Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte.Třeba se tady najde nějaká maminka ,která jak já sledovala tento týden večer pořad Modré z neba na Markíze.Byl tam jeden příběh,hned ten první .Rodina tam přišla během dvou dnú o maminku a jejího syna.Takže zůstal tatínek se čtyřma malýma dětma.Pátá nejstarší dcera co má už svou rodinu si tam přála aby jim pomohli zařídit pohřeb atd .Strašné já jsem u toho řvala jak malé děcko.Pořád jsem na to myslela a myslím ,jak dokáže být život nespravedlivý.
Já to sledovala a sleduji pravidelně-alespoň se snažím.Řvu každý díl a kolikrát si uvědomím i přes problémy a překážky v životě že mám vlastně štěstí.
Jojo sledovala jsem včerejší díl.A taky jsem si poplakala.Hlavně na konci jak tam došli ti hasiči.To bylo jak z Armagedonu ![]()
Ahojky
Tak na modré z nebe koukám skoro každou středu když to dávaj a kolikrát musim odejít od telky jak řvu
Kolikrát ty příběhy sou fakt smutný.I přítele to kolikrát dostane a ukápne mu slzička ![]()
Ahoj,včera jsem to sledovala .Tatínek a devět dětí.To je mazec.Jak muže maminka nechat tolik dětí a odejít.Ten tatínek vypadal odhodlaný se s tím poprat.Brečela jsem jak želva.
to nikdo nesledoval?na stránkách tv markíza je včerejší dil k vidění.
Ahoj.To já taky a nedokážu pochopit jak může vlastní matka říci dětem,že už je nemá ráda!!!!!!!!!!!
![]()
Ahoj a včera další silné příběhy.Ta holčička bez těch nožiček .Obdivuji maminku ,musí to být silná žena a ta holčička je taky bojovnice.
Ahoj ,tak včera jsem jako vždy koukala.Další velmi smutné příběhy.Velmi obdivuji sílu toho chlapce v druhém příběhu .Přišel jako malý o nohy a jednu ruku ,a ted žije jako normální člověk .Kolikrát člověk naříká nad hloupostma ,a neuvědomuje si ,že může být i hůř.Ten první příběh na to nemám slov. jinak to je v archívu na markíze.
sthan píše:
Ahoj ,tak včera jsem jako vždy koukala.Další velmi smutné příběhy.Velmi obdivuji sílu toho chlapce v druhém příběhu .Přišel jako malý o nohy a jednu ruku ,a ted žije jako normální člověk .Kolikrát člověk naříká nad hloupostma ,a neuvědomuje si ,že může být i hůř.Ten první příběh na to nemám slov. jinak to je v archívu na markíze.
Jj, taky jsem koukala, žehlila a u toho kropila prádlo slzama
No já to samé ,ještě že muj manžel šel brzy spát .On to nechápe ,že pokaždé řvu.
sthan píše:
No já to samé ,ještě že muj manžel šel brzy spát .On to nechápe ,že pokaždé řvu.
Je dobré se občas na něco takového podívat. Za prvé, jako každý pořad funguje na zájmu diváků a za druhé -člověk získá zase trochu pokory a uvidí spousta věcí v jiném světle.
taky sem na to včera koukala a brečela sem jako želva
Ty příběhy sou vždycky takové, že mě dojmou.přítel brečel semnou
a raději uprostřed pořadu řekl že jde spát,že na to nemuže koukat.Já pak taky nemohla usnout,bylo mi hrozně
a měla sem i živé sny s toho.I ten moderátor to umí tak dobře podat????To kam se ten pořad hrabe na poštu pro tebe.
Taky koukáme každou středu a brečíme u toho oba. Člověk si potom alespoň uvědomí, že ty jeho problémy vlastně ani problémy nejsou. Je to výborný pořad.