Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Řekla bych kus sliznice.
Ahoj holky možná to bude trochu nechutné ale nevím ted koho se na to zeptat případně stím někdo bude mít zkušenosti s přítelem se snazime už 2 roky o mimčo zatím marně podle gynekologa bych měla byt v pořádku přítel byl na speemiogramu a taky ma vše v pohodě 17.12 jsem mela ovulaci samozdrejmě sex proběhl v 2dny před ovulavulaci az dva dny po ovulaci a 2.1 přišla ms druhy den jsem na vložce našla hnědý jako by slyz myslíte že je to potrat? Děkuji předem za odpovědi
Ne, bud kus sliznice nebo vytok se starou krvi. Po dvou letech bych uz asi zvazila CAR na podrobnejsi vyšetření.
@Anonymní píše:
Ahoj holky možná to bude trochu nechutné ale nevím ted koho se na to zeptat případně stím někdo bude mít zkušenosti s přítelem se snazime už 2 roky o mimčo zatím marně podle gynekologa bych měla byt v pořádku přítel byl na speemiogramu a taky ma vše v pohodě 17.12 jsem mela ovulaci samozdrejmě sex proběhl v 2dny před ovulavulaci az dva dny po ovulaci a 2.1 přišla ms druhy den jsem na vložce našla hnědý jako by slyz myslíte že je to potrat? Děkuji předem za odpovědi
Jak si přišla na potrat? Je to část sliznice, běžná část ms
Ahoj neumím založit novou diskuzi tak se chci tady zeptat
Byla jsem na gynde před 3 dny s tím že jsem měla 10 dní zpoždění ( mám nehormonalni tělísko) doktorka my řekla že mám tělísko posunuté že mám zvětšenou sliznici a že nejspíš jsem těhotná odebrala my krev a podle hcg mám 0.5 a mám mít 0.7 pokud Teda jsem těhotná tak asi málo řekla.
Pichla mi vyvolavacku abych to dostala po 3h jsem měla krev na vložce s malíma kouskama
, a po tom už nic šla jsem do práce druhý den a měla jsem křeče jak kdybych měla kontrakce, horečku a i jsem zvracela ale jen jsem špinila teď ty křeče celkem ustaly v úterý jdu na gyndu myslíte že jsem potratila??? Jo a krvácím jen když mě začne bolet v podbřišku
@Clovek01 Nebyla jsi tehotna, spis jsi jen mela posunutou ovulaci nebo anovulacni cyklus. Nekdy je ms holt jina nez obvykle.