Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hele holky, my jsme ale zlé ![]()
Měly bychom se nad sebou zamyslet!
![]()
@kačenka1 píše:![]()
hele holky, my jsme ale zlé
Měly bychom se nad sebou zamyslet!
![]()
![]()
Asi poslat Zdendovi štáb z Modrého nebe…Nebo jsem to taky nepochopila
?
@kačenka1 píše:
@Petttulis já to četla 3×![]()
![]()
asi jsem negramot
![]()
Nejsi.
Myslím, že pán nám chtěl nenápadně sdělit, že bychom mohly udělat dobrý skutek a „splnit mu sen“ pomocí tohoto pořadu. Jinak si neumím vysvětlit, proč napsal své problémy do zrovna této diskuze.. Já chápu neštěstí ostatních, ale… takhle se to přece nedělá
![]()
Ano, pravidelne. Dneska jsem nestihala, zitra kouknu na reprizu.Uz se nemuzu dockat!
Dobrý den jmenuji se Zdeněk Tichý a bydlím v Pardubicích moc rád koukám na pořad, zmodré neba a jemi utoho moc smutno ale i občas veselo kor když to dobře dopadne a je pomoženo těm ktří to hlavně potřebují. Já sem dlouho době bez práce a mám zdravotní problémi taky bych přivítal nějakou pomoct ale unás není takovích lidí kteří by pomohli. Mám manželku a dceru, dcera chodí do školi a manžeka nepracuje bereme sociální dávky a jeto pronás moc těžké mocnám to ho nezbide máme pronajatý byt a platíme za garzonku 8000 kč takže máme do konce měsíce asi kolem 2000 kč ato mám splácet pohledávky na které nemám dluhy se nám hromadí a jseme toho neštastný .Moc obdivuji uvás lidi kteří rádi pomohou kdy by to bylo takové na celém světě a lidi bysi na vzájem pomáhali tak by bylo veselo. Mě je moc smutno a sem moc neštástný jeto těžké natomto světě, mám vás rád Zdeněk.