Modré z neba na Markíze

1332
3.12.10 21:18

Modré z neba

Ahojte.Třeba se tady najde nějaká maminka ,která jak já sledovala tento týden večer pořad Modré z neba na Markíze.Byl tam jeden příběh,hned ten první .Rodina tam přišla během dvou dnú o maminku a jejího syna.Takže zůstal tatínek se čtyřma malýma dětma.Pátá nejstarší dcera co má už svou rodinu si tam přála aby jim pomohli zařídit pohřeb atd .Strašné já jsem u toho řvala jak malé děcko.Pořád jsem na to myslela a myslím ,jak dokáže být život nespravedlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3307
3.12.10 21:33

Já to sledovala a sleduji pravidelně-alespoň se snažím.Řvu každý díl a kolikrát si uvědomím i přes problémy a překážky v životě že mám vlastně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
8.12.10 21:34

Sledujete-páni já zas brečela.Ten příběh Evy-síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
9.12.10 14:06

Jojo sledovala jsem včerejší díl.A taky jsem si poplakala.Hlavně na konci jak tam došli ti hasiči.To bylo jak z Armagedonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
17.12.10 14:06

Ahojky :mavam: Tak na modré z nebe koukám skoro každou středu když to dávaj a kolikrát musim odejít od telky jak řvu :cry: Kolikrát ty příběhy sou fakt smutný.I přítele to kolikrát dostane a ukápne mu slzička :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
3.3.11 13:52

Ahoj,včera jsem to sledovala .Tatínek a devět dětí.To je mazec.Jak muže maminka nechat tolik dětí a odejít.Ten tatínek vypadal odhodlaný se s tím poprat.Brečela jsem jak želva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
3.3.11 14:34

to nikdo nesledoval?na stránkách tv markíza je včerejší dil k vidění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emaali
9.3.11 22:13

Ahoj.To já taky a nedokážu pochopit jak může vlastní matka říci dětem,že už je nemá ráda!!!!!!!!!!! :pocitac: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
1332
10.3.11 07:57

Ahoj a včera další silné příběhy.Ta holčička bez těch nožiček .Obdivuji maminku ,musí to být silná žena a ta holčička je taky bojovnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.4.11 10:06

Ahoj ,tak včera jsem jako vždy koukala.Další velmi smutné příběhy.Velmi obdivuji sílu toho chlapce v druhém příběhu .Přišel jako malý o nohy a jednu ruku ,a ted žije jako normální člověk .Kolikrát člověk naříká nad hloupostma ,a neuvědomuje si ,že může být i hůř.Ten první příběh na to nemám slov. jinak to je v archívu na markíze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
28.4.11 10:09
sthan píše:
Ahoj ,tak včera jsem jako vždy koukala.Další velmi smutné příběhy.Velmi obdivuji sílu toho chlapce v druhém příběhu .Přišel jako malý o nohy a jednu ruku ,a ted žije jako normální člověk .Kolikrát člověk naříká nad hloupostma ,a neuvědomuje si ,že může být i hůř.Ten první příběh na to nemám slov. jinak to je v archívu na markíze.

Jj, taky jsem koukala, žehlila a u toho kropila prádlo slzama

• Citovat
  • Upravit
1332
28.4.11 10:12

No já to samé ,ještě že muj manžel šel brzy spát .On to nechápe ,že pokaždé řvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
28.4.11 10:20
sthan píše:
No já to samé ,ještě že muj manžel šel brzy spát .On to nechápe ,že pokaždé řvu.

Je dobré se občas na něco takového podívat. Za prvé, jako každý pořad funguje na zájmu diváků a za druhé -člověk získá zase trochu pokory a uvidí spousta věcí v jiném světle.

• Citovat
  • Upravit
653
28.4.11 12:17

taky sem na to včera koukala a brečela sem jako želva :cry: Ty příběhy sou vždycky takové, že mě dojmou.přítel brečel semnou :-) a raději uprostřed pořadu řekl že jde spát,že na to nemuže koukat.Já pak taky nemohla usnout,bylo mi hrozně :-? a měla sem i živé sny s toho.I ten moderátor to umí tak dobře podat????To kam se ten pořad hrabe na poštu pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
28.4.11 12:58

Taky koukáme každou středu a brečíme u toho oba. Člověk si potom alespoň uvědomí, že ty jeho problémy vlastně ani problémy nejsou. Je to výborný pořad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí