Mohou mě nepustit do domu?

Anonymní
10.6.24 18:45

Mohou mě nepustít do domu

Prosím anonymně, manželka s tchyni to tu čtou a pod anonymitu mohu tvrdit, že je podobnost čistě náhodná.
S manželkou řešíme rozvod, nic ještě vyřešeno není a vše je teprve v počátku, zasekl jsem se u právních služeb. Žijeme v domě manzelky rodičů. Máme samostatné patro. Ja, manželka a naše dítě. Já tam mám i trvale bydliště vydané na základě souhlasu tchána na úřadě.
Do domu mě nyní odmítají pustit, vyměnili zamky. Nějaké věci tam ještě mám, ale hlavně je tam naše dítě za kterým se tak nedostanu. Setkávání s dítětem mi komplikují jak to jen jde, výměna zámku vše ještě zhoršila.
Otázka zní zda na toto maji právo, oni tvrdí, že ano, ja jsem přesvědčen o opaku. Děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
177
10.6.24 18:48
@Anonymní píše: Více

Už zase? 🤦 Kolik těch diskuzi tady ještě bude?

Je to jejich dům, předpokládám že si tam žil jenom tak na dobré slovo, takže tě tam pustit nemusí.

S dítětem se můžeš sejít i jinde 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
10.6.24 18:50

@Jelitoo Má tam trvalé bydliště. Zavolala bych policajty, máš adresu v občance, lehce dokážeš, že tam bydlíš. Nemůžou tě ze společné domácnosti vyhodit jen tak na ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35830
10.6.24 18:51

Ptal jsi se tady už nejmíň 2×, měl jsi už i termín u právníka ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.24 18:53
@Jelitoo píše: Více

Omlouvám se, že se situace nějak vývyji a šel jsem si na diskuzní fórum pro radu. :zed:
Nevim co je dobré slovo, mám tam trvale bydliště a mam to i v občanském průkazu.
Dite nevim kde jinde mam vidět. Mám čekat před domem až pujdou ven a unést ho??? :zed:

• Citovat
  • Upravit
15846
10.6.24 18:53

Magory, kteří tady trollí se stejnou diskuzí, by neměli pouštět přes bránu Bohnic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.24 18:55
@JancaS84 píše: Více

Ano, dva dny předem mě odmítl s tím, že si neuvědomili, že tam byla dříve žena s mamou a mě tak vzit nemohou kvuki střetu zájmů. Takže opět cekam na termín.

• Citovat
  • Upravit
13197
10.6.24 18:56

radu, co mas delat jsi dostal - zavolat PCR, ze te nechteji pustit domu. udelal jsi to, nebo jen sem chodis brecet? nic jineho se v teto situaci udelat neda. chapes? a pak veci resit pravni cestou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.6.24 18:57

jak cekas na termin? ty jsi zas troll. oni te odmitli kvuli stretu zajmu a ty ted u nich cekas na jiny termin? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.24 19:00
@markytka3 píše: Více

Neudělal, protoze do teď nevím zda jsem v právu ja nebo oni. Právník, který mi toto měl sepsat, vysvětlit…mi dva dny před termínem vše zrušil.
Brečet nikam nechodím a omlouvám se všem, ze jsem sel na diskuzní fórum pro radu dle toho jak se situace vyvrbila.
Když zavolam PČR a oni dají za pravdu jim, tak nic nezískam. Proto jsem čekal na právníka a dovolil jsem se zeptat i zde.

• Citovat
  • Upravit
35830
10.6.24 19:00

A na tom ospodu jsi byl znovu, podat předběžné opatření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.6.24 19:01

ty jsi PČR volal, ze vis, ze daji za pravdu jim? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
10.6.24 19:02

Když zavoláš PČR, tak tím ale nic neztratíš, ne? Máš adresu v občance, takže bych to udělala. A manželka bude muset podat vysvětlení, proč jsou vyměněné zámky a ty nemáš klíče. To nemusíš čekat na právníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.24 19:02
@markytka3 píše: Více

Ne, cekam logicky u jiného právníka. Nevím odkud jste, ale u nás okamzite nikdo zadny čas nema. A co porad máte s tím trollem všichni? Asi jsem špatně pochopil podstatu tohoto fóra.
Když mi ve čtvrtek odmítl jeden právník kvůli možnému střetu zájmů, tak když je dnes pondělí, tak ještě proste rychle jiného nemám. Co je na tom tak divného?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky