Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@archienka1 píše:
Tak nám začíná další díl
Já jsem se dívala dnes, jak se ti to líbilo?
Ahoj holky dnes jsme poprvé zahledla pořad a bulela jsem jak želva
@archienka1 píše:
@Fedlenka a to byldneska slabej odvar od toho co bývá jindy
jj já to dnes přepla uplně náhodou, ono to je každou středu? od kolika do kolika?
@Fedlenka no škoda, protože dneska byl poslední díl a je letní pauza, další až v září, je to každou středu od 20.20
@archienka1 …asi jo, slabej odvar ve smyslu, že tam dnes nebyly nemocné a trpící děti, to mě vždycky úplně odrovná
, ale ten prostřední příběh byl skvělý.
Stát se tak úžasným člověkem v tak otřesných podmínkách, to si zaslouží velký respekt… ![]()
Ta jeho máti si vůbec takového syna nezaslouží, je dobře, že se od ní odřízl…vždyť ona se obhajovala tím, že utekla, aby už jí ten její netýral a přitom ten kluk říkal, že sám dostával- takže svojí kůži zachránila a děcka v tom dál nechala žít?! ![]()
@levanda dneska to bylo takový hodně optimisticky laděné, ani jsem myslím nebulela, největší masakr byl tak před 3 týdny, jak paní Jarka byla v nemocnici a zpívali jí tam Nedvědi, to mě málem vezli
![]()
Jo, taky jsem u toho promáčela balík kapesníků
…
Se mnou u toho občas zkysne i můj muž, máme teď docela finanční problémy, hlavně díky němu a on občas propadá takovým lehce depresivním náladám…a pak, když se se mnou na Modré z nebe podívá, říká, že vůbec nechápe, jak se může takhle stresovat, když jsou lidi, kteří zažívají takové hrůzy
…
Holky koukaly jste včera Modré z neba? Já až dnes reprízu… i jsem si pobrečela.
@Mišela1 my jsme si s mužem taky pobrečeli… Koukali jsme teda už včera.
Nejvíc mě dostal asi první a druhý příběh. A té babči v tom třetím mi bylo taky líto, musela to být skvělá žena. V tom prvním ten klučík, jak pracoval u těch koní, aby měli nějaké peníze a pak jak ve studiu dostal to kolo, to byl mazec..
Ahoj holky, my jsme včerataky koukali, moc jsme se těšili, ten první příběh mě teda docela vzal, ale brečel muž, já ne ![]()