6.16 12:35

Módní policie - prosím o radu

Ahoj holky, potřebuju radu.. vybavila jsem se na léto s těmito dvěma tílky..
http://www.promod.cz/…0217880.html
ještě mám jedno bílé se vzorem, ale nevím si rady s podprsenkou..
1. modelka ho ma bez.. ja mam velikost S, prsa i po dvou detech celkem pekna, ale uplne bez se necitim, mozna tak na hriste s dětmi, ale třeba do práce v lete by to bylo blby..
2. moznost - podprsenka bez raminek, jednu jsem si koupila, i mi pani poradila, ale necitim se v ni, podvedomne mam pocit, ze mi sjizdi a je takova dost upla, prsa mam spis mensi..
3. moznost - gelova raminka, moc se mi nelibi.. jsou takova upla a je to videt?
4. moznost se mi libi ještě min, proste nechat koukat cerna nebo bila raminka..
5. moznost, raminka prekrizit, to pak jdou prsne pod tom ozdobnym provazkem.. jsou proste videt

Co byste volily Vy? Diky za rady, Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35737
13.6.16 12:37

Jedině bez ramínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
13.6.16 12:41

Dají se sehnat i takové podprsenky, což jsou vyloženě jenom ty košíčky které jsou takové jakoby gumové a z vnitřní strany lepí, takže na prsou drží. Dají se sehnat levně na ebayi a různých e. shopech s oblečením a to dost levně kolem stovky. Viděla jsem je ale i u vietnamců a v takových těch no name obchodech s oblečením, příp. butiky :) Vypadá to nějak takto. Má to zkrátka jen ty „košíčky“ na prsa, bez ramínek a ani nic v zadu. Drží to dobře celý den, mám osobní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.16 12:43

@Lucah samodržící nebo bez ramínek. nemám ráda viditelná ramínka, takže mám jak gelovou samodržící podprdu, tak pár takových, které ramínka prostě nemají. Naostro chodím leda s těsnýma tričkama, kde když popoběhnu, tak se nebojim, že mi prsa vyrazí zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
13.6.16 12:45

Holky a pošlete mi prosím odkazy? Klidně do SZ, já mám i celkem drahou z obchodu a ted na sobe testuju jednu z Tchiba a moc prijemna mi není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
13.6.16 12:45

Taky mam tu samodržící, je bez ramínek a nikam nejede :D jinak teda já bych bez taky nevyšla, ty průhledný ramínka sou snad ještě horší než normální :D Takže bud pořídit tu samodržící nebo v nejhoršim to překřížit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.16 12:47

@Blackyyy jj, tohle mám taky a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998

Za mě jediná možnost zvyknout si na možnost 2. Je to jen pocit nebo ti fakt sjíždí? Ostatní možnosti to tílko dost zabijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125

@Lucah u tý samodrřící taky záleží na velikosti :D A B jsou v pohodě ale nedovedu si představit jak by to mohlo udržet třeba D a větší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.6.16 12:57

Tak ono záleží jaký máš košíčky, já mám J, takže za mě jen varianta bez ramínek. Jedu jsem měla i s mím objemem nesjížděla. Ale musela jsem si na to zvyknout.
Ale jestli máš košíčky A nebo B, tak tam by mohly stačit takové ty jak „náplasti“ co mají držet prsa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875

@Kriss Tina kvalitní udrží v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006

@Lucah Hlasuju pro podprsenku bez ramínek. Pokud máš menší prsa, máš velkou výhodu ;). Chce to ale kvalitní prádlo - zašla bych být Tebou do nějakého specializovaného obchodu s prádlem. V Praze např. Braexpert, Správná podprsenka, Caresse, Le Chaton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
13.6.16 13:02

Takový top bych si netroufla. Podprsenka ti pod to málokterá sedne a bez ní to bude blbé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
13.6.16 13:11

Mě osobně viditelná ramínka od podprsenky nepohoršují. Pokud to není nějaký zapraný hadr. Když si vzpomenu na seriál Sex ve městě, Carrie nosila podprsenku pod takové modely, že to bylo někdy až zvláštní. Já teda chodím ráda bez podprdy. Zatím si to můžu dovolit. Když to není vhodné, snažím se barvu ramínek sladit s topem. Mám 150 barev, tak to není problém.
Silikonové ramínka fakt nee!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
13.6.16 13:20

Ahoj hele já mám takovou tu lepící podprsenku :) Zatím si nemohu stěžovat :) Prsa mám sice pěkná, ale bez se necítím :) takže si tuhle nalepím a super mám gelovou nesjíždí a přítel vůbec nepozná že jí mám na sobě za mě doporučiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková