Modré z neba na Markíze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
28.4.11 13:18

Hlavně ,oni tam těm lidem pokaždé pomůžou .Ikdyž třeba jen chvilkově ,ale hlavně u dětí je vidět ta radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
28.4.11 13:21

Taky jsem včera koukala,preventivně jsem si donesla krabici kapesníků…
A musím říct,že se klaním i před tou přítelkyní toho kluka bez nohou a bez ruky.
Sama za sebe říkám,že já bych asi nemohla :oops:
Ona mladá,hezká a je s ním…fakt obdivuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.4.11 13:26

Taky mě to napadlo.On musí určitě přemýšlet,jestli s ním není třeba z lítosti atd.Ale jinak ,je strašně silný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
28.4.11 13:31

Sthan…to je
asi i tím,že takhle vlastně vyrůstal od malinka,stát se mu to třeba v 15ti,bylo by to jiné…
A víš co mě dostalo???
Oni říkali,že si ho „posbírali“ a vezli na pohotovost sami.....strašný..
Koukala jsem na svého prcka a strašně jsem u toho brečela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.4.11 13:50

No to bylo hrozné ,představa že se to stané našim dětem ..Vždyt manžel histerčí při každem sebemenším ůrazu.To musí člověk vidět celý život před očima.I tu ubodanou maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
28.4.11 14:19

To ano…
některé lidské osudy jsou opravdu strašné…a smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.4.11 19:39

Já pořad neznala, až včera mě na něj kamarádka upozornila. Dívala jsem se na díl z minulého týdne a ze včerejška a asi se ani už dívat nebudu. 4 hodiny jsem nonstop prořvala. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65334
28.4.11 20:51

tak já někdy taky musím přepnout…nemám na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
12.5.11 06:52

Tak včera to byla zas nálož.Ten poslední příběh ,té maminky co čekala v komatu než se její miminko narodí a pak umřela .Ikdyž byla v komtu tak určitě bojovala o život toho chlapečka.Posílám mu mnoho sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
12.5.11 07:45
sthan píše:
Tak včera to byla zas nálož.Ten poslední příběh ,té maminky co čekala v komatu než se její miminko narodí a pak umřela .Ikdyž byla v komtu tak určitě bojovala o život toho chlapečka.Posílám mu mnoho sil.

Jj, taky jsem si pobrečela. Je to hrozné, že zdravá ženská takhle náhle odpadne, chudák manžel…a vlastně i babička a sestra :cry: :cry: bylo mi jich moc líto

• Citovat
  • Upravit
13142
12.5.11 08:11

Tak včerejší díl jsem neviděla :-( Ale uznávám, že je to super pořad!!! :palec: Než jsem zjistila, že existuje Modré z nebe, tak jsem se dívala na naši Poštu pro Tebe, ale teď dávám slovenské televizi přednost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
9.6.11 08:52

ahoj ,včera jsem se dívala.ten první příběh ,ten mě dostal .obdivuju Michala Davida..Velmi rodině pomohl .On má sice spoustu peněz ,možná si udělal reklamu ale i tak je to krásný skutek .asi je to tím ,že má zkušenost s touto nemocí a ví jak je to těžké .a další šok ,když tam řekli ,že malá holčička umřela .jedna rodina ,tolik trápení .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
6.10.11 14:46

Ahoj ,díval se někdo včera na Modré z neba? Byla to docela sila.Hned u prvního jsem brečela jak želva.ale bylo vidět ,že ti rodiče si to ůbec neužili.ani se nedivím .Je to hodně čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.11 14:51

Člověk si při sledování vždycky uvědomí, že by měl být šťastný za to, co má a že je zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tatianatana
19.9.12 22:35

Modré z nebe 19.9.2012

Dnes jsem sledovala modré z nebe a musím říct že poslední příběh mně dostal nejvíce. Pani která má 5 dětí a má rakovinu. Já brečela jak malá holka jelikož mně tento příběh připoměl to co jsem prožívala s mým manželem který trpěl rakovinou slinivky. Zemřel za 7 měsíců ode dne kdy mu to zjistili.Bylo to něco hrozného. Tento příběh mně to připoměl. Je to hrozné. Pani přeju jen to nejlepší a at se drží a bojuje Marie

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!