Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavně ,oni tam těm lidem pokaždé pomůžou .Ikdyž třeba jen chvilkově ,ale hlavně u dětí je vidět ta radost.
Taky jsem včera koukala,preventivně jsem si donesla krabici kapesníků…
A musím říct,že se klaním i před tou přítelkyní toho kluka bez nohou a bez ruky.
Sama za sebe říkám,že já bych asi nemohla ![]()
Ona mladá,hezká a je s ním…fakt obdivuju
Taky mě to napadlo.On musí určitě přemýšlet,jestli s ním není třeba z lítosti atd.Ale jinak ,je strašně silný.
Sthan…to je
asi i tím,že takhle vlastně vyrůstal od malinka,stát se mu to třeba v 15ti,bylo by to jiné…
A víš co mě dostalo???
Oni říkali,že si ho „posbírali“ a vezli na pohotovost sami.....strašný..
Koukala jsem na svého prcka a strašně jsem u toho brečela
No to bylo hrozné ,představa že se to stané našim dětem ..Vždyt manžel histerčí při každem sebemenším ůrazu.To musí člověk vidět celý život před očima.I tu ubodanou maminku.
Já pořad neznala, až včera mě na něj kamarádka upozornila. Dívala jsem se na díl z minulého týdne a ze včerejška a asi se ani už dívat nebudu. 4 hodiny jsem nonstop prořvala. ![]()
Tak včera to byla zas nálož.Ten poslední příběh ,té maminky co čekala v komatu než se její miminko narodí a pak umřela .Ikdyž byla v komtu tak určitě bojovala o život toho chlapečka.Posílám mu mnoho sil.
sthan píše:
Tak včera to byla zas nálož.Ten poslední příběh ,té maminky co čekala v komatu než se její miminko narodí a pak umřela .Ikdyž byla v komtu tak určitě bojovala o život toho chlapečka.Posílám mu mnoho sil.
Jj, taky jsem si pobrečela. Je to hrozné, že zdravá ženská takhle náhle odpadne, chudák manžel…a vlastně i babička a sestra
bylo mi jich moc líto
Tak včerejší díl jsem neviděla
Ale uznávám, že je to super pořad!!!
Než jsem zjistila, že existuje Modré z nebe, tak jsem se dívala na naši Poštu pro Tebe, ale teď dávám slovenské televizi přednost ![]()
ahoj ,včera jsem se dívala.ten první příběh ,ten mě dostal .obdivuju Michala Davida..Velmi rodině pomohl .On má sice spoustu peněz ,možná si udělal reklamu ale i tak je to krásný skutek .asi je to tím ,že má zkušenost s touto nemocí a ví jak je to těžké .a další šok ,když tam řekli ,že malá holčička umřela .jedna rodina ,tolik trápení .
Ahoj ,díval se někdo včera na Modré z neba? Byla to docela sila.Hned u prvního jsem brečela jak želva.ale bylo vidět ,že ti rodiče si to ůbec neužili.ani se nedivím .Je to hodně čerstvé.
Člověk si při sledování vždycky uvědomí, že by měl být šťastný za to, co má a že je zdravý.
Dnes jsem sledovala modré z nebe a musím říct že poslední příběh mně dostal nejvíce. Pani která má 5 dětí a má rakovinu. Já brečela jak malá holka jelikož mně tento příběh připoměl to co jsem prožívala s mým manželem který trpěl rakovinou slinivky. Zemřel za 7 měsíců ode dne kdy mu to zjistili.Bylo to něco hrozného. Tento příběh mně to připoměl. Je to hrozné. Pani přeju jen to nejlepší a at se drží a bojuje Marie