Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den maminy. Chci se zeptat jedli jste vařenou kukuřici pri kojeni? Mám měsíční miminko a mně to moc chutná ale bojím se jist…co myslíte?? Vím že každý dítě je jiný ale může kukuřice nadymat?
Tvoje doskuze jsou tu pomalu denně jestli můžeš něco nebo ne. Při kojení můžeš cokoliv, měla byses vyhýbat alkoholu, cigáram, a drogám. Možná by nebylo od věci navštívit i odborníka, tohle mi nepřijde moc normalni.
Může, musíš to zkusit. Já jedla všechno, vadilo mu akorát zelí
@mackA159 a to vadi že se tady zeptám?
nikdo vás nenutí odpovědět:)
@Lori99 můžeš bezobav jíst. Kukuřice není jedovatá. Sníš jednu a budeš chtít další
Kukuřici miluji vařenou.
@Lori99 píše:
@mackA159 a to vadi že se tady zeptám?nikdo vás nenutí odpovědět:)
no ve skutečnosti ti tohle náhražkové řešení tvoje úzkosti spíš zvětšuje.
Něčeho se bojíš a chybí ti sociální kontakt. Takže se ptáš tady a vlastně se bojíš dál, protože když se nebojíš, tak se nemáš na co zeptat a nedostaneš žádné reakce. Vidíš tam to riziko spirálovitě narůstajících problémů?
Konstruktivní řešení je učit se zvládat úzkost a zároveň si začít hledat cesty, jak si najít přítelské kontakty s živými lidmi - třeba s nějakou kamarádkou, co potkáš s kočárkem a podobně starým dítětem v parku.
Kukuřice je prý jedna z nejvíc hnojených plodin (společně s řepkou), takže lepší by byla bio kvalita. Ale nadýmat asi nebude, to je potřeba vyzkoušet.